סרטונים מאושרים
-
@ww199ww נכון
אבל ברגע שמישהו הצביע עבורך, גם אם במספר בצד לא תראה מי זה אבל בהתרעה שתופיע כן יהיה רשום לך מי הצביע לך וגם כאן יהיה רשום לך -
בנקודות מוניטין יש גם משום הכרת הטוב, וגם נחמד לראות שאנשים נעזרו על ידך, או סתם אמרו לך 'תודה' (אני קצת מסמיק :hugging: אבל אני משער שאני מדבר בשם רבים אם לא כולם).
וחוץ מזה, יש תחרות מי משיג בנקודות מוניטין... -
-
@יהודי-פשוט אז אם כך, אז אולי שהמנהלים יבטלו את ההאפשרות הזאת ^?
וחץ מזה, זה לא נכון מה שכתבתישנם שמפרגנים לעצמם
כי אין דרך להצביע לעצמי (וניסיתי את זה ! )
וחוץ מזה, אם זה עושה למישהו טוב - אדרבה !
אנחנו בימי העומר שצריכים לעזור אחד לשני ואם למישהו זה עושה טוב - מצוין ! הרבית זכויות לעצמך ששמחת יהודי !
ותודה על האמת, גם לך זה עושה איזה הרגשה טובה בלב. תבדוק את עצמך היטב בעומק הפנימיות. -
@האברך אמר בסרטונים מאושרים:
וחוץ מזה, יש תחרות מי משיג בנקודות מוניטין...
אני הייתי שמח אם הדבר הזה יבוטל, ובשביל לתת קצת דרבון, אולי להגדיר את זה מחדש באופן כללי יותר כמו "משתמש מנוסה" "משתמש ותיק" "משתמש" וכו' וכו' אבל לא לציין כל נקודה. כלומר לא לבטל את ההצבעה כי זה כן אומר משהו שמי שנתן לך נהנה מהנכתב, אבל לבטל את הספירה הכוללת, את מי זה מענין כמה צברת ???
-
@יהודי-פשוט אם לא מעניין אותך אתה לא חייב להיכנס לשם.
אבל לכאלה שכן עושה להם טוב שיהנו מזה.
ודעתי האישית שמותר להכיר טובה למשהו שעזר לך (גם אם זה לא עוזר לו). -
חדש אני מציע למכירה נקודות מוניטין בפורום..
נקודה = 5 ש"ח.
נא לפנות בפרטי..ולפני שמישהו יקח את זה ברצינות ויקפוץ על המציאה אני יבהיר שאני לא מוכר את זה בעד כל הון!
ברובו מדובר בדירבון שאנשים שנעזרים נותנים כדי שיהיה דלק להמשיך לעזור..
אני לא רוצה לתאר לעצמי פורום ללא מוניטין.. זה לא יחזיק מעמד.אם כי לעשות מזה נושא זה טיפשי וילדותי.
*נכתב כדי להציג את שני צדדי המטבע, האמת היא איפשהו באמצע, כרגיל.
-
@למדן-וידען אמר בסרטונים מאושרים:
אם כי לעשות מזה נושא זה טיפשי וילדותי.
*נכתב כדי להציג את שני צדדי המטבע, האמת היא איפשהו באמצע, כרגיל.
חותם על זה בפה מלא
-
@מעמד אמר בסרטונים מאושרים:
נכון ועוד איך נכון, תחשוב מחוץ לקופסה. [לא שאני עושה את זה, אבל זה אפשרי - לא כזה מסובך, מתאים לאנשים מאוד מסויימים, ואני מאמין ומקוה שאין כאן כאלה].
-
@יהודי-פשוט
כבר שאלו איפשהו האם@יהודי-פשוט ו@למדן-וידען זה אותו אחד????? -
@ww19ww אמר בסרטונים מאושרים:
@יהודי-פשוט
כבר שאלו איפשהו האם@יהודי-פשוט ו@למדן-וידען זה אותו אחד?????כבר אמרו איפשהו שעכשיו ימי ספירת העומר שצריך לעשות טוב אחד לשני, בטח @למדן-וידען קורא את מה שכתבת ומסמיק מאושר:hugging:
-
@יהודי-פשוט :thumbsup_tone2:
נסחפת אחי.
-
@יהודי-פשוט אמר בסרטונים מאושרים:
@מעמד אמר בסרטונים מאושרים:
נכון ועוד איך נכון, תחשוב מחוץ לקופסה. [לא שאני עושה את זה, אבל זה אפשרי - לא כזה מסובך, מתאים לאנשים מאוד מסויימים, ואני מאמין ומקוה שאין כאן כאלה].
ואם יש כאלו גם לא כל כך נורא! אם אין מי שמפרגן להם לפחות ישתעשעו בדמיונות...:baby_tone3: