בעיה בנטסטיק עם סים של 019
-
@איש-יהודי מה הכוונה לא מצליח?
נמק הסבר פרש -
איזה דגם?
-
@איש-יהודי הגדרת את הפרופיל בהגדרות?
-
@איש-יהודי
ראשית ברוך הבא.אם זאת פעם הראשונה כמו שנראה מהודעתך,
תעשה איפוס רשת+כיבוי והדלקה של המחשב, ותרווה נחת. -
@איש-יהודי למה??????
קודם כל איפה קנית?
שנית האם זה עם סינון של נטפרי?
ויכול להיות כמה סיבות
א. אולי הנקודת גישה לא מעודכנת ונכונה
ב. אולי לא התקנת תעודות אבטחה תנסה להיכנס לכאן
ג. יכול להיות שהסים עדיין לא הופעל אתה צריך להתקשר ל1800019019 או לפנות ל@957 תלחץ על זה ותראה פרטים
ואחרון אחרון חביב ברוך הבא למשפחת נטפרי המהוללה השם היפה מתאים מאוד למעשה הנכון להיות מצורף לנטפרי -
@מיציבושי ואחרון אחרון חביב ברוך הבא למשפחת נטפרי המהוללה השם היפה מתאים מאוד למעשה הנכון להיות מצורף לנטפרי.
גם אני מצטרף להנ"ל
-
הנושא הוא שהיה לי קי 9 במחשב, קניתי נטסטיק עמ להתחבר דרך נטפרי ע"י 019, והענין הוא שהכל עובד מבחינת 019, אבל הוא כותב שאין אינטרנט, ולא מצליח להתחבר לשום מקום דרך הנטסטיק, בעבר היה לי בעיה כזאת עם נטפרי בווינדוס 7 ואכן הבעיה נפתרה כשהתקנתי את מדריך האבטחה אבל פה בווינדוס 10 הוא אפילו לא נותן לי להכנס להתקין את תעודת האבטחה, כעת אני על רשת חיצונית. אשמח לפתרון מידי.
המודם הוא של חברת VINN TURKCELL דור 3 -
@איש-יהודי אין קשר לK9 אם עובד אינטרנט אחר
-
@יהודי-פשוט @יהודי-פשוט יכול להיות שהוא לא נותן לי להכנס להוריד את התקנת האבטחה כי הוא מזהה שאני לא על אינטרנט של נטפרי כי כפי האמור הרשת שאני כעת משתמש בה היא רגילה עם חסימה של קי 9 והנטסטיק מחובר למחשב גם כן וכותב שאין אינטרנט,
-
@איש-יהודי גישה לרשת זה גישה לרשת בלי שום קשר, את תעודת האבטחה תוכל למצוא בעמוד הזה. והזה
סביר להניח שזה קשור נטו לנטסטיק
ולכן אמרתי תעשה איפוס רשת ותכבה ותפעיל את המחשב -
@איש-יהודי תנסה מהמחשב הבעייתי להיכנס לקישורים הנ"ל הם נפתחים אפילו ללא תעודות אבטחה
שבוע טוב ושמח