רישום לאתרים המצריכים SMS
-
@ארז-מלבנון אמר ברישום לאתרים המצריכים SMS:
האמת מי שגולש בקו סלולרי לכאורה יש לו SMS (בדף של ההגדרות והחיבור לאינטרנט)
אני אישית נזקקתי לזה לאחרונה אבל אני לא יודע מה המספר טלפון של הסיםאז הנה הפתרון:
צריך להכנס לדף ההגדרות של הנטסטיק ושם יש כרטיסיה של SMS
בשביל לדעת את המספר נסה לשלוח הודעה למכשיר שמקבל SMS וכך תדע את המספר
לחילופין אפשר לנסות לברר דרך החברה (המהיר מביניהם)
יתכן שיש חברות שלא מאפשרות לשלוח SMS ואז אולי אפשר לכל הפחות לקבל SMS -
משהו יודע איך שולחים או מקבלים בנטסטיק של zte 823 beelin עם סים של 019
-
@shlomo חברת 019 לא מספקת שירות שליחת sms במסלול של נטפרי.
קבלת הודעות מתאפשרת ע" שליחת הודעה למספר הקו, וניתן לצפות בהודעות בכרטסת sms בדף של הנטסטיק. -
@hilel אם משתמשים ב019 עם VPN אז יש כן סמס ואיך?
-
@מיציבושי לא הבנתי מה כוונתך
-
@hilel אמרת שבמסלול של נטפרי אין הודעות סמס
ואם משתמשים ללא נטפרי רק עם ויפיאן אז יש כן אפשרות של סמס או ברגע שיש וייפרי ומחוברים לויפיאן אז אי אפשר לשלוח ? -
@מיציבושי אני כותב מהשערה. זה שלא ניתן לשלוח סמסים זה בגלל ש019 לא מספקת את השירות. לא בגלל וייפרי. זה כמו שאין שיחות יוצאות בקו הזה.
-
@hilel
השירותים הנ"ל נחסמו לבקשת נטפרי
-
@957 ואיך ששאלתי אני יעבוד ?
-
@מיציבושי
אמור לעבוד.
-
לתשומת לב,
המחיר הוא 10 ש"ח במחיר השקה עד סוף החודש הנוכחי,
לאחמ"כ תחול העלאת מחירים.הזדרזו.
-
@ארז-מלבנון אמר ברישום לאתרים המצריכים SMS:
אחרי לפחות 13 שנים מתחילת מהפך הסלולרי הכשר שאין בו SMS באמת הגיע הזמן שכל מפעילי אתרים באינטרנט יאפשרו זיהוי באמצעות הודעה קולית כמו שיש בבנק הפועלים או כמו השיכלול של נטפרי באמצעות המספר שמתקשר אליך
כשפניתי לאורנג' לצורך הענין ענו לי "מי שאין לו SMS אין לו גם אינטרנט" באמת גאונות עם תסמינים חלמאייםאני פניתי לאורנג' (פרטנר) ובקשתי בצור קשר שישלחו לי את הסיסמה בצור קשר ושלחו אם @ארז-מלבנון @meir אתה רוצה אני יפרט לך איך מקבלים את הסיסמה.
-
מבצעים לקראת חג הפסח,
לפרטים פנו למייל שבחתימה.
-
כדי להיכנס לאתר פרטנר, פתחתי צ'אט עם נציג והוא ביצע לי רישום ונתן לי קוד. תוך חמש דקות הכל היה מסודר.
אולי ניתן מכאן לשאול את הסוכנים של @סים-כשר אם אפשר לשלוח SMS בהוט מובייל ונטסטיק של WIN -
@שלום-על-ישראל
מנסיון שלי בסים כשר עם סטיק VIN, ניתן לשלוח