סקייפ-האם יש בחינם לא נסיוני אלא לתמיד -היכן ואיך מתקינים -נא הדרכה פרטנית -אני ''מתחיל ''
-
םם
רצוי גם הדגמה של השימוש
-
@אמיתי כל מהותו של סקייפ שהוא בחינם אבל כל זה בשיחות בין לקוח סקייפ לשני במידה והנך מעוניין בשיחות לאנשים שהם לא בסקייפ ניתן לקנות דקות שיחה.
מצורף לינק להורדה. ההתקנה ממש פשוטה וגם השימוש אם תתקל בבעיות אשמח לענות על שאלות ספציפיות
https://www.skype.com/he/ -
@אמיתי לדעתי השימוש פשוט אוכל לעזור לענות על שאלות בלנ"ד
-
אגב במידה ויש לך חלונות 10 אז סקייפ כבר מובנה ואין צורך בהורדה.
-
@aiib תודה רבה -רבה - ווינדוז 7 בלבד לכן העתקתי את את הקובץ אחרי ההורדה ----כי לעשות לינק כמו ששלחתי לי איני יודע --(בחרתי מתוך 2 אפשרויות אותו שמסתיים בexe ) לתיבת מייל כדי לשלוח למישהו ועוד לפני גמר ההעתקה ולפני המשלוח מייל קבלתי חסימה עקב אבטחה -מה יכו ל להיו ת הסיבה .?החברה רוצה רק הורדות ישירות מהאתר ?דרך אגב עוד ''הטרדה שלי האם 1500 גיג'בייט זה הרבה למייל איