תמונות בגוגל דרייב
-
כך זה אמור להראות?
-
אם זה שיתוף כללי, זה חסום.
וכנראה שכך זה גם אמור להראות. -
@חסידיש-פלוס
אלו קבצים שאני העליתי לגוגל דרייב בשביל לגבות אותם וזה לא שיתוף כללי (אף אחד לא יכול לגשת לקבצים האלו) -
@ששלום אמר בתמונות בגוגל דרייב:
@חסידיש-פלוס
אלו קבצים שאני העליתי לגוגל דרייב בשביל לגבות אותם וזה לא שיתוף כללי (אף אחד לא יכול לגשת לקבצים האלו)כבר נכתב בעבר שיש בעיה להציג תמונות בתצוגה מקדימה.
-
@שי אמר בתמונות בגוגל דרייב:
@חסידיש-פלוס
אלו קבצים שאני העליתי לגוגל דרייב בשביל לגבות אותם וזה לא שיתוף כללי (אף אחד לא יכול לגשת לקבצים האלו)כבר נכתב בעבר שיש בעיה להציג תמונות בתצוגה מקדימה.
כנ"ל באתר של גוגל פוטוס שמשמש לגיבוי תמונות מהמחשב האישי לענן, והוא אחד השירותים היותר מוצלחים בתחום לפחות לענ"ד, גם שם התצוגה נחסמת, חבל מאוד שזה כך הלוואי שיוכלו למצוא לזה פתרון יעיל בזמן הקרוב זה מאד מגביל.
-
@6262 יש אפשרות להעביר את התמונות מגוגל דרייב לאתר גוגל פוטוס?
-
@ששלום לא יודע להעביר אבל בהגדרות של גוגל פוטוס ניתן להגדיר שיופיעו תמונות מגוגל דרייב
-
@6262
בדקתי את גוגל דרייב ואת גוגל פוסוט ושמתי לב שאם אני מוריד תמונה מגוגל דרייב היא יורדת רגיל, ואם מורידים מגוגל פוסוט היא יורדת חסומה. -
@6262
בדקתי את גוגל דרייב ואת גוגל פוסוט ושמתי לב שאם אני מוריד תמונה מגוגל דרייב היא יורדת רגיל, ואם מורידים מגוגל פוסוט היא יורדת חסומה.זה מענין אולי זה משהו שיכול לעזור לצוות של נטפרי לאפשר גם הצגה והורדה באתר של פוטוס.