2 סימים בטאבלט נטפרי
-
ראיתי שהרבה שאלו פה בפורום האם יש אופציה לקבל סמסים ושיחות לסים של נטפרי ולא הבנתי את הבעיה משום שאפשר לשים סים אחד של נטפרי וסים אחר רגיל וכך יהיה לך שיחות (ואם זה בעיה בגלל שאין וויפרי אז תוכל להזמין סים רגיל ולבקש שיבטלו את האינטרנט וישאירו רק שיחות והודעות)
-
@הכריש אמר ב2 סימים בטאבלט נטפרי:
ראיתי שהרבה שאלו פה בפורום האם יש אופציה לקבל סמסים ושיחות לסים של נטפרי ולא הבנתי את הבעיה משום שאפשר לשים סים אחד של נטפרי וסים אחר רגיל וכך יהיה לך שיחות (ואם זה בעיה בגלל שאין וויפרי אז תוכל להזמין סים רגיל ולבקש שיבטלו את האינטרנט וישאירו רק שיחות והודעות)
עדיין לא מצאתי טאבלט עם 2 סימים ותומך שיחות טלפון (שגם זה קשה להשיג) בגדול בינוני עם חריץ גם לכרטיס!
(לא בגודל של סמארטפון, אחרת זה פשוט סמארטפון! שלא יפלפלו לי עכשיו על זה)
אם מצאת כזה דבר תעדכן אותי כי אני יהיה הראשון שיקנה אותו בל"נ כמובן
תודה -
@הכריש ולשלם כל חודש על סים נוסף
-
@צדיק-תמים אמר ב2 סימים בטאבלט נטפרי:
@הכריש ולשלם כל חודש על סים נוסף
זה ממש בקטנה זה יכול לעלות 10 ש"ח סים של 019
-
@asherke
120 ש"ח לשנה תוספת זה אמנם לא הרבה, אבל עדיין זה כסף. בפרט בשביל מי שצריך רק פעם ב אימות כלשהוא וכבר ככה משלם על סים נטפרי הרבה יותר מהמחיר של סים "רגיל".
וזה מלבד מי שלא רוצה סים שבשיחת טלפון בודדת נהפך לסים פרוץ. -
@asherke
120 ש"ח לשנה תוספת זה אמנם לא הרבה בשבילך, אבל עדיין זה כסף. בפרט בשביל מי שצריך רק פעם ב אימות כלשהוא וכבר ככה משלם על סים נטפרי הרבה יותר מהמחיר של סים "רגיל".
וזה מלבד מי שלא רוצה סים שבשיחת טלפון בודדת נהפך לסים פרוץ.בו אני יסביר לך אחת ולתמיד!!
לי יש חשבון בנטפרי בטאבלט של הדרן בדפדפן של נטפרי בנוסף לחשבון הנוכחי.
אני כמובן מאוד מרוצה מנטפרי ב5 שנים האחרונות בבית ובחצי שנה האחרונה בדפדפן בטאבלט,
הבעיה היא שבהדרן (שאני גם מרוצה מהם בכללי) המכשיר כל הזמן עושה "סניכרונים" ואז אין רשת,
והVPN של נטפרי הרבה פעמים קורס, בהדרן יש הרבה בעיות במכשירים הנ"ל,
ולכן למי שעושה דברים כמו משלוחים באפליקציה לפעמים זה בעיה,
אנשי עסקים אחרים זה פחות בעיה,אני אישית עושה משלוחים גם פרטי וגם דרך אפליקציות מסוימות,
ולצערי אני גם נצרך לשיחות טלפון ללקוח
(שאני לא מעוניין בשופו"א לעשות מהנייד שהפרטי שלי)
וכמובן באפליקציות מסוימות החיוג הוא בקישור מתוך האפליקציה
(וא"א לחייג דרך שיחות רשת)
ואני לא יכול לחייג ממכשיר אחר.היה לי סמארטפון של נתיב הבעיה היא שאני יותר מידיי חכמולוג כדי להיות דרכם וזה גורם לי לביזבוזי זמן וד"ל
וכמובן העפתי אותו בגלל דוגמה אישית לילדים ודו"ק.ואז עברתי להדרן, אבל בהדרן שזה החסימה הכי חזקה במובייל אם יש קריסה כל שהיא אז אין רשת.
