אין רשת בESIM נטפרי
-
רכשתי ESIM מספק יוסי תקשורת (אחלה שירות, חייב לציין)- סרקתי אותו לIOS והוא לא מזהה אינטרנט, בהגדרות- הוא לא מביא אופציה להגדיר APN, לדברי הספק, הESIM מזוהה והוא מקבל כתובת IP.
אין גישה ל1.2.3.4
מישהו נתקל בזה ? לחילופין, האם מישהו נתקל בזה בסים רגיל בIOS ויכול לסייע ?
-
@ikikik
לא יודע אם זה קשור,
אבל בבעיה הזו
https://forum.netfree.link/topic/12605
ידוע לי שנוסה לאחר מכן סים של חברה אחרת וזה התחבר בלי שום בעיה. למרות שיוסי תקשורת בשם פרטנר התעקשו לומר שהמחשב לא תומך בESIM.אולי גם 019 תומכים בESIM עם נטפרי? @frize37
-
@ikikik אמר באין רשת בESIM נטפרי:
רכשתי ESIM מספק יוסי תקשורת (אחלה שירות, חייב לציין)- סרקתי אותו לIOS והוא לא מזהה אינטרנט, בהגדרות- הוא לא מביא אופציה להגדיר APN, לדברי הספק, הESIM מזוהה והוא מקבל כתובת IP.
אין גישה ל1.2.3.4
מישהו נתקל בזה ? לחילופין, האם מישהו נתקל בזה בסים רגיל בIOS ויכול לסייע ?
עד היום לא היה לנו מקרה של התחברות עם ios ולכן אני ממליץ כמו שעשינו עד היום ב pc ובאנדרואיד שבוצעו הקלטות תעבורה ממול נטפרי וב"ה הצלחנו להתגבר על זה..
-
@shraga אמר באין רשת בESIM נטפרי:
אולי גם 019 תומכים בESIM עם נטפרי?
אני יכול לאשר ש-019 תומכים ב-eSIM נטפרי בצורה חלקה, מניסיון ב-iOS.
כל התהליך קורה באתר 'ללא מגע יד אדם'.. -
@יוסי-תקשורת
או שלא...@shraga אמר באין רשת בESIM נטפרי:
@ikikik
לא יודע אם זה קשור,
אבל בבעיה הזו
https://forum.netfree.link/topic/12605
ידוע לי שנוסה לאחר מכן סים של חברה אחרת וזה התחבר בלי שום בעיה. למרות שיוסי תקשורת בשם פרטנר התעקשו לומר שהמחשב לא תומך בESIM.אולי גם 019 תומכים בESIM עם נטפרי? @frize37
-
מעדכן כי נטפרי ענו שלא אמורה להיות הגבלה. בפועל, כשסרקתי לאנדרואיד- תקין הצלחתי להתחבר ולהתקין תעודה. כרגע ממתין לתגובת נטפרי, לגבי חסימה אפשרית בios.
בכל מקרה, באיזה רשת שלא ניסיתי, לא הצלחתי להקליט תעבורה באפל, האפשרות לא חסומה בהגדרות הסינון כך שהקלטת תעבורה אני לא יכול לעשות להם אם הם יבקשו, כעת עוד לא ענו
-
@ikikik אמר באין רשת בESIM נטפרי:
בכל מקרה, באיזה רשת שלא ניסיתי, לא הצלחתי להקליט תעבורה באפל, האפשרות לא חסומה בהגדרות הסינון כך שהקלטת תעבורה אני לא יכול לעשות להם אם הם יבקשו, כעת עוד לא ענו
אם יש לך מחשב שמחובר לאותה רשת נטפרי אתה יכול להפעיל הקלטה ממנו
ההקלטה היא בעצם הוראה לשרתי נטפרי להקליט ולכן היא קולטת את כל התעבורה על הקו ולא רק באותו מכשיר -
תודה רבה לכל המסייעים
בסוף רכשתי esim דרך 019 ועובד חלק