איך מאשרים וידיאו באתר הסגור למנויים בלבד?
-
בשלב זה אני עדיין לא בנט פרי, משתמש באתרוג בבית וברימון בעבודה.
בוחן את האפשרות לעבור לנטפרי גם בבית וגם בעבודה.
שאלה:
יש אתרים שבהם אני לומד על דרכים שיווקיות/טכנולוגיות/קורסי שפה וכדומה.
אתרים אלו סגורים למנויים בלבד.
האם לנטפרי יש דרך לאשר וידיאו מאתרים כאלו?
כיום זה חסום לי באתרוג, פתוח ברימון.תודה מראש לעונים
-
@feder
יש הרבה סרטונים כאלה שפתחו בנטפרי אז אני מניח שיש להם שיטה למקרה כזו, איך הם בודקים את זה ומה הם הכללים, אני לא יודע. -
האם נטפרי מתכוונים לפתוח גם סרטונים של קורסים כמו פיזיקה?
זה יכול להיות מועיל מאוד... -
אין דבר כזה פתוח למנויים בלבד מה שמתאים לציבור החרדי פתוח לכולם ומה שלא סגור לכולם (אפשר להגדיר בהגדרות חסימה יותר דרסטית)
-
@ששלום אמר באיך מאשרים וידיאו באתר הסגור למנויים בלבד?:
אין דבר כזה פתוח למנויים בלבד מה שמתאים לציבור החרדי פתוח לכולם ומה שלא סגור לכולם (אפשר להגדיר בהגדרות חסימה יותר דרסטית)
ממש לא נכון!
@ששלום הוא שאל משהו אחר וענית משהו שלא קשור.מבחינת מסלולים אתה צודק, מה שהוא שאל שזה פתוח למנויים לא מבחינת הסינון אלא מבחינת המפרסם הוידאו, בהחלט שניתן להגביל וידאו ביוטיוב למשל שרק מנויים יוכלו לצפות בו.
נטפרי יכולה לפתוח את הוידאו כשזה כשר ובכל זאת רק מי שמורשה יוכל לצפות בו.@feder לשאלתך: אם הוידאו יושב בשרת שכיום נטפרי תומכים בבדיקתם, כרגע - יוטיוב (ועוד חברה שאני לא זוכר את שמם) אז ניתן בהחלט לפתוח אותם במידה וזה אכן נקי וכשר (לידיעה, אין על זה פשרות ולצורך פרנסה וכדו') אם אתה יודע שזה כשר, וזה יושב בשרתים הנ"ל, מקומך בנטפרי.
דרך אגב, נטפרי בדר"כ לא צריכה אפי' את פרטי הכניסה שלך, אלא לפי האתר שמפרסם את הוידאו הם מסוגלים לבדוק לבד ואל תשאל אותי איך, אני פשוט לא יודע.@malkano אם הוידאו עומד בכללים הנ"ל, נטפרי אכן פותחת.
-
פוסט זה נמחק! -
@למדן-וידען תודה שהחכמת אותי !
-
@למדן-וידען יש לך מושג אם יש אפשרות למחוק תגובה שלי?
-
@ששלום תלחץ על החץ הקטן בתגובה הספציפית..
אבל אין צורך כי אז גם אני יצטרך לערוך את ההודעה שלי.. מותר לטעות, הלא כן?
-
@feder לשאלתך: אם הוידאו יושב בשרת שכיום נטפרי תומכים בבדיקתם, כרגע - יוטיוב (ועוד חברה שאני לא זוכר את שמם) אז ניתן בהחלט לפתוח אותם במידה וזה אכן נקי וכשר (לידיעה, אין על זה פשרות ולצורך פרנסה וכדו') אם אתה יודע שזה כשר, וזה יושב בשרתים הנ"ל, מקומך בנטפרי.
דרך אגב, נטפרי בדר"כ לא צריכה אפי' את פרטי הכניסה שלך, אלא לפי האתר שמפרסם את הוידאו הם מסוגלים לבדוק לבד ואל תשאל אותי איך, אני פשוט לא יודע.אכן כן, מדובר בקבצים שיושבים בשרתים של VIMEO.
אני שמח לדעת שיש דרך לסנן גם אותם. -
@feder
זה לא בכל ה VIMEO. זה תלוי באיזה שיטה הם הגדירו את הפרטיות של הוידאו. -
@feder תעלה לינק, אני מתנדב לפתוח פניה בשבילך.
-
@למדן-וידען
http://www.fblab.co.il/course/courses/digital-marketing-toolbox/זה לא לינק לוידיאו הספיציפי, זה לינק לאתר הקורס
@magicode אמר באיך מאשרים וידיאו באתר הסגור למנויים בלבד?:
@feder
זה לא בכל ה VIMEO. זה תלוי באיזה שיטה הם הגדירו את הפרטיות של הוידאו.תוכל להרחיב קצת בעניין.
יש כמה הגדרות של Private בVimeo? -
@למדן-וידען
הנה דוגמא ללינק ספציפי לוידיאו
http://player.vimeo.com/video/107690279 -
@feder
שלחתי לבדיקה את הסרטון, אודיע לך כשאקבל תגובה ממערכת הפניות.
האתר עצמו כבר פתוח. -
@feder צר לי לאכזב, הנה תגובת המערכת:
מכיון וזה וידאו פרטי,
אין לנו אפשרות לבדוק את תוכנו.
מצטערים. -
-
@feder אם תרצה לפעול לפי הצעתו של @למדן-וידען , תוכל לפנות אלי למייל שבפרופיל (תלחץ על שם המשתמש שלי ותראה כבר).
-
@dLive
א. מזל טוב על פרסום המייל שלך!
ב. שמת לב איך גנבת לי אותו? לא יפה -
@למדן-וידען בא נגיד שלא חשפתי את כל הקלפים...