(בניגוד לחברות אחרת שבקריסה פשוט "אין סינון" ה"י)אז אני מרוצה מהרמה של הסינון אבל אם חלילה יתקע לי הסנכרון באמצע משלוח אני יסתבך וזה קרה לי כבר.
אם נטפרי היו מאשרים לי VPN לטבלאט אבל אין סיכוי שהם יאשרו לי VPN או לחילופין שיאשרו לי
"שיחות" וואטספ עם קבוצה אחת בלבד.
שאני אין לי ברירה ואני חייב.תכלס למשלוחנים חכמולוגים אין שום פתרון,
נתיב מעולה אבל לא מספיק לי הדרן נתקע באמצע,
נטפרי לא מאשרים לי שיחות וק"ו וואטספ וק"ו VPN,הפתרון היחיד הגרוע לא פחות זה טאבלט עם 2 סימים, הורדת הוויפי ביטול אפשרות התקנת קבצי APK
ולהחזיק סים פתוח עם 5 אתרים בלבד (של 019) כשאני יודע שאם אני יבקש פתיחה ה"י,אולי אני יעשה קוד כל שהוא או מישהו שיעקוב אחרי המכשיר שלי שאני לא יעשה את זה.
עכשיו יגידו לי "תקח סמארטפון עם 2 סימים" בשום אופן אני לא רוצה שילדי יקבלו ממני דוגמה שלילית.
יש 3 אפשרויות
01 או שנטפרי יסכימו לתת לי שיחות ווואטספ או VPN ללא חיוב התקנת וויפרי ולצערי אין סיכוי לאחד מהם,
02 או לקנות טאבלט עם גרסה רשמית של סמסונג ואז לא יהיו בעיות סנכרון אבל יש סיכון של פריצה,
לצערי הדרן לא יאשרו כנראה.
03 טאבלט עם 2 סימים בגודל נורמטיבי (לא מצאתי)יש לך פתרון אשמח
לפני כן תבטיח לעצמך שקראת הכל למרות שאתה חכם ויודע מראש מה אני יכתוב -
@asherke הקריסה שאין רשת היא של הדרן עצמם או של הVPN של נטפרי?
האמת שלא עולה לי פתרון כרגע.
בעז"ה בעתיד יהיה פתרון מושלם (מבחינת רמת הגנה) שהוא קיידרואיד, אבל כרגע הוא מתאים רק לניווט ומייל. -
@asherke הקריסה שאין רשת היא של הדרן עצמם או של הVPN של נטפרי?
האמת שלא עולה לי פתרון כרגע.
בעז"ה בעתיד יהיה פתרון מושלם (מבחינת רמת הגנה) שהוא קיידרואיד, אבל כרגע הוא מתאים רק לניווט ומייל.גם וגם יש קריסה בכללי לסינון וגם לVPN לפעמים יש, הבעיה שכזה קורה זה אסון אפילו שזה נדיר,
בפרט אם זה משלוח בשעה 11:30 בלילה וגם אם זה בבוקר אם יש קריסה אין לי אייך לפנות לתמיכה
יש לי רק ניווט בסיסי מבוסס GPS ולא את פרטי הלקוח,
אא"כ הספקתי בחמלת הבורא להעתיק אותם מהאפליקציה וד"ל
לגבי קיידרואיד זה פתרון של 80% כי אייך הוא יסנן לי את מפות גוגל?
אני לא יכול לפתוח אפליקציות פרוצות כמו וואטספ זה מאוד קשה להתגבר ע"ע בפרט שלדוגמה יש רק כמה אפליקציות אז לעיתים יש יצר הרע "לבדוק"
אני מקווה שהוא יתקדם בתוכנית שלו כי זה דחוף אני משער לא רק לי,
אגב יש חריגים שנטפרי פותחים אבל אני אין לי את הכוחות לדבר ואני לא יודע למי לחייג וכו',
ואני משער לעצמי שגם אם יש נטפרי לא יאהבו אם תכתוב פו,
אז אם יש לך מספר או רעיון תשלח לי צאט במתמחים טופ לניק "אשר" בעברית רגיל בלי תוספות,(כי יש שם כמה אשר)
תודה רבה