WiFree נגד Wifi בתח"צ
-
@5566NEWbrs
זה הבעיה שבכל חברה יש לינק שונה.. -
זה אכן בעיה.
יכול להיות שכמו שעשו עם הדף כניסה של בזק צריך להגדיר תגית של דפי כניסה כאלו. תחבורה ציבורית, רכבות , מלונות וכו' ושזה יפתח אפילו כשהתוכנה מותקנת. -
@למדן-וידען
טוב, מכיון שאני גר במיקום מרכזי אשתדל לשים לב לכתובות של האוטובוסים.
מי שיש לו שיעלה לכאן.
תוך כדי ניסיון לחיפוש הכתובות עולה לי משהו מפורום נתיב, מישהו כתב שכשהוא ניסה באקספלורר עבד לו, ואח"כ הוא יכל לגלוש גם בכרום.
נשמע הגיוני? לא יודע.
אבל מכיון שבנייד שלי הייתה בעיה עם הכרום והשתמשתי באדג', וזכור לי שראיתי את מסך החיבור באוטובוס של אגד, אני רוצה לשאול:
אחרי שהתחברתם לרשת של אגד, לא הצלחתם לפתוח שום חלון, או שהחלון של אגד נפתח ורק לא הצלחתם להתחבר? -
@dLive
לא יעלה כלל הדף של אגד כי התוכנה חוסמת את כל הגלישה. -
@למדן-וידען
טוב, אני כן ראיתי אותו אצלי.
(לא נסעתי בו, אלא רק נסיתי להתחבר. הוא ברח לי אחרי שניה.)
אולי שווה לנסות באקספלורר/אדג'.
מוזר, בכל אופן. -
@dLive
צודק.
מזל טוב.
אני גולש כעת באוטובוס אגד, אכן החיבור עלה כאן.
מה שכתבתי היה בעצם בחברת "דן בדרום" אך יתכן והיתה בעיה אחרת או סתם הפרעות בגלישה.תמשיכו לעדכן כאן מה קורה בשאר החברות.
-
הקפצה ל @administrators :
באגד לאחר האישור זה מופנה לפרסומת כלשהי (http://109.226.59.101/landingPages/)
ורק בדף הפרסום הנ"ל משתחרר הגלישה בוייפיי שלהם.
טיפולכם נדרש, לדעתי זאת בעיה גדולה כי הם יכולים להחליף כל יום למקום אחר..מעניין לעניין באותו עניין, דובר כבר בעבר, כמו שאתר נטפרי הראשי פתוח בוויפרי, יעזור מאוד (אולי גם לבעיה הנ"ל) שמרכז הפניות גם יעבוד (הייתי מבקש גם על הפורום.. אבל זה כבר יהיה יותר מדי לבקשה אחת..)
-
יש מקומות שזה עובד ויש שלא.
אבל הבדיקה צריכה להתבצע בצורה של ניסיון כניסה ישירה לאתר הבית של נטפרי (לא אמור להיחסם גם אם הספק הוא לא נטפרי) ואז להיות מנווט לדף הכניסה ולאשר כניסה.
דף הכניסה בהרבה מקומות הוא כתובת ברשת מקומית חוקית, ואז לא יהיה בעיית גישה לחבר את ה-VPN.
-
@baruch זה בדיוק מה שקורה.
אני גולש לאתר הבית של נטפרי, הנתב מפנה לדף האישור של אגד, אני לוחץ 'אני מסכים' (או משהו כזה, לא זוכר בע"פ) והדף מופנה לכתובת הנ"ל, ללא רשת, לא ניתן לחבר VPN או אניוואר. הדף כמובן נחסם מהוייפרי (יתכן שחומת אש פעילה.. וכדו').. -
באגד לא בכל פעם שמראה שיש חיבור זה נכון כי לא בכל האוטבוסים יש את חיבור VPN באוטובוס שלא רשום עליו גלישה חינמית מראה שהוא מתחבר אבל גם בלי נטפרי לא היה מתחבר באמת והיה כתוב אותו תקלה של חומת האש וכדומ' כי אגד לא אפשרה את הכניסה
-
יש למישהו נסיון האם התוכנה של אתרוג מתגברת על הבעיה הזו?
https://www.etrog.net.il/he/תוכנת-אתרוג -
@shraga
לא מתגברת -
@למדן-וידען אני הצבעתי על הבעיה הזאת כאן.
ודרך אגב ב'רכבת ישראל' זה כן עבד לי. -
-
@האברך עכשיו שמתי לב ש @למדן-וידען בכלל פתח את האשכול הזה לפני שנתיים, ו@shraga הקפיץ את זה עכשיו.
וחוץ מזה, לא התכוונתי להתייהר לפניו שגם אני שמתי יד על הבעיה, אלא שלחתי לו מראי מקום לתגובות נוספות בנושא.