חסימת הורדת פלייליסט שלם ב"הורדה מהירה מיוטיוב" של מכון כתר תורה
-
בס"ד יצא לאור לאחרונה העדכון של תוכנת "הורדה מהירה מיוטיוב" של מכון כתר תורה, שבו ניתן להוריד בבת אחת פלייליסט שלם.
דא עקא, שגם בחשבונות שקיבלו אישור להיות פתוחים לגמרי על כל פלייליסטיהם, עדין לא ניתן בנטפרי להוריד בתוכנה את כל הפלייליסט בבת אחת, אלא רק אחד אחד.
ועוד בעיה יותר קשה, כשמכניסים סרטון שהקישור שלו מזוהה כחלק מפלייליסט - הוא גם כן נחסם!... במקום לאשר לפחות אותו, ואז צריך לחפש את הקישור המדוייק שלו באופן אישי שלא כולל זיהוי לפלייליסט שלו.
וידוע שזה גורם טירחה גדולה מאד, מאחר ויש צורך לפעמים להוריד פלייליסטים של הדרכות וכיוצא, שכוללים עשרות סרטונים, וכמעט אין שום דרך או תוכנה שעושה זאת, ועד שב"ה בס"ד יש תוכנה חרדית של בני תורה שנותנת את האפשרות נזו בצורה נקיה - זה נחסם!
לכן אני מעמיד שאו שזה נגרם בטעות מכח איזה חסימות שונות בדרך, או שזה נחסם במכוון כי לא הצליחו להפריד בין החלק הטוב לחלק הבלתי טוב מה שיכול חלילה לגרום לפרצה.
אך אולי כדאי לראות מה ניתן לעשות בקשר לזה, כי זה ממש חשוב לאלפי צדיקים'לך שמשתמשים בתוכנה הזו ב"ה.
הנני להעלות צילומי מסך:
א. ככה נראית התוכנה:
ב. ככה נראה כשמכניסים קישור סרטון שפתוח בנטפרי:
ג. כך נראה כשמכניסים קישור לפלייליסט שפתוח בנטפרי, או לסרטון מתוך פלייליסט שכולו פתוח בנטפרי:
-
האם ניסית לברר במערכת הפניות את הכללים?
-
@ברצינות
זה דבר שקשה להגדיר אותו אחד מול אחד, ומנסיוני דבר כזה מול המערכת שם עלול להיות מסורבל ומייגע, עד שמבינים ועד שמגיעים לתגובה הולמת.
לכן אני רואה לנכון להציע זאת ליותר אנשים עם פוטניאל יותר מומחה וגבוה, ואולי אולי זה כאן (אני לא תדיר כאן כך שזה ניסוי עמום, אבל זה הגיוני לכאורה). -
@מכון-כתר-תורה אמר בחסימת הורדת פלייליסט שלם ב"הורדה מהירה מיוטיוב" של מכון כתר תורה:
ועוד בעיה יותר קשה, כשמכניסים סרטון שהקישור שלו מזוהה כחלק מפלייליסט - הוא גם כן נחסם!... במקום לאשר לפחות אותו, ואז צריך לחפש את הקישור המדוייק שלו באופן אישי שלא כולל זיהוי לפלייליסט שלו.
אם תכתוב לינק בעייתי לדוגמה אני חושב שאוכל להסביר לך איך לחלץ ממנו לינק פתוח לוידאו הספציפי.
-
@צדיק-תמים
זו לא הבעיה המרכזית כמובן, אפשר לסדר את זה בקלות בעה"י עם שורת קוד ולהוציא עדכון נוסף.
אך הפלסתר הוא לא מה שאנחנו מחפשים, צריך לפתור את הבעיה. -
@מכון-כתר-תורה בתוכנת 4K Video Downloader אפשר להוריד פלייליסטים בנטפרי (ובכללי היא עובדת מצויין בנטפרי כמו עוד כמה תוכנות והאתר tamar.top).
בגרסה החינמית הורדת פלייליסט מוגבלת ל10 סרטונים ראשונים, אפשר לשלם על פרו או לחפש גרסה פרוצהולבעיה של התוכנה שלך - אני לא חושב שהפורום יעזור לך. תפנה במערכת הפניות ותבקש להעביר לטיפול בכיר, זה יקח זמן אבל אין מה לעשות