הרובוט של נטפרי חוסם כניסה למייל או מחליף לאיקסים באנדרואיד.
-
לפי מספר הציפיות בהודעות הכפולות שאני בעצמי חסום ע"י נטפרי מלהיכנס אליהם אפילו דרך המחשב, נראה שאצלי החסימה קפדנית יותר מאצל אחרים, אלא אם נניח שמשתמשי הפורום כאן ללא אינטרנט של נטפרי.
-
@yofi אמר בהרובוט של נטפרי חוסם כניסה למייל או מחליף לאיקסים באנדרואיד.:
לפי מספר הציפיות בהודעות הכפולות שאני בעצמי חסום ע"י נטפרי מלהיכנס אליהם אפילו דרך המחשב, נראה שאצלי החסימה קפדנית יותר מאצל אחרים, אלא אם נניח שמשתמשי הפורום כאן ללא אינטרנט של נטפרי.
אני למשל ללא נטפרי כרגע.
-
@yofi הסר דאגה מלבך לנטפרי אין דבר נגדך, גם לי זה קורה לעיתים,גם אני עובר את המסלול המיגע של מחיקת מייל מכל הבא ליד עד שאני מוצא את האשם, זה אכן מרגיז.
פניתי למערת הפניות ואמרו לי שצריך שליטה מרחוק, הבעיה שלא הצלחתי לעשות שלטה מרחוק אז התיאשתי.
למעשה הפתרון מאוד פשוט, החסימה הנ”ל היא רק בדפדפן, אתה צריך למצוא איזה אפליקציה שעובדת בנטפרי שמציגה מיילים ושם הכל יעבוד.
אם יש לך את הוויפרי החדש, או שעשית רוט למכשיר, אתה יכול להשתמש באפליקציה של ג’ימייל. -
@י-ב אמר בהרובוט של נטפרי חוסם כניסה למייל או מחליף לאיקסים באנדרואיד.:
@yofi הסר דאגה מלבך לנטפרי אין דבר נגדך, גם לי זה קורה לעיתים,גם אני עובר את המסלול המיגע של מחיקת מייל מכל הבא ליד עד שאני מוצא את האשם, זה אכן מרגיז.
פניתי למערת הפניות ואמרו לי שצריך שליטה מרחוק, הבעיה שלא הצלחתי לעשות שלטה מרחוק אז התיאשתי.
למעשה הפתרון מאוד פשוט, החסימה הנ”ל היא רק בדפדפן, אתה צריך למצוא איזה אפליקציה שעובדת בנטפרי שמציגה מיילים ושם הכל יעבוד.
אם יש לך את הוויפרי החדש, או שעשית רוט למכשיר, אתה יכול להשתמש באפליקציה של ג’ימייל.אתה בטוח שבאפליקציה אין את החסימה?
זה לא מעצבן אותך שזה תופס מקום במכשיר כל המיילים כשמשתמשים באפליקציה?
אודה לך אם תפנה אותי לקישור שפתוח בנטפרי להורדת האפליקציה . -
-
אצלי אני בטוח שהבעיה לא קיימת באפלקצייה, עליך אני יכול רק להניח שכן
-
לא ידוע לי שבשימוש באפלקצייה המיילים תופסים מקום במכשיר, זה לא נשמע לי הגיוני ודאי לא באפלקצייה של ג'ימייל.
-
אני לא יכול לשלוח לך קישור, כי אצלי מותקנן וויפרי, כך שאת האפלקציות אני מוריד מחנות נטפרי.
בהנחה ואין לך רוט, אין לי מושג איזה אפלקציות עובדות ללא וויפרי, אתה יכול לנסות את האפלקצייה של סמסונג.
-
-
@י-ב
בעבר היה לי אפליקציה של מייל והיא תפסה המון מקום בזיכרון של המכשיר, וכל הזמן התנפחה. -
@י-ב אמר בהרובוט של נטפרי חוסם כניסה למייל או מחליף לאיקסים באנדרואיד.:
לא ידוע לי שבשימוש באפלקצייה המיילים תופסים מקום במכשיר, זה לא נשמע לי הגיוני ודאי לא באפלקצייה של ג'ימייל
בודאי שזה תופס מקום
-
@י-ב
כנראה שאתה צודק, בדקתי כעת 2 מיילים שהרובוט חסם בכרום, והם נפתחים באפליקציה.
אבל בכל זאת יש חסרון עצום באפליקציה, שאין שם אפשרות של תרגום הודעות באנגלית, זה נצרך מאד. -
@yofi אפשר להעתיק לגוגל טרנזלט, אבל זה אכן לא נח.
אגב לא ידעתי שאפשר לתרגם הודעות בדפדפן, אולי תלמד אותי איך עושים את זה. -
@י-ב תלחץ על הכפתור השמאלי למעלה, ואז תבחר תרגום.