סמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי
-
@מיכל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode
אני ראיתי בעיניי את ההודעה של מנהלת הפורום. לא היה בה זלזול.
יתכן שנשים אחרות הגיבו כך.בכל אופן הנקודה העיקרית שלי היא:
איך דואגים להביא פיתרון אמיתי - שמצד אחד יצמצם מאד את הנזק, ומצד שני יתן מענה אמיתי לבעיית המידע שזקוקות לו נשים חרדיות כשרות וטובות.זה היה הודעות מאוד מזלזלות.
יתכן וזה השפיע גם על מנהלת הפורום שאמרה שהרב הנ"ל הוא נגד האינטרנט לגמרי.
ולכן משמה המסקנה המוטעת שנטפרי חיפשו לחסום אז חיפשו את הרב הקיצוני שהוא נגד האינטרנט.ברגע ראיתי את הזלזול בצורה מורעלת אני הבנתי את כל התגובות שקיבלתי שהפרום הנ"ל הוא פשוט מקפיא לאישה חרדית נורמלית. כלומר שמקרר אותה רציני.
-
@magicode לגבי אא"ר אין לי שום עניין בו אבל אם זה באמת חשוב יש לי איזשהו רעיון
מבוסס על זה שהבעיה היא ספאמרים
כל אחת בחיבור תצטרך לעשות שיחת וידאו מול אישה שבה היא תיתן את הפרטים המלאים שלה פלוס צילום תז כמובן עם הבטחה או חוזה שזה אינו עובר אלא בהפרת הכללים וגם אז רק ע"פ דרישת חברת הסינון ורק ע"מ לוודאות שהיא אינה חוזרת
ניתן להוסיף חומרא ולבקש מהמשתמשות לקנות רכיב טביעת אצבע (מובנה בהרבה ניידים) ובעת ההרשמה יצטרכו לרשום את האצבעות
וכל כניסה לפורום תהיה עם טביעת אצבע (כמו שניתן היום להיכנס לאיביי עם טביעת אצבע)
לא חושב שיישארו שם ספאמרים
אם עצם התוכן בעייתי כבר עניין שלהם -
פוסט זה נמחק! -
@משה-אמת אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@מיכל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode
אני ראיתי בעיניי את ההודעה של מנהלת הפורום. לא היה בה זלזול.
יתכן שנשים אחרות הגיבו כך.בכל אופן הנקודה העיקרית שלי היא:
איך דואגים להביא פיתרון אמיתי - שמצד אחד יצמצם מאד את הנזק, ומצד שני יתן מענה אמיתי לבעיית המידע שזקוקות לו נשים חרדיות כשרות וטובות.לענ"ד יתכן שאין מנוס מלהרים את הכפפה ולפתוח פורום עם מנהלים/ות מטעם נטפרי, ברמת רשימה לבנה , כלומר שכל הודעה ציבורית או פרטית תיבדק לפני הפרסום. זה כמובן השקעה גדולה אבל יתכן שאין ברירה
התנהלות כזו של פורום תהפוך אותו להרבה יותר איטי (וממילא הרבה פחות הודעות) ולמעשה הוא לא יוכל לשמש כפורום של שיחה, אבל כן כפלטפורמה לשיתוף מידע , שזו התועלת האמיתי מפורום
-
@ברצינות אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
סינון ראשוני מניקים אנונימיים
מה מגדיר ניק כ'לא אנונימי'?
תדרוש הזדהות מלאה בפומבי?
זה מתכון לאסון רוחנילא בפומבי אלא למנהלים בלבד
מה זה שונה מ'מנוי פרימיום' הקיים כיום?
אני לא מדבר על מנהלי פרוג אלא על מנהלי נטפרי ....
אתה מתכוון לומר שכל ניק יצטרך לקבל אישור מ @magicode כדי להרשם לפרוג?
-
סינון ראשוני מניקים אנונימיים
מה מגדיר ניק כ'לא אנונימי'?
תדרוש הזדהות מלאה בפומבי?
זה מתכון לאסון רוחנילא בפומבי אלא למנהלים בלבד
מה זה שונה מ'מנוי פרימיום' הקיים כיום?
אני לא מדבר על מנהלי פרוג אלא על מנהלי נטפרי ....
אתה מתכוון לומר שכל ניק יצטרך לקבל אישור מ @magicode כדי להרשם לפרוג?
לא, שנטפרי יפתחו פורום חדש שינוהל על ידם
-
@יעקב-ישראל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
ניתן להוסיף חומרא ולבקש מהמשתמשות לקנות רכיב טביעת אצבע (מובנה בהרבה ניידים) ובעת ההרשמה יצטרכו לרשום את האצבעות
לענ"ד יתכן שאין מנוס מלהרים את הכפפה ולפתוח פורום עם מנהלים/ות מטעם נטפרי, ברמת רשימה לבנה , כלומר שכל הודעה ציבורית או פרטית תיבדק לפני הפרסום. זה כמובן השקעה גדולה אבל יתכן שאין ברירה
נראה שכדאי תמיד להישאר לפחות עם רגל אחת על הקרקע ולהציע הצעות הגיוניות ומעשיות במקום לעוף רחוק מידי עם רעיונות שרחוקים מפרקטיקה כרחוק מזרח ממערב
-
@nh-local אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@יעקב-ישראל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
לענ"ד יתכן שאין מנוס מלהרים את הכפפה ולפתוח פורום עם מנהלים/ות מטעם נטפרי, ברמת רשימה לבנה , כלומר שכל הודעה ציבורית או פרטית תיבדק לפני הפרסום. זה כמובן השקעה גדולה אבל יתכן שאין ברירה
נראה שכדאי תמיד להישאר לפחות עם רגל אחת על הקרקע ולהציע הצעות הגיוניות ומעשיות במקום לא לעוף רחוק מידי עם רעיונות שרחוקים מפרקטיקה כרחוק מזרח ממערב
עם המעוף של נטפרי שום דבר לא בשמים...
-
@shraga אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
עם הקשחת נהלים וכו'... ו
כמה הצעות פרקטיות (מלבד הקפדה יתירה במסגרת הפיקוח שכבר קיים) שכנראה הזכירו כבר בים המלל שנכתב בנושא ולכאורה יסיימו את הפטפטת הקיימת:
- כל הרשאות הכתיבה בפורומים ישללו, ניק שירצה שהכתיבה תאופשר לו יצטרך לעבור אימות של מספר טלפון (כמו בפורום הנוכחי, היו שטענו בפרוג שזו דרך של נטפרי לסתום פיות, אבל אני חושב שזה דווקא רעיון מעולה, ודרך מצוינת לסתום פיות שאין מנוס מלסתום).
- מגבלת מספר הודעות לניק פר יום/שעה/אשכול ספציפי או שילוב שלהם. כך שלא יוכל להיווצר מצב של דיונים ענפים אל תוך הלילה ובכלל (כמו שקורה כאן ברגעים אלו).
- נושאים שיפתחו בשעות הלילה יצטרכו אישור מנהל.
זה לכאורה יטפל בפטפטת בצורה טובה.
-
@shraga
צודק. אנחנו בעצמנו חוטאים בזה.
הגיע הזמן לנעול.