הנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי
-
שלום לכולם!
תראו מה שפניה אחת עושה! שלחתי אתמול מייל למרכז החדשות וביקשתי שישתפו את מנויי נטפרי באופן פרטי, והיום כל מנויי מרכז החדשות קיבלו את ההודעה הבאה:
עקב בקשות רבות מצד מנויי נטפרי, בימים הקרובים נבחן את הצורך בפיתרון למנויי החברה ונתחיל לייצר פיתרון בו ייעשה שימוש אם יתברר שיש ביקוש מספיק. להלן קישור לתיקיה משותפת בגוגל דרייב פרטי אך ורק למנויי נטפרי, בה נשתדל בלי נדר לשלוח מידי יום את הקבצים שאנו שולחים. לצורך כך, כל מי שמנוי לנטפרי ומעוניין בפיתרון נא ללחוץ על הקישור דלהלן ולבקש גישה: קישור.בהצלחה לכל המשתמשים, כל אחד במקום הצטרכותו.
-
@האברך
הקישור שהבאת לא עובד -
-
@מעמד צריך להעלות את זה לוויקי
-
@מרדכי אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@מעמד צריך להעלות את זה לוויקי
@מרדכי חן חן על המדריך ווידאו איך לעשות קישור בפורום שהעלת עכשיו לוויקי.
הכנסתי אותו במדריך אצלי תודה
-
-
@יהודי-פשוט תכניס את הקישור החדש
(ותן תודה ל @מעמד) -
@מרדכי @יהודי-פשוט אני שמח שהועלתי !
-
@יהודי-פשוט @מעמד הכנסתי להדרכה לפורום בוויקי
-
@מרדכי אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@יהודי-פשוט @מעמד הכנסתי להדרכה לפורום בוויקי
בעקבות מה שכתבת שם רק כעת נפל לי האסימון ש @מעמד יצר את הסרטון.
תיקנתי אותו במדריך -
@יהודי-פשוט @מרדכי תחליפו את הסרטון המדובר בזה
זה יותר טוב ויותר ברור -
-
@מעמד @מרדכי החלפתי.
@מעמד זה יפה מאוד, אם יש דברים נוספים שצריכים ביאור, נשמח אם תעשה עוד מדריכים כאלו, @מרדכי נשמח אם תעלה, ובעז"ה אני ישנה גם במדריך.@מעמד למרות ש @מרדכי נתן לך קרדיט ע"ז גם במדריך שבגירסת הוויקי, אני מתנצל שמחקתי אותו, משום שהוויקי הוא מקום מקצועי שנשאר נקי מאיזכורים של משתמשים אחרים, אל תדאג כבודך במקומו מונח במדריך הנמצא בפורום.
-
@יהודי-פשוט איזה מדריכים יהיו הכי נצרכים/יעיליים לציבור ??
-
@גלינג אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@יהודי-פשוט איזה מדריכים יהיו הכי נצרכים/יעיליים לציבור ??
תתחיל עם איך לתייג תודה
-
@יהודי-פשוט תחליף לקישור הזה
-
-
@יהודי-פשוט אני חושב שלתייג זה פשוט
לא צריך מדריך ויזואלי בשביל זה, בשביל הדברים היותר קשים כמו לקצר את הקישור לזה היה צריך סרטון
אבל אם יש דברים נוספים, אז אולי לפי המקום והזמן שברשותי -
@האברך אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@dLive היקר! אם קטון אתה בעיניך וכו' (האמת שאני די חדש בשטח, ועוד לא מכיר מספיק את הבדלי המעמדות), בכל מקרה כבר כמה פעמים נעזתי על ידך. תודה רבה!
שוב ראיתי כאן והבנתי קצת את הבדלי המעמדות...
-
שלום.
יש כאלו שמפיצים תוכן בצורה קבועה בגוגל דרייב. האם יש אפשרות שמי שמעלה יזדהה מול נטפרי, יסביר איזה חומר הוא מעלה, ובאופן קבוע הקבצים שעולים מהכתובת שלו יפתחו?
כמובן מקסימום אם ח"ו הוא יעלה משהו לא בסדר, יהיה אפשר לדווח על זה.
זה גם מסרבל לבקש כל פעם לפתוח, גם לוקח נקודות כל פעם, וגם לפעמים למפיץ אין נטפרי