nod 32
-
בכל פעם שאני נכנס לדף של @magicode של העברת קבצים או ליד 2 קופץ לי הודעה של האנטי ווירוס, ולא מועיל כל מה שניסיתי..
גם שאני לוחץ על אפשר ושיזכור את הפעולה וגם שביטלתי את ההרשאות של נוד לאתרי אינטרנט - לא עוזר.
אשמח לעזרה ממשהו שמכיר את הבעיה.
תודה. -
מה היה מס' הפנייה שלך במערכת הפניות על הנושא?
אבל לפחות אני רואה ש-יד 2 פתוח לך
-
גם אצלי..
-
אבל לפחות אני רואה ש-יד 2 פתוח לך
@אורי-אטדגי אמר ביד 2!:
@magicode
46.31.97.25 עובד ב"ה..
תודה רבה ויישר כוח.. -
@baruch יכול להיות שיד 2 פנו ל ESET בבקשה לחסום את משתמשי נטפרי אחרי לנפתרו הבעיות
-
-
@אורי-אטדגי מה זה משנה!
העיקר בכמה אתה מוכר את הלנסר? לא?
לא לכן העלית לפה? -
@mendy
אולי נפנה ל @מיציבושי .. -
-
@magicode השאלה הייתה למה האתר לא מאובטח. ולא איך להיכנס לסיכונים מיותרים..
-
@איצ2
השאלה היא למה נוד 32 החליט שהאתר לא מאובטח. -
@magicode ברגע שראיתי תגובה ממך כבר התחלתי להיפרד מההודעה המציקה..
תודה רבה.
ואגב מה הסיכונים בביטול של סריקת https? -
@magicode מילא עליך אנחנו סומכים
אבל לכן נפתח את הדלת לכל המי ומי??!! -
הסיכונים הם כאלו.
אם יגיע וירוס למחשב שלך וירוץ הרשאות מנהל. הוא יכול להתקין תעודת אבטחה מזוייפת. וככה לגנוב לך את הפרטי בנק.
בעיקרון אם זה קורה. ובהנחה שהוא לא השתמש בהרשאות מנהל כדי למחוק או להשבית את האנטי וירוס.
אז האנטי וירוס אמור לדווח לך. שפתאום התקשורת לבנק שלך לא מאובטחת. ואז אתה צריך לדאוג. אבל שאתה גולש בנטפרי וכל שניה זה קופץ לך בגלל שהאנטי וירוס לא מכיר בתעודה של נטפרי. ואתה כל הזמן מאשר שוב ושוב. אז מה זה יועיל.
לדעתי זה לא כזה יגן על המשתמשים בפועל. -
הסיכונים הם כאלו.
אם יגיע וירוס למחשב שלך וירוץ הרשאות מנהל. הוא יכול להתקין תעודת אבטחה מזוייפת. וככה לגנוב לך את הפרטי בנק.
בעיקרון אם זה קורה. ובהנחה שהוא לא השתמש בהרשאות מנהל כדי למחוק או להשבית את האנטי וירוס.
אז האנטי וירוס אמור לדווח לך. שפתאום התקשורת לבנק שלך לא מאובטחת. ואז אתה צריך לדאוג. אבל שאתה גולש בנטפרי וכל שניה זה קופץ לך בגלל שהאנטי וירוס לא מכיר בתעודה של נטפרי. ואתה כל הזמן מאשר שוב ושוב. אז מה זה יועיל.
לדעתי זה לא כזה יגן על המשתמשים בפועל.אם אני לא טועה, יש אפשרות להוסיף תעודה מהימנה לנוד32 ידנית. ואז הוא יכיר בתעודה של נטפרי במחשב הזה.
-
@zvizvi מי יכול להוסיף כזאת תעודה?
-
@אורי-אטדגי אמר בnod 32:
@zvizvi מי יכול להוסיף כזאת תעודה?
כל אחד במחשב שלו,
בהגדרות המתקדמות של נוד 32. -
@zvizvi זה דבר שניתן להסביר?
-
-
@נטפריס את מה אני מוסיף לתעודות?
כל פעם הוספתי בלחיצה על אפשר ויש שם המון אישורים שלא מנעו מההודעה לקפוץ לי שוב..