בזק מצב מהירות האינטרנט
-
@איש-צדיק אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@אהרן-שובקס
יש לי ראוטר D-link שקניתי מ019 בזמנו (לסיפור המלא עיין לעיל) זה יעבוד עם מתאם סיב באותה המהירות?לא יודע צריך לבדוק אם הראוטר שיש לך תואם סיבים ובנוסף גם אם כן אתה תצטרך לקנות מתאם סיב
-
@איש-צדיק אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@nirel
בוקר טוב לכולם
אחרי תקופה ארוכה שאנחנו חווים איטיות נוראית אבל נסבלת בגלישה באמצאות סיבים. כולל החלפת ראוטר ומאה אלף איפוסים ובדיקות, הבוקר הייתה קריסה רצינית בכל חיבורי בזק-נטפרי ושום דבר לא עבד בכלל (חוץ מהמייל שטססססס משום מה). אחרי עשרות שיחות לבזק ונטפרי (אנחנו מפסידים ימי עבודה אחרי הכל) במהלך הבוקר התקלה הכבדה יותר סודרה וכנראה שעל הדרך לקחה איתה גם את התקלה המתמשכת של האיטיות, ואני שמח לעדכן כי ברוך ה' מחוג ה speedtest של בזק נצפה הבוקר מבלה בסביבות 350MB מה שאומר שאנחנו (נכון לעכשיו) בטווח הנורמה...עלה והצלח speedtest!!!
-
הבעיה חזרה
-
פוסט זה נמחק! -
מהירות מטורפת בויפי בזק, סיבים
מה הבעייה?
-
@נטפריסט אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
מהירות מטורפת בויפי בזק, סיבים
מה הבעייה?בבזק לבד - מהירות מקסימלית
בזק + נטפרי = המהירות צונחתהציוד אותו ציוד
-
יש פה מציאות סותרת. שאצל כל הלקוחות נטפרי עם בזק עובד מצוין וכנראה רק אצלך יש בעיה.
צריך לחקור כדי ליישב את הסתירה במציאות. אבל לפי מה שאני שומע מאנשים אין כרגע בעיה כללית של איטיות בנטפרי עם בזק. -
גם אצלי ספק בזק, לעתים קרובות יש איטיות וניתוקים. בשבוע האחרון התקשרתי לנטפרי אחרי ניתוק ממושך, הפנו אותי לבזק, בזק איפסו את הראוטר והבעיה קצת הסתדרה.
-
@magicode אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
יש פה מציאות סותרת. שאצל כל הלקוחות נטפרי עם בזק עובד מצוין וכנראה רק אצלך יש בעיה.
במקרה הייתי השבוע ביום שלישי בצהריים (בין 3 ל 4) אצל מישהו והיה לו ספק בזק, ורבע שעה האינטרנט לא עבד.
-
@יהודה-12
אכן היה השבוע תקלה כזו ל 12 אחוז מלקוחות בזק בשעה שאמרת. מעבר לזה לא ידוע לנו על עוד תקלה או ניתוקים מאז שנעשו העבודות האחרונות. -
@magicode אצלי יש האטה מסוימת בשעות אחה"צ תחילת הערב.
בדר"כ אני מקבל 94 הורדה.
ובשעות הנ"ל פחות או יותר אזור 65 - 70. -
-
@magicode לפי איך שנראה בסוף המאמר כל הבעיה הייתה בגלל שהם לא השתמשו בסיבים.
תרגום גוגל: " החדשות הטובות הן שקווי " סיבים מלאים " ( FTTP ) עתידיים לא יסבלו מאותה בעיה מכיוון שהם שולחים אותות באמצעות אור לייזר מטה כבלי סיבים אופטיים, בניגוד להיום שבו אותות חשמליים על חוטים - עשויים ממתכות מוליכות מאוד כמו נחושת או אלומיניום - יכולים בקלות לקלוט הפרעות EM באותו ספקטרום".
