אפליקצית ניהול חשבון בפועלים
-
האם מישהו התנסה איתה על וינדוס? פתוח בנטפרי? על איזה פלטפורמה היא רצה?
-
@אברהם-כהן אשמח לשמוע ממך אבל לא ידוע לי שקיימת בכלל אפליקציה כזאת של בנק הפועלים שתומכת ווינדוס אלא רק אנדרואיד ומאק אם ידוע לך אשמח שתשתף
-
קופץ על האשכול הבנתי מכמה ניקים שהם משתמשים באפליקציה הזאת בנטפרי, וא"כ איזה אמולטור מומלץ BlueStacks או LeapDroid
תודה -
@aiib אמר באפליקצית ניהול חשבון בפועלים:
@אברהם-כהן אשמח לשמוע ממך אבל לא ידוע לי שקיימת בכלל אפליקציה כזאת של בנק הפועלים שתומכת ווינדוס אלא רק אנדרואיד ומאק אם ידוע לך אשמח שתשתף
האפליקציה היא לאנדרואיד אבל יש סימולטורים שמאפשרים להריץ אפליקציות אנדרואיד על מחשבי וינדוס.
לכן שאלתי האם מישהו פה הצליח לעשות את זה בנטפרי -
@אברהם-כהן אני הצלחתי להריץ
אבל לא פועלים רק איזה שחמט -
@אברהם-כהן
ניסיתי להריץ את לאומי בסימולטור LeapDroid והא כותב לי ברגע שאני מנבה להפעיל את אפליקצית לאומי השירות הופסק, את אפליקציה של פועלים הוא מריץ אבל הוא טוען שיש אפלקציה יותר חדשה ולכן הוא לא מסכים להפעילה, אם יהיה לי גירסה יותר חדשה אולי זה יעבוד, -
@מן-המודיעין יש לי גירסה יותר חדשה,
אך היא גם לא ממש עובדת
https://magicode.me/send-file/file/e6adba74316fc9c8a77a0a40a21c1ae2a585e4b0/view -
@לולב
@אברהם-כהן
לולב צדק אחרי שני שניות קופצת לי הודעה שהאפליקציה הופסקה, יכול להיות שזה קשור להגדרות, ויתכן שזה בגלל החסימה, אני מבין שבטאבלטים זה כן עובד, אז אין סיבה שזה לא יעבוד על הסימלוטר, מעניין לשמוע את דעת @administrators -
@מן-המודיעין אולי תעלה תסימולטר בבקשה אשמח
ואולי שיעלו את זה לאתר -
אפשר להודיד מכאן פתוח בנטפרי
https://leapdroid.en.softonic.com/ -
@מן-המודיעין בהקלטת תעבורה נראה שיש חסימה...
שלחתי פניה. -
@מן-המודיעין הורדתי ואחרי ההתקנה הוא כתב איזוהי שגיאה באינטרנט ונכבה מישהו מבין בזה?
-
@aiib האתר הזה בעייתי ורוב האנטי וירוסים/חוסמי פרסומות חוסמים אותו
-
-
@zvizvi אתה בטוח שלא התבלבלת עם אסטרו הורדות?
גם סופטוניק? כי עליו האיסט לא נותן לי התראה (בניגוד לאסטרו-הורדות ששם הוא כן מתריע). -
@dLive הuBlock origin שלי חוסם אותו. די זכור לי שאנטי וירוסים גם חוסמים אותו.
-
@zvizvi אמר באפליקצית ניהול חשבון בפועלים:
@aiib האתר הזה בעייתי ורוב האנטי וירוסים/חוסמי פרסומות חוסמים אותו
צבי יכול להיות שאתה צודק למרות שלי לא היה בעיות איתם, וכמו שציינו שהESET לא חוסם אותם,
אבל מה זה קשור לשגיאה שהיה לו, לי זה הותקן רגיל, -
@מן-המודיעין לי יש רק אנטי וירוס של וינדוס ללא תוספות
-
@zvizvi לא, זה יורד לי ומותקן כרגיל רק כשהוא נפתח בפועל הוא כותב איזו בעיית תקשורת
-