בעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי
-
@aiib קיבלת איתו סמס אי פעם? וירטואל פלוס בחינם לא תומך בקבלת סמסים
-
@צדיק-תמים אמר בבעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי:
וירטואל פלוס בחינם לא תומך בקבלת סמסים
קניתי יחידות וקיבלתי SMS
-
@aiib טוב, עם סיפורים אני לא יכול להתווכח. אני יודע מה המדיניות הרשמית שלהם שנאמרה לי כמה פעמים בשירות לקוחות וגם מנסיון שלי ושל אחרים.
שקבלת סמסים תלויה בחברה של המספר ולא מצריכה יחידות. -
שקבלת סמסים תלויה בחברה של המספר
כלומר? אני קיבלתי את המספר מימות המשיח. לא ביצעתי ניוד
-
-
@עמאר
https://www.hamichlol.org.il/סלולרי_כשר#cite_ref-11:~:text=שהרב אלישיב לא אסר מסרוניםאתה צודק.
מה שמחשיד, שזה נכנס להמכלול רק בגרסה מ־15:09, 3 במאי 2021... זו בדיוק התקופה הקשה של העליהום על ועדת הרבנים...
אני בלי נדר ינסה לבדוק במקור הנזכר שם. -
@רודפת-צדק-והיגיון אמר בבעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי:
ב. לגוגל ין מושג שרות לקוחות --רוב גוגל נמצא בחו"ל..וגם המשרד היחיד שבת"א ממש לא אדיבים...
לפחות מעבר היה מענה של גוגל בצ'אט באנגלית
-
עם סיפורים אני לא יכול להתווכח
זה לא בגלל שאני לא מאמין.
ברור. לא חשדתי בך...
אני מנסה להבין האם יש לי בכלל עניין לפנות לשירות לקוחות לבקש לטפל לי בבעיה.
כי אתה טוען שזה תלוי בחברה ואני בכלל קיבלתי את המספר מימות המשיח. קוראים לזה אמנם וירטואל פלוס אבל אולי זה 2 דברים שונים..
גם שיחות נכנסות לא מתקבלות אצלי ללא יחידות [להבנתי השיחה הנכנסת ללא הקלטה לא עולה יחידות אבל צריך שיהיה יחידות זמינות] -
@aiib אמר בבעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי:
[להבנתי השיחה הנכנסת ללא הקלטה לא עולה יחידות אבל צריך שיהיה יחידות זמינות]
כן עולה
אם אין יחידות עובר לתא קולי (וגם עולה, וזה עוד דרך להיכנס למינוס) -
@צדיק-תמים פניתי לשירות לקוחות עכשיו וענו לי שזה מספר כשר והוא לא מקבל הודעת SMS למרות שבעבר בוודאות קיבלתי לשם הודעות.
ענו לי שייתכן שבעבר הייתה אפשרות לזמן מסויים אבל היום זה לא אפשרי.
-
@aiib בקיצור כמו שאמרתי שזה תלוי במספר ולא ביחידות.
-
@aiib לא יפה לומר אמרתי לך... אבל אמרתי לך
לא מדוייק... היום זה ככה... מה שטענתי שככה היה בעבר וזה נכון...
אין לזה פתרון?! רק לנייד מספר? מה עושים בדיוק? -
@aiib אמר בבעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי:
מה עושים בדיוק?
מה שכתוב בקישור שהבאתי למעלה למתמחים
-
@צדיק-תמים חסום לי הכניסה למתמחים בכל פעם שאני מנסה להיכנס מופיע לי הדף הזה:
https://mitmachim.top/
מוכר לכם? נתקלתם בזה? -
@שטרן אמר בבעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי:
@צדיק-תמים חסום לי הכניסה למתמחים בכל פעם שאני מנסה להיכנס מופיע לי הדף הזה:
https://mitmachim.top/??
זה מתמחים -
@צדיק-תמים זה מה שאני רואה שמנסה להכנס למתמחים
לא ניתן לגשת לאתר הזהל-mitmachim.top נדרש זמן רב מדי להגיב.