ובנימה אופטימית:
" עדכון 10:15 בבוקר
הוספנו למעלה את הציטוט המלא של Openreach. המפעיל גם הודיע לנו שקהילת אברהוסאן תחובר לסיבים בהמשך השנה כחלק מעבודתם עם ממשלת וולשית להרחבת רשת הפס הרחב בסיבים באזורים הכפריים של ויילס".
אני כבר גולש עם סיב.
-
@יהודה-12
אכן היה השבוע תקלה כזו ל 12 אחוז מלקוחות בזק בשעה שאמרת. מעבר לזה לא ידוע לנו על עוד תקלה או ניתוקים מאז שנעשו העבודות האחרונות.במוצ"ש האחרון לא היה אינטרנט
-
@מתי-ו
הסיב הוא לא עד המחשב. זה עלול להשפיע במקרה ואתה מחובר דרך וויפי או דרך כבל לא מספיק איכותי.בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
-
@מתי-ו
הסיב הוא לא עד המחשב. זה עלול להשפיע במקרה ואתה מחובר דרך וויפי או דרך כבל לא מספיק איכותי.בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
לי יש תשתית וספק בזק רגיל 10/100
וזה התוצאה
https://www.speedtest.net/result/14961604131.png
היה לי גם תשתית וספק בזק סיבים 100/1000 והיה לי הרבה פעמים איטיות מחרידה 5 מ"ב העלאה (זה היה לפני כחודש, כנראה טופל מאז - לא בדקתי) ועברתי לספק אחר וזה הרבה יותר טוב (כ-350 מ"ב העלאה וכ-80 מ"ב הורדה) עדיין לא המהירות שאני מקבל ללא נטפרי (כ-800 העלאה). -
@צבי-היימן
תבדוק בראוטר על איזה מהירות הוא מסונכן עם ה VDSL יכול להיות שזה המהירות המקסימלית שלו.
יכול להיות שזה גם מגבלות של וויפי אם בדקת דרך וויפי. -
@צבי-היימן
תבדוק בראוטר על איזה מהירות הוא מסונכן עם ה VDSL יכול להיות שזה המהירות המקסימלית שלו.
יכול להיות שזה גם מגבלות של וויפי אם בדקת דרך וויפי.תודה על המענה המהיר
בהתחלה (לפני כחצי שנה) היה לי מהירות יותר טובה ויציבה כ-70 מ"ב ובתקופה האחרונה זה ירד.
אנסה לבדוק בראוטר, כי אני לא שינתי כלום ובהתחלה זה עבד טוב.
עריכה:
ניסיתי לבדוק בראוטר, אני לא רואה איזה מגבלה (לא עשיתי שום שינוי בראוטר והיה לי מהירות יותר גבוהה), יש לי ראוטר BE של בזק. -
בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
צילום מסך
מהירות 600/100
-
@magicode
א. המחשב מחובר לראוטר בי של בזק החדש תומך סיב במהירות גבוהה. חיבור קווי.ב. נכון אמנם שהכבל שמחבר בין הראוטר למחשב אינו תומך במהירות הגבוהה מ 100 מ"ב. ואני צריך לקנות כבל חדש. אבל אם הבעיה רק בהגבלה של הכבל הייתי צריך לקבל יותר סביב 100 מ"ב. ולא כפי שעכשיו, וודאי שלא אמור להיות האטה בשעות הצהריים.
ג. רק לציין לא התלוננתי על המהירות, ודי השלמתי עם המצב. כמובן בהבנה שאין לאף אחד אינטרס לדפוק אותי ואת שאר צרכני נטפרי.
ד. לבקש שגם מי שאין לו בעיה יעלה צילום מסך שהכל תקין לא יעזור לפתור את הבעיה שלי. זה כמו לבקש מאנשים בריאים לבוא לרופא להראות שיש גם בריאים.
ה. בשיא הרצינות, מאוד מעריך את העבודה שאתה עושה למען עם ישראל, והיהדות החרדית בפרט.