קבלת קוד הבטחה
-
שלום לכם
לאחרונה בשביל להתחבר לחשבון שיש לי באמריקה אני צריך לקבל קוד אימות של SLS , הוא מבקש לסרוק קוד כדי להתחבר לזה ולהתחיל להזין את קוד ההבטחה הזה חוץ מאס אמ אס.
אני עם טלפון כשר. עיקר השירות שלהם הוא דרך צ'אט ואי אפשר להתחבר, כך שאין לי איך לתקשר איתם. וגם אנגלית אינני יודעחשבתי אולי מישהו מכיר פיתרון למשתמשי אינטרנט כשר וטלפון כשר. כי האבטחה הזו הולכת ונהיית יותר נפוצה
-
@ש-א האם הבעיה הזו מתרחשת רק כאשר אתה גולש דרך הרשת של נטפרי?
-
לא, זו דרישת אבטחה. כמו שיש בנקים וברוקרים עולמיים שבשביל לפתוח חשבון ולהיכנס למשתמש חייב SMS ,
זו אבטחה ברמה הרבה יותר גבוה פשוט והם התחילו לדרוש אותה בנוסף לסיסמא וSMS -
אם הבנתי מה כוונתך, אני חושב שהתקנת התוסף הבא בדפדפן תפתור את הבעיה שלך:
https://authenticator.cc/לאחר התקנת התוסף אתה פשוט סורק את הברקוד באמצעות התוסף והוא יוצר עבורך את קוד האימות הנדרש.
אני משתמש עם זה בגיטהאב וזה עובד מצוין. -
תודה רבה על העזרה, ניסיתי לעשות עם זה וזה לא עבד.
אני אשאיר את ההודעות שמופיעות לי אולי זה יכוון יותר לענין
נראה מדבריהם שהסריקה של הבר קוד תאפשר בפעם הבאה כניסה עם זיהוי פנים וכיוצאחובה ע"מ להתקדם
חשבון בטוח עם מערכת התחברות מאובטחת
לפני ההמשך, נא להשלים את הפעלת מערכת ההתחברות הבטוחה עבור החשבון. מערכת זו מספקת שכבה נוספת של אבטחה לתהליך ההתחברות. הפעלת מערכת ההתחברות הבטוחה להשלמה (SLS) מפחיתה את הסיכון למרמה ולסיכוני סייבר אחרים.התחברות מהירה ובטוחה עם האימות בנייד (IBKEY)
נא לסרוק את קוד ה-QR במצלמת הטלפון לפתיחת אפליקציית IBKR לנייד ולהפעלה מיידית של אימות ב- IBKR לנייד בשם(IBKey).אם אין לך את האפליקציה בטלפון, תתקבל הפניה אוטומטית לחנות האפליקציות. יש להתקין את אפליקציית IBKR לנייד ולסרוק את קוד ה- QR פעם נוספת להפעלה מיידית.
החל מההתחברות הבאה, תתקבל הודעה בטלפון שלך ותהיה לך היכולת לאמת בטביעת אצבע או זיהוי פנים.
-
@ש-א אתם מדברים לכאורה מהחברה interactive brokers. כפי הבנתי הם מתעקשים לאמת דוקא בדרך האפליקצי' שלהם שיש רק על אנדרויד, לכאורה אין דרך אחרת רק אולי ע"י אמולטור. רק שזה כרוך בג' ענינים:
א: להתקין אמולטור עם תעודת האבטחה של נטפרי עיין כאן תחת כותרת "אמולטורי אנדרואיד"
ב: שיהיה לך מצלמה איכותי להמחשב שלך
ג: לחבר המצלמה של המחשב להאמולטור לצורך זיהוי פנים