מצב "מיני נגן" ביוטיוב עם נטפרי
-
יוצא לי ב"ה להשתמש הרבה בסרטוני הדרכה ביוטיוב, מי שהתנסה בזה יודע שממש מקל על העבודה/הלמידה האפשרות של נגן בתוך נגן מה שמכונה ביוטיוב "מיני נגן" כלומר "חלון מרחף" כזה, ככה אפשר להריץ את הסרטון במסך קטן ברקע ותוך כדי לבצע/להתנסות בפעולות על התוכנה שאתה עובד עליה לפי ההוראות.
האופציה החילופית היא לראות דקה, לעצור את הסרטון, לעבור לתוכנה שאתה עובד עליה לנסות, לא להבין למה זה לא עובד, לחזור לסרטון וחוזר חלילה.. (בקיצור לא נשמע מוצלח..)
(אצלי ספציפית זה עם קוד, אבל אני מניח שזה שימושי גם לתוכנות כמו עיצוב ועריכת ודיאו וכדו')משום מה האופציה הזאת חסומה בנטפרי, כלומר גם סרטון שאושר לצפייה אתה יכול לבצע עליו את כל המניפולציות האפשריות (איכות, כיתוביות, מהירות, מצב קולנוע (אבל בלי פופקורן)) רק האופציה של מיני נגן חסומה. כלומר שאני לוחץ עליה העמוד מתרענן וקופצת ההודעה החביבה על רבים:
השאלה מה הסיבה שהדבר הזה חסום בנטפרי ודווקא ביוטיוב אני משתמש בו לפעמים בהרבה אתרים (גילוי נאות, לא מסיבות מקצועיות.. סתם סרטונים מטופשים בכל רגע בזמן שאני ממתין לכל מיני התקנות..) האם יש לזה סיבה טכנית או רוחנית?
אפשר למצוא חלופות כמו שני מסכים (עד שכואב הצוואר) או לפצל את שולחן העבודה(רק שלפעמים מפצלים גם ככה בגלל שעובדים על מספר תוכנות במקביל ואז אתה מקטין עוד יותר את התצוגה שלך) אבל סתם בשביל הידע רציתי לדעת למה זה לא עובד כי אני לא מוצא שום סיבה הגיונית.דבר נוסף, כאשר אני צופה בפלייליסט של סרטונים גם אם כולם מאושרים לצפייה בנטפרי כאשר מסתיים סרטון ועובר אוטומטית לסרטון הבא לאחר 2-3 שניות העמוד מתרענן והסרטון מתחיל מהתחלה. לא שזה דבר כזה קריטי, חוץ מזה שצריך להגדיר מחדש מצב "מסך מלא" וזה גם דבר ממש לא חדש, אבל על הדרך אשמח גם לדעת מה הסיבה של זה.
-
@איש-צדיק אמר במצב "מיני נגן" ביוטיוב עם נטפרי:
יוצא לי ב"ה להשתמש הרבה בסרטוני הדרכה ביוטיוב, מי שהתנסה בזה יודע שממש מקל על העבודה/הלמידה האפשרות של נגן בתוך נגן מה שמכונה ביוטיוב "מיני נגן" כלומר "חלון מרחף" כזה, ככה אפשר להריץ את הסרטון במסך קטן ברקע ותוך כדי לבצע/להתנסות בפעולות על התוכנה שאתה עובד עליה לפי ההוראות.
זה ניחוש יפה, ומעיד שמעולם לא השתמשת ביוטיוב לא בנטפרי
מצב מיני נגן לא גורם לוידאו לצוף מחוץ לדפדפן, אלא מעביר אותך לעמוד הראשי של יוטיוב, עם חלונית קטנה בפינה של המסך שבה הסרטון ממשיך להתנגן, וברור מאליו למה העמוד הראשי של יוטיוב חסום...
מצב ציפה של הסרטון מחוץ לדפדפן כמו שביקשת עושים כמו באתרים אחרים - קליק ימני > תמונה בתוך תמונה (ביוטיוב צריך ללחוץ פעמיים מקש ימני בגלל התפריט ימני שלהם)יש לך גם תוסף כרום של גוגל שעוזר להפעיל את זה בקלות
-
@איש-צדיק אמר במצב "מיני נגן" ביוטיוב עם נטפרי:
כאשר אני צופה בפלייליסט של סרטונים גם אם כולם מאושרים לצפייה בנטפרי כאשר מסתיים סרטון ועובר אוטומטית לסרטון הבא לאחר 2-3 שניות העמוד מתרענן והסרטון מתחיל מהתחלה. לא שזה דבר כזה קריטי, חוץ מזה שצריך להגדיר מחדש מצב "מסך מלא" וזה גם דבר ממש לא חדש, אבל על הדרך אשמח גם לדעת מה הסיבה של זה
אם הבנתי נכון זה סוג של "חוסם פרסומות" שנטפרי מפעילים ביוטיוב
ז"א שבמקום שתופעל פרסומת, יש קטעון קצרצר ואז הסרטון בשלמותו.
בגדול. -
@אביב
תודה לכל העוזרים והמסייעים והמחכימים
הלילה אני מקווה אשן רגוע יותר עם מצפון נקי יותר בעז"ה.... -
@צדיק-תמים
הערת את עיניי, לא העלתי בדעתי את האפשרות של דאבל-קליק ימני.
תודה. -
@אביב מה זה קשור לפרסומת?
הסרטון עצמו מתחיל ואז העמוד מתרענן. די ברור שזה סיבה טכנית