וויפרי למולטימדיה
-
ישנו היזק ממשי ובור ברשות
הרבים במערכות המולטימדיה המותקנות ברכב למרות שרוב הציבור מסנן את כל המכשירים שנמצאים בד אמותיו מערכת המולטימדיה אינה ניתנת לסינון אלא ע"י לאונצרים למינהם שמאיטים את המערכת לגמרי. אם רק הייתה אפשרות של סינון הוויפי לנטפרי בלבד אזי שהיה נמנע הרבה נפילות מעמך ישראל אם יש מי שיכול לעשות משהוא בעניין זכויות רבות לו
תודה -
-
@nigun נושא ידוע אבל חשוב שיעלה שוב כי וייפרי היה עוזר המון גם אם זה יהיה ללא חנות אפליקציות אלא רק לחסום רשתות זרות
אני קניתי רכב עם מולטימדיה ואאוטנט לא הצליחו לחסום לי.
אז ביטלתי לגמרי את הוויפי כולל הבלוטוס וזה נורא מציק בפרט שהאפשרות שלי עכשיו זה רק טאבלט של נטפרי שהוא גדול מאוד ולא נוח לניווט
וכאןכבר דובר בזה -
@א
אם זה לא אפשרי באופן טכני לעשות וויפרי, לא יעזור ההסברים עד כמה זה חשוב.
לעצם הטענה שלך שם
@א אמר במכשיר לוייז ופנגו:ב הסינון הוא על מכשיר והסים פרוץ...
מה רע בסים של וויז בלבד + מכשיר חסום?
-
@nigun אמר בוויפרי למולטימדיה:
@א
אם זה לא אפשרי באופן טכני לעשות וויפרי, לא יעזור ההסברים עד כמה זה חשוב.אם זה חשוב כנראה שיוכלו לפתח משהו טכני
@א אמר במכשיר לוייז ופנגו:
ב הסינון הוא על מכשיר והסים פרוץ...
מה רע בסים של וויז בלבד + מכשיר חסום?
בהדרן וכדו’ הסים לא חסום רק המכשיר חסום
-
@א אמר בוויפרי למולטימדיה:
בהדרן וכדו’ הסים לא חסום רק המכשיר חסום
התכוונתי עם סים של נטפרי של וויז בלבד
https://forum.netfree.link/topic/8835/סים-כשר-במכשיר-וויז-בלבד-של-הדרןאם זה חשוב כנראה שיוכלו לפתח משהו טכני
אתה יוצא מנקודת הנחה שניתן לפתור כל מה שחשוב
אבל תעיין בכל האשכולות בנושא ותבין שזה לא ניתן טכנית (לפחות לא משהו שידוע) -
@nigun בהדרן יש לי עוד בעיה שזה העלות מכשיר יקר משמעותית וכן העלות על הסינון החודשי ולכן אני עדיין משתמש בטאבלט של נטפרי לניווט למרות שזה מסורבל מאוד.
באשכול שם הצעתי שיהיה אפשרות למכשיר יותר קטן שיהיה בו אפשרות רק לוויז ופנגו בלבד ללא אפשרות לבטל. שיתכן שלזה אין התנגדות בנטפרי כיוון שהשימוש יהיה רק לרכב וכך יש פחות פריצת גדר.