כדאי לנסות:לבדוק את החיבור
לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש
מפעיל את אבחון הרשת של Windows
ERR_TIMED_OUT -
@שטרן לא יודע
אצטט כאן:רק אקדים שעדיין לא נולדה אפשרות לקבל sms ישירות למספר כשר
אבל כן יש אפשרות לקבל מספר שיכול לקבל sms ולקבל על כך צינתוק בטלפון הכשר כשמתקבלת הודעת sms חדשה.
אז למרות שייתכן שכבר אמרו את זה בפורום אבל אני לא נתקלתי בזה.
אז כך מדובר במספר וירטואלי של ימות המשיח שהוסיפו ממש לאחרונה אפשרות חינמית של קבלת sms וצינתוק המודיע על כך
עד היום היה רק אפשרות בתשלום שנתי של 120 ש''ח לשנה עבור קבלת sms למייל, אפשרות שעדיין קיימת אבל גם בלי זה נוכל בחינם לקבל sms.
אמנם השירות חינמי אבל בשביל שנוכל לקבל מספר וירטואלי שתומך בקבלת sms נצטרך לנייד מספר לא כשר לימות,
מספר כזה אפשר להשיג בתשלום סמלי או על ידי קניית סים טוקמן (שימו לב שלא כל החברות נותנות לנייד לפני הטענה לפחות פעם אחת, כמדומני שסים של
פלאפון אפשר, חפשו על כך מידע בפורום של ימות)
או לחילופין אפשר להזמין סים רגיל לא כשר אצל כל חברה שתרצו הסים ברוב החברות עולה 10 ש"ח, והכמה ימים עד שתניידו יעלו לכם עוד כמה שקלים, וזהו,
המלצה שלי: תבדקו באתר של הוט מובייל, כמעט תמיד יש להם מבצע של סים חינם ,ומגיע במשלוח חינמי ומהיר מאוד.
תוכלו לקבל sms בחינם. ובדרך תרוויחו גם מספר שתוכלו לחייג איתו לכל המספרים הנייחים (גם החסומים) בחינם,
שימו לב שבשביל שתקבלו מספר שתומך בקבלת sms תצרכו לבקש זאת בניוד לכן מומלץ לעשות את הניוד דרך שירות הלקוחות במייל או בטלפון ולא בממשק הניוד באתר ימות.
גם אם יש לכם כבר מספר וירטואלי שאתם יכולים לשלוח איתו sms סביר להניח שאתם לא יכולים לקבל.
בשביל הניוד יש להכין:צילום ת. ז.
הוכחה שהמספר שלכם, (או צילום מסך מאתר החברה או האישור שנשלח למייל בסיום ההצטרפות, וכדומה)
טופס העברת בעלות מלא וחתום, העברת בעלות - נייד.pdf
ליצירת קשר עם ימות תוכלו לפנות ל: 0773137770 בשלוחה 6.
או במייל: Y0773137770@gmail.comתוספת חשובה למי שיעשה את המספר הזה
זה נודע לי היום, אחרי שניסיתי לשחזר סיסמא ששכחתי לאתר של משרד ממשלתי כלשהו,
באימות נשלח sms ועל אף שקבלתי צינתוק כשהתקבל ה sms, אבל כיון שמילת הזיהוי הייתה מורכבת מאותיות באנגלית ומספרים יחד, רובוט ההקראה לא הצליח להקריא את זה,
אז חשבתי להתחבר למערכת דרך האתר של ימות ואז לחטט בקבצי המערכת שנמצאים בשלוחות למי שמכיר, וקיוויתי למצוא איך שהוא את ההודעות שהתקבלו בתוך קבצי השלוחה, בפועל כשהתחברתי ראיתי שהם הוסיפו בממשק, לשונית: מערכת sms, עם אפשרות לשלוח סמסים וטבלה מסודרת עם הsms שהתקבלו מחולק לתאריך הקבלה מספר השולח וכמובן תוכן ההודעה בצורה נוחה ומסודרת,
כך שגם מי שלא רוצה לשלם על מנוי למייל יכול בהחלט ליהנות בחינם מצינתוקים והקראה טלפונית+ ממשק מסודר באתר
בהצלחה. -
@שטרן לא יודע
אצטט כאן:רק אקדים שעדיין לא נולדה אפשרות לקבל sms ישירות למספר כשר
אבל כן יש אפשרות לקבל מספר שיכול לקבל sms ולקבל על כך צינתוק בטלפון הכשר כשמתקבלת הודעת sms חדשה.
