התלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...
-
@yan אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
אפשר לעשות סיסמה ולמסור אותה לקרוב משפחה וכדו' אבל אני לא חושב שמישהו עשה את הדבר הזה.
אני מכיר כמה שעשו את זה, גם אני עשיתי את זה
-
@yan באזור האישי אם פתחת כבר חשבון בנטפרי
הנה כאן -
@yan חוץ מזה שאת הסיסמה צריך הקרוב לרשום, אחרת מה הועילו חכמים בתקנתם
-
אפשר לעשות סיסמה ולמסור אותה לקרוב משפחה וכדו' אבל אני לא חושב שמישהו עשה את הדבר הזה.
ברור שצריך למסור את הסיסמה לחבר.
אחרת כל יום ההגדרות ישתנו בהתאם למצב רוח ,יום אחד הכל סגור ויום אחד הכל פתוח.. -
@yan אפשר להגדיר בפעם הראשונה כפי מה שאתה צריך ולהגדיר את הקהילה שלך כ'ועידת הרבנים לביצור חומות הדת' ואח"כ כל שינוי שתרצה לעשות תצטרך לעשות עם אישור מהם.
-
@מעמד אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
הנה כאןאני לא רואה שם את מה שהצעתי.
אין אפשרות להגדיר בפעם הראשונה רשימה כללית, ואח"כ אם רוצים איזה אתר לבקש את הפתיחה שלו.
כרגע אם אתה רוצה עוד אתר אתה צריך להיכנס לרשימה ולהוסיף את הקטגוריה שבה נמצא אותו האתר. [אולי אני טועה? לא כך פותחים אתר שמעוניינים בו?]
-
@ezra אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
@yan אפשר להגדיר בפעם הראשונה כפי מה שאתה צריך ולהגדיר את הקהילה שלך כ'ועידת הרבנים לביצור חומות הדת' ואח"כ כל שינוי שתרצה לעשות תצטרך לעשות עם אישור מהם.
מאיפה אני ידע מה הכללים שלהם? אולי יש אתרים שאני יהיה מעוניין בהם, והם יחליטו שזה לא מתאים?
-
@yan
ברוך הבא בשם ה'מדריך למשתמש (הקרדיט לידינו היקר @יהודי-פשוט )
-
מאיפה אני ידע מה הכללים שלהם? אולי יש אתרים שאני יהיה מעוניין בהם, והם יחליטו שזה לא מתאים?
אם תרצה פרטים תוכל לפנות אלי במיל
-
@גלינג אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
@yan
כמדומני ש @יהודי-פשוט עשה כן בתחילת דרכו כאן..
בתחילת דרכו ? למה אתה מלכלך, כך עשיתי ושום דבר לא השתנה עד היום.
-
@יהודי-פשוט אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
@גלינג אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
@yan
כמדומני ש @יהודי-פשוט עשה כן בתחילת דרכו כאן..
בתחילת דרכו ? למה אתה מלכלך, כך עשיתי ושום דבר לא השתנה עד היום.
הוא התכוון שעשית כך כבר בתחילת הדרך, ועד עכשיו אתה עדיין עושה כך.
-
@יהודי-פשוט ח"ו!!! אין זו כוונתי!!!
הוא כתב שאף אחד לא עשה כן ועניתי שבתחילת דרכך פרסמת בעניין.
(ללא כל התייחסות למצב היום ואין בזה נ"מ כלל..) -
הנה כאןאני לא רואה שם את מה שהצעתי.
אין אפשרות להגדיר בפעם הראשונה רשימה כללית, ואח"כ אם רוצים איזה אתר לבקש את הפתיחה שלו.
כרגע אם אתה רוצה עוד אתר אתה צריך להיכנס לרשימה ולהוסיף את הקטגוריה שבה נמצא אותו האתר. [אולי אני טועה? לא כך פותחים אתר שמעוניינים בו?]
מה הענין בזה. האתרים האחרים גם מאושרים ומוכרים כבר על ידי נטפרי, רק מה, אתה רוצה שכל פעם לפני שתרצה אתר מסוים- אחת מהפקידות של נטפרי תלחץ אנטר...
שייך רק שתהיה פתוח רק לפי קהילה מסוימת או להגדיר לעצמך פרופיל שהכל סגור/פתוח חוץ מ..
תוכל גם למסור את הסיסמה לאיזה חבר טוב שלא יהיה נעים לך לבקש ממנו על כל שטות שיכנס למחשבך [התחברות מרחוק] ויפתח לך, אלא רק דברים שגם הוא יבין למה זה כזה נחוץ. -
@טרוצער אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
ברור שצריך למסור את הסיסמה לחבר.
אחרת כל יום ההגדרות ישתנו בהתאם למצב רוח ,יום אחד הכל סגור ויום אחד הכל פתוח..וחבר אמיתי ונאמן שלא יהיה רק החותמת שלך.
-
@יהודי-פשוט דרך אגב (לא קשור לנושא) איך עשית שיהיה בציטוט את החץ שמסתיר חלק מהציטוט ?
-
יש גם את קהילת 'כל ישראל ערבים' שסוגרת את ההגדרות שלך וניתן לבקש שינויים כאחת לחודש..
-
@יהודי-פשוט דרך אגב (לא קשור לנושא) איך עשית שיהיה בציטוט את החץ שמסתיר חלק מהציטוט ?
ציטוט שבתוך ציטוט [הסתרה שבתוך הסתרה] זה ככה באוטומט
-
@טרוצער אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
מה הענין בזה. האתרים האחרים גם מאושרים ומוכרים כבר על ידי נטפרי, רק מה, אתה רוצה שכל פעם לפני שתרצה אתר מסוים- אחת מהפקידות של נטפרי תלחץ אנטר...
הוא רוצה שיהיה לו הגבלה שלא יוכל לשוטט ולבזבז את הזמן רק מה שנצרך לו
-
טוב אז לסיכום.
קודם כל נהנתי מאד להיות אתכם בשעה האחרונה. רואים שאכפת לכם מכל אחד. פשוט מדהים. תודה לכל אחד באופן אישי.
לגופו של ענין, אכן קיבלתי מענה הולם לשאלתי, והוא להגדיר את כל הדברים הכללים שאני רוצה, ואח"כ להתחבר לקהילה מסויימת [הבחירה נפלה על קהילת רמת אשכול וגבעת המבתר. זאת הודות לאורי לאחר שפניתי אליו במייל והבנתי שזה מה שאני מחפש], וכך אם ארצה אתר מסויים, אשלח בקשה לפתיחה ובמידה והאתר כשר הוא אכן יפתח.
באופן כזה אני רגוע שבעזרת ה' לא אבזבז הרבה זמן באינטרנט, אבל מאידך גיסא אני יודע שמה שאני יצטרך, בעז"ה אקבל, והכי חשוב, באופן הכי נקי שיכול להיות.
שוב תודה לכולם על קבלת הפנים החמה והלבבית. שיהיה לכם רק שמחה בלב וכל טוב.
וכעת מתנה לחברי הפורום: שתי הלכות יומיות ישירות למייל האישי שלכם בכל בוקר! לפרטים והצטרפות לחצו כאן.
להתראות.
-
@אורי כיצד אפשר לפנות אליך במייל? (במקרה שהתכונת בקשר לועידת הרבנים)