תמונות
-
-
אז אני הענה לכם
א' מה שכתוב שלוקח 20 שניות לבדוק תמונות זה תמיד שקר, תמיד לוקח כפול 3 ואף יותר, זמן לבדוק תמונות
ב' איך אני יודע שהם חוסמים תמונות סתם: 1) כי יש תיאור ליד כל תמונה מה רואים שם
2) כי לפעמים כשאני עושה את התמונות יותר גדול או קטן יותר, אז זה נפתח וכשאני מחזיר למצב הקודם זה חוזר להיות חסום,
3) והכי חשוב שאני רואה את התמונות לפעמים בצחשבים עם סינון אחר אני רואה בדיוק מה הם חוסמים
בסדר?! -
@כולם-חוץ-ממני אמר בתמונות:
וכשאני מחזיר למצב הקודם זה חוזר להיות חסום,
כשזה גודל שונה לפעמים זה מזוהה כתמונה שונה ולכן נשלחת שוב לבדיקה
-
@aiib ואז זה כן נחסם? נראה לך הגיוני, הם חוסמים לפי הגודל?????
-
@כולם-חוץ-ממני פורים שמח !!!!!!!!!
זה באמת לא הגיוני מציע להקים ועדת חקירה בלתי תלויה שתחקור את הנושא לעומק איך יכול להיות שתמונה שלא הייתה אמורה להיחסם נחסמה.
ושוב פורים שמח. -
@א לדעתי זה לא ממש קשר לפורים, צריך לעשות רפורמה (מהפכה) בכל הנטפרי הזה אם לא יהיו הפגנות בכיכר ה..
-
@א לדעתי זה לא ממש קשר לפורים, צריך לעשות רפורמה (מהפכה) בכל הנטפרי הזה אם לא יהיו הפגנות בכיכר ה..
תראה, הצטרפת לפורום לאחרונה, ומאז אתה רק בתלונות על נטפרי, זה לא כיף, ורובם פה אם לא כולם ממש מעריכים את נטפרי על עבודת הקודש,
אם לא נח לך הסינון הזה פשוט תעבור סינון,
זה הסינון
ולמרות שלפעמים (או לא) נחסם תמונות שלא אמורות להיחסם, אפילו הכי הציבור פה מעדיף להיות עם נטפרי.
המקסימום שאתה יכול לעשות זה או לפנות פה עם דוגמאות לתמונות שחסומות ואותה תמונה בגודל שונה שפתוחה.
או לשלוח פניה במערכת הפניות שיבדקו את הנושא.
או לחילפין פשוט לעבור סינון. -
@aiib ואז זה כן נחסם? נראה לך הגיוני, הם חוסמים לפי הגודל?????
תבין, בנטפרי הכל עובד לפי רשימה לבנה, מה שלא נבדק לא נפתח.
מבחינה טכנולוגית הדרך לדעת מה נבדק ומה לא היא ע"י איזו חתימה דיגיטלית [לא באמת מבין בזה... מצטט משהו שזכור לי שקראתי כאן] וכל גודל אחר של תמונה יש לו חתימה אחרת ולכן הגודל השני ייתכן שעדיין לא נבדק זה לא אומר שהוא לא צריך להיות פתוח אבל הוא צריך להישלח לבדיקה כי אין יכולת אמיתית לדעת שהתמונה הזאת נבדקה כבר -
@כולם-חוץ-ממני תדווח בכלי הדיווח על התמונה בסרגל הכלים שנחסמה שלא בצדק והיא תשלח שוב לבדיקה
הבודקים הם הודים וכמו כל דבר אנושי יש לבן אדם טעויות כמו לי ולך
תמונות כבדות משקל לוקח להם יותר זמן להישלח וכמובן לחזור מבדיקהתמונות קטנות נבדקות מהר יותר
הזמן זה ממוצע כללי מכלל המשתמשים ז"א שאם יש הרבה תמונות קטנות משקל וקצת גדולים (כמו ברוב הזמן) הזמן של הגדולים יהיה הרבה יותר מהזמן הממוצע
יש אשפרות הצבעה על פיתוח של זמן לפי חיבור שזה יציג יותר קרוב לאמת את הזמן שלך כששלחת הרבה תמונות כבדות -
אגב במה האפשרות יעילה?
אני מציע להחליף את זה ב "הפניות שלי"