אתר קנווה
-
@צ-וצ-ו
האתר הזה מורכב לסינון , ונכון להיום לא מצאו בנטפרי טכנית דרך לאפשר את ההורדה של התמונות מבלי שיפתחו גם דברים נוספים .
לכן ניתן לייצא שם רק כקובץ PDF ,
אם הPDF יורד משובש צריך לפנות לנטפרי על כל קובץ בנפרד שיפתחו אותו ספציפית .
יש לצרף לפניה הקלטת תעבורת אינטרנט של הורדת הקובץ באמצעות הלחצן הייעודי במערכת הפניות
-
@צ-וצ-ו
האתר הזה מורכב לסינון , ונכון להיום לא מצאו בנטפרי טכנית דרך לאפשר את ההורדה של התמונות מבלי שיפתחו גם דברים נוספים .
לכן ניתן לייצא שם רק כקובץ PDF ,
אם הPDF יורד משובש צריך לפנות לנטפרי על כל קובץ בנפרד שיפתחו אותו ספציפית .
יש לצרף לפניה הקלטת תעבורת אינטרנט של הורדת הקובץ באמצעות הלחצן הייעודי במערכת הפניות
ניסיתי את זה ונתעלם מהעובדה שהשיחה עם הנציג באותו זמן (כי בדך כלל הנציגים שלהם בסדר) הייתה ממש מבישה עקיצות וכל מיני כאלה הקלטתי תעבורה ואחרי שעה ראו את זה ואמרו שלא יצא טוב ולהקליט שוב אז הבנתי שאם אני יקליט שוב בתקוה שזה יצא טוב אז אני ייהנה מהיצירה שלי לפחות עוד שעה שלחתי מייל לחבר שעוד לא 'זכה' בקושי של נטפרי בסינון אתר קנווה והוא הוריד ושלח לי
למסקנה זה לא פיתרון
(וסתם במאמר המוסגר נטפרי עומדת תחת הטייטל סינון לעבודה היום עולם העיצוב רץ לכיוון הזה כלומר זה הפוטושופ של הדור אז כדאי שנטפרי יכבדו את משרותיהם של נתינהם) -
-
אני לא מצטרף לניסוח, אבל מצטרף לבעיה -
אשתי מעצבת מודעות וסרטונים בקנווה אך לא ניתן להוריד.
מה ניתן לעשות בנוגע לזה? -
@צדיק-תמים אמר באתר קנווה:
אז כדאי שנטפרי יכבדו את משרותיהם של נתינהם
אתה לא נתין של נטפרי, אתה לקוח מבחירה חופשית
ואם זה לא מרצון אלא הכרח של קהילה וכדומה, אז אתה נתין של הקהילה שמכריחה אותך, נטפרי לא מכריחה אותך.
נ.ב. הנ"ל לא בא להפחית בצורך לפיתרון, אבל כדאי לבקש בצורה יפהאני בנטפרי מבחירה חופשית בגלל שאני יודע שזה הדבר הטוב ביותר אפשר ליראות במקומות אחרים בפורום עד כמה שאני בעד נטפרי הפוסט כאן נכתב מלכתחילה בצורה קצת חריפה ע"מ להסביר עד כמה האתר ניצרך א"א להתעלם ולכתוב רק PDF כאשר מי שמעצב צריך את זה לעבודה
-
@צ-וצ-ו אז בשביל זה אתה יכול לכתוב בניסוח החריף למערכת הפניות, אבל הרושם שלי הוא שניסוח כזה רק יביא לכך שפחות ירצו לעזור לך. (כמו שאתה רואה פה בפורום)
-
אז בשביל זה אתה יכול לכתוב בניסוח החריף למערכת הפניות
אם לא שמת לב הכעס הוא על מערכת הפניות אני לא רוצה לשתף צילומי מסך מהשיחה הזו (ואני שוב מדגיש זה היה רק בשיחה הזו כי בדרך כלל הם אדיבים מאוד)
אבל הרושם שלי הוא שניסוח כזה רק יביא לכך שפחות ירצו לעזור לך
אני לא מחפש שיעזרו לי השימוש שלי בקנווה הוא מידי פעם לעצב איזה מודעה לביהכ"ס פתחתי את זה עבור החברה שבאמת עובדים בגרפיקה וניצרכים לזה ויש המון כאלו כך שאם אתה רוצה לסייע להם אתה מוזמן להקליק על החץ למעלה
-
@צ-וצ-ו שלום לכולם,
אני מתמודד גם עם הבעיה הזו שאין גישה לקנווה, בעבר היה לנו במשרד מזכיר שפתח וערך שם כל הסרטונים ותמונות, והמחשב שלו לא היה מחובר לנטפרי, כיום יש לנו קנווה, עם מאגר סרטונים ותמונות ואלמנטים של העסק, ולא מצליחים להוריד כלום, למרות שאין שם בעיות בתמונות כי יש סינון על כל תמונה.בהחלט מחפש אלטרנטיבה, או פתרון
האם מישהו מכיר תוכנה אחרת לעריכת תמונות וסרטונים שכן פתוח בנטפרי?דווקא לפנייה שלי בענין קנווה ההתייחסות הייתה מאוד אדיבה, הסבירו לי שאין להם אפשרות לסינון מלא ולכן חסמו שם אפשרויות ואין להם פתרון
ממש אשמח להצעות של תוכנות
תודה -
בשבילי קאנבה זה פרנסה
וזה עושה לי מלאאאאאאאא בעיות בגלל נטפרי
בבקה הצלה מה אפשר לעשות??????????????? -
גם אני מצטרפת.
מחכה מאוד לפתרון לאתר קנווה