ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

פרסום נטפרי

כללי
    4
    4
    1074
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • A
      aiib נערך לאחרונה על ידי

היום כשרציתי להתחבר לרשת פתאום ראיתי ברשימה של הרשתות הזמינות רשת בשם netfree כ"כ הייתי מרוצה!
      חשבתי אולי זה רעיון מצויין לפרסום שכל אחד יכתוב בשם הרשת שלו במקום 019 rl או סתם בזק או שם פרטי משלו שיכתוב netfree או koser netfree וכן הלאה לדעתי יש בזה תועלת

? 6262 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 12
      • ?
        משתמש שנמחק @aiib נערך לאחרונה על ידי משתמש שנמחק

@aiib באותו ענין, סיפר לי חבר ש"השכן שלו עבר לנטפרי", ומאז יש לו אינטרנט כשר.
        בלי להיכנס לעצם הדיון אם מותר או אסור, אני אומר לאותו שכן אלמוני [גר ברמות י-ם) של החבר, שהרווחת פעמיים, גם את השכן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
        • 6262
          6262 @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib אמר בפרסום נטפרי:

היום כשרציתי להתחבר לרשת פתאום ראיתי ברשימה של הרשתות הזמינות רשת בשם netfree כ"כ הייתי מרוצה!
          חשבתי אולי זה רעיון מצויין לפרסום שכל אחד יכתוב בשם הרשת שלו במקום 019 rl או סתם בזק או שם פרטי משלו שיכתוב netfree או koser netfree וכן הלאה לדעתי יש בזה תועלת

גם אני מצטרף להנ"ל... בדיוק התכוונתי לכתוב פוסט על זה וכדי לשבץ אותו במקום הנכון עשיתי חיפוש ומצאתי שכבר כתבו על זה.
          אני הוספתי שם גם את מספר הטלפון של נטפרי... זה יותר בולט ושונה מסתם רשת ויכול לעורר יותר ענין וגם מי שיתעורר יהיה לו מיד את הדרך להמשיך הלאה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
          • chaimke
            chaimke נערך לאחרונה על ידי

כתוב לי netfree כבר שנים......... אבל לא נותן לא מחלק כי אין מספיק...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון