חסימה הרמטית אפשרי?
-
אני מעוניין לדעת האם קיימת אפשרות בנטפרי להגדיר פרופיל של אתרים מסויימים שפתוחים והשאר שיהיו סגורים ולנעול את זה בצורה הרמטית לגמרי. ואפרט:
החסימה עם סיסמה באזור האישי לא מספקת משני צדדים. במקרה שהחוסם הוא עצמו הגדיר סיסמה, זה לא חסום בפני עצמו אלא רק לאחרים. ובמקרה שנתן למישהו אחר את הסיסמה עדיין ניתן לאפס סיסמה בצורה מסויימת. (אני מקווה שזה בסדר שאני כותב את זה כאן)
האפשרות האחרונה היא להיכנס לקהילה שתשלוט על ההגדרות - אבל גם כאן, האם לא ניתן לבקש לצאת מהקהילה? -
@hilel
קהילה זו חסימה וגדר סבירים ויעילים.
באותה מידה שניתן לבקש לצאת מקהילה ניתן גם להתנתק מנטפרי.
יש דרכים מקובלות אין צורך לחפור מתחת לאדמה.
-
@957 אמר בחסימה הרמטית אפשרי?:
@hilel
קהילה זו חסימה וגדר סבירים ויעילים.
באותה מידה שניתן לבקש לצאת מקהילה ניתן גם להתנתק מנטפרי.
יש דרכים מקובלות אין צורך לחפור מתחת לאדמה.
אם להכל נעשה לנו גדרים, לא נקבל שכר.
אין לנו אלא תורתנו - ורבותינו, שהורו לנו במה לגדור את עצמנו -
@hilel אמר בחסימה הרמטית אפשרי?:
החסימה עם סיסמה באזור האישי לא מספקת משני צדדים. במקרה שהחוסם הוא עצמו הגדיר סיסמה, זה לא חסום בפני עצמו אלא רק לאחרים. ובמקרה שנתן למישהו אחר את הסיסמה עדיין ניתן לאפס סיסמה בצורה מסויימת. (אני מקווה שזה בסדר שאני כותב את זה כאן)
האפשרות האחרונה היא להיכנס לקהילה שתשלוט על ההגדרות - אבל גם כאן, האם לא ניתן לבקש לצאת מהקהילה?דבריך מבטאים עד כמה גדולה חשיבות המפעל האדיר "נט פרי" שהיא החסימה החרדית היחידה. כל השאר "משתדלים" כי כל אפשרות שיש להוריד את רמת החסימה, כמו שאתה אומר, זו לא חסימה הרמטית.
-
כנראה שמישהו התבלבל... לא ביקשתי לשמוע דעות על מהות הצורך בכזו רמת חסימה וגם אין בכוונתי לבקר או לייעץ. אני מעוניין אך ורק לדעת לגבי הפרט הטכני הנ"ל אם הוא קיים או שלא. הדיון אם יש צורך בכזו חסימה לא רלוונטי לפה.
@חבר אמר בחסימה הרמטית אפשרי?:
@hilel תשלח פנייה למרכז הפניות כמו שאני עשיתי לאתרי חדשות ודומיו ויוטיוב והם יחסמו אותך תמיד
וזה חסימה שהאפשרות היחידה לעבור אותה היא להחליף סים?