אז למרות שייתכן שכבר אמרו את זה בפורום אבל אני לא נתקלתי בזה.
אז כך מדובר במספר וירטואלי של ימות המשיח שהוסיפו ממש לאחרונה אפשרות חינמית של קבלת sms וצינתוק המודיע על כך
עד היום היה רק אפשרות בתשלום שנתי של 120 ש''ח לשנה עבור קבלת sms למייל, אפשרות שעדיין קיימת אבל גם בלי זה נוכל בחינם לקבל sms.
אמנם השירות חינמי אבל בשביל שנוכל לקבל מספר וירטואלי שתומך בקבלת sms נצטרך לנייד מספר לא כשר לימות,
מספר כזה אפשר להשיג בתשלום סמלי או על ידי קניית סים טוקמן (שימו לב שלא כל החברות נותנות לנייד לפני הטענה לפחות פעם אחת, כמדומני שסים של
פלאפון אפשר, חפשו על כך מידע בפורום של ימות)
או לחילופין אפשר להזמין סים רגיל לא כשר אצל כל חברה שתרצו הסים ברוב החברות עולה 10 ש"ח, והכמה ימים עד שתניידו יעלו לכם עוד כמה שקלים, וזהו,
המלצה שלי: תבדקו באתר של הוט מובייל, כמעט תמיד יש להם מבצע של סים חינם ,ומגיע במשלוח חינמי ומהיר מאוד.
תוכלו לקבל sms בחינם. ובדרך תרוויחו גם מספר שתוכלו לחייג איתו לכל המספרים הנייחים (גם החסומים) בחינם,
שימו לב שבשביל שתקבלו מספר שתומך בקבלת sms תצרכו לבקש זאת בניוד לכן מומלץ לעשות את הניוד דרך שירות הלקוחות במייל או בטלפון ולא בממשק הניוד באתר ימות.
גם אם יש לכם כבר מספר וירטואלי שאתם יכולים לשלוח איתו sms סביר להניח שאתם לא יכולים לקבל.
בשביל הניוד יש להכין:צילום ת. ז.
הוכחה שהמספר שלכם, (או צילום מסך מאתר החברה או האישור שנשלח למייל בסיום ההצטרפות, וכדומה)
טופס העברת בעלות מלא וחתום, העברת בעלות - נייד.pdf
ליצירת קשר עם ימות תוכלו לפנות ל: 0773137770 בשלוחה 6.
או במייל: Y0773137770@gmail.comתוספת חשובה למי שיעשה את המספר הזה
זה נודע לי היום, אחרי שניסיתי לשחזר סיסמא ששכחתי לאתר של משרד ממשלתי כלשהו,
באימות נשלח sms ועל אף שקבלתי צינתוק כשהתקבל ה sms, אבל כיון שמילת הזיהוי הייתה מורכבת מאותיות באנגלית ומספרים יחד, רובוט ההקראה לא הצליח להקריא את זה,
אז חשבתי להתחבר למערכת דרך האתר של ימות ואז לחטט בקבצי המערכת שנמצאים בשלוחות למי שמכיר, וקיוויתי למצוא איך שהוא את ההודעות שהתקבלו בתוך קבצי השלוחה, בפועל כשהתחברתי ראיתי שהם הוסיפו בממשק, לשונית: מערכת sms, עם אפשרות לשלוח סמסים וטבלה מסודרת עם הsms שהתקבלו מחולק לתאריך הקבלה מספר השולח וכמובן תוכן ההודעה בצורה נוחה ומסודרת,
כך שגם מי שלא רוצה לשלם על מנוי למייל יכול בהחלט ליהנות בחינם מצינתוקים והקראה טלפונית+ ממשק מסודר באתר
בהצלחה.יש אפשרות לרכוש מספר ישירות דרך ימות המשיח בלי צורך לנייד
-
-
נכון, אבל חשוב להביא את זה כאן בשביל מי שמגיע לכאן מחיפוש גוגל ולא קורא את כל האשכול