אפליקציות לאנדרואיד
-
@zvizvi עובד,
תודה רבה. -
הצלחתי אבל הוא מבקש ג' פי אס
ואני לעולם לא הבנתי מה זה
בקשתי מנהגים שיסבירו לי ולא הבנתי אולי כאן
-
@משה-זוכמיר אמר באפליקציות לאנדרואיד:
הצלחתי אבל הוא מבקש ג' פי אס
ואני לעולם לא הבנתי מה זה
בקשתי מנהגים שיסבירו לי ולא הבנתי אולי כאן
מה???
מה הפירוש מה זה? -
@משה-זוכמיר כמו שיש אנטנה לטלפון ככה יש אנטנה שמתחברת ללוין וזה נקרא ג'י פי אס...
-
@ברוך-השם @שטייגניסט
אחד שמשתמש דווקא בנטפרי אז כנראה שהגיע להכרה שלשימוש ברשת צריך הגנה כראוי, אם אכן כך אז כל האפליקציות "חוסם WIFI" או "חוסם אפליקציות" וכל שם וחניכא דאית ליה, הם הרבה יותר רחוק מהרמה שאתם רוצים לסמוך עליהם, כל האפליקציות האלה הם טובים אולי למבוגרים מעל גיל 80... -
@abc אמר באפליקציות לאנדרואיד:
@ברוך-השם @שטייגניסט
אחד שמשתמש דווקא בנטפרי אז כנראה שהגיע להכרה שלשימוש ברשת צריך הגנה כראוי, אם אכן כך אז כל האפליקציות "חוסם WIFI" או "חוסם אפליקציות" וכל שם וחניכא דאית ליה, הם הרבה יותר רחוק מהרמה שאתם רוצים לסמוך עליהם, כל האפליקציות האלה הם טובים אולי למבוגרים מעל גיל 80...אתה יודע בן כמה אני?...
-
@ברוך-השם אמר באפליקציות לאנדרואיד:
@ברוך-השם @שטייגניסט
אחד שמשתמש דווקא בנטפרי אז כנראה שהגיע להכרה שלשימוש ברשת צריך הגנה כראוי, אם אכן כך אז כל האפליקציות "חוסם WIFI" או "חוסם אפליקציות" וכל שם וחניכא דאית ליה, הם הרבה יותר רחוק מהרמה שאתם רוצים לסמוך עליהם, כל האפליקציות האלה הם טובים אולי למבוגרים מעל גיל 80...אתה יודע בן כמה אני?...
כן,
אם אתה כאן בפורום, אז לפחות לא יותר מ-79 -
@ששלום ויש לי אנטנה כזאת בטבלט?
-
@משה-זוכמיר תלוי, בטאבלטים הפשוטים אין.
-
@משה-זוכמיר איזה טאבלט יש לך?
-
@ברוך-השם @שטייגניסט
אחד שמשתמש דווקא בנטפרי אז כנראה שהגיע להכרה שלשימוש ברשת צריך הגנה כראוי, אם אכן כך אז כל האפליקציות "חוסם WIFI" או "חוסם אפליקציות" וכל שם וחניכא דאית ליה, הם הרבה יותר רחוק מהרמה שאתם רוצים לסמוך עליהם, כל האפליקציות האלה הם טובים אולי למבוגרים מעל גיל 80...גם לא למבוגרים בגיל 180..
הם קורסות מאליהם / לוקח להם זמן לעלות באיתחול המכשיר.בקיצור, לא שוות את המקום שהן תופסות במכשיר.
-
מה שברור הוא שכרגע צו השעה הדחוף ביותר זה תוכנת wifree לאנדרואיד וחבל על כל יום שעובר...!!!
נ.ב. אני כותב בשם כמה וכמה ולא רק בשם עצמי. -
@ששלום זה הטבלט שיש לי http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912803
ואני רואה שזה כבר מוצר ארכיוני
-
-
זה בבדיקה של נטפרי
אולי קישור
-
@איצ2 אני רואה מה צינתה
אבל איך אני מגדיר את זה לא הצלחתי אף פעם
תן לי רקע ואני אסתדר לבד כנראה
-
זה בבדיקה של נטפרי
אולי קישור
תפתח את מגירת הגדרות (למעלה, בדרך כלל בטאבלטים בצד ימין) איפה שהבלוטוס והWIFI וכו' ותבדוק אם יש לחצן שנקרא 'מיקום'.
-
המיקום מופעל מידית אוטומטית כשאני נכנס לאפליקציה והוא קולט בדיוק איפה אני נמצא אבל עדיין רושם באדות שאין לו קליטת ג' פי אס
-
המיקום מופעל מידית אוטומטית כשאני נכנס לאפליקציה והוא קולט בדיוק איפה אני נמצא אבל עדיין רושם באדות שאין לו קליטת ג' פי אס
גוגל מפות עובד לך?
-
כן
נסעתי אתם לפעמים
אבל וייז מראה את ענין הג' פי אס כדלעיל