• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

זהירות מפגעי הטכנולוגיה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר על הפורום
    התמכרות
    3 פוסטים 3 כותבים 569 צפיות 2 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ש מנותק
      שמואל דיבדוביץ
      נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים
      אני רוצה להודיע לכם שאם מישהו חושב שפעם אחת לצפות בתכנים אסורים זה בסדר. הוא טועה בגדול. מתוך ניסיון זה שואב אותך כמו עלוקה ואתה לא מצליח להיתנתק מזה. זה מטורף כמה שזה ממכר.
      אני מנסה עכשיו לפחות להשתמש בנטפרי כי איני מצליח להיתנתק לגמרי. אבל מי שעדיין לא נפל לזה שידע שכמעט אין דרך חזרה למי שכבר נפל. לכן צריך לעשות הכול כדי להימנע מזה....

בן הלויב תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
      • בן הלויב מנותק
        בן הלוי @שמואל דיבדוביץ
        נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-דיבדוביץ אמר בזהירות מפגעי הטכנולוגיה:

שלום חברים
        אני רוצה להודיע לכם שאם מישהו חושב שפעם אחת לצפות בתכנים אסורים זה בסדר. הוא טועה בגדול. מתוך ניסיון זה שואב אותך כמו עלוקה ואתה לא מצליח להיתנתק מזה. זה מטורף כמה שזה ממכר.
        אני מנסה עכשיו לפחות להשתמש בנטפרי כי איני מצליח להיתנתק לגמרי. אבל מי שעדיין לא נפל לזה שידע שכמעט אין דרך חזרה למי שכבר נפל. לכן צריך לעשות הכול כדי להימנע מזה....

חזק ואמץ!
        אבל מתוך דבריך משמע שבנטפרי יש פחות תכנים אסורים ממה שיש בלי... אולי התכוונת שיש לך עוד מכשיר בלי נטפרי.

יעקב ישראלי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יעקב ישראלי מנותק
          יעקב ישראל @בן הלוי
          נערך לאחרונה על ידי

@בן-הלוי אמר בזהירות מפגעי הטכנולוגיה:

@שמואל-דיבדוביץ אמר בזהירות מפגעי הטכנולוגיה:

שלום חברים

חזק ואמץ!
          אבל מתוך דבריך משמע שבנטפרי יש פחות תכנים אסורים ממה שיש בלי... אולי התכוונת שיש לך עוד מכשיר בלי נטפרי.

והוא צודק
          עיין כאן

אנטי וירוס ESET HOME Security Ultimate (הגרסה הכי יקרה) ב110 ש"ח לשנה
          ya218022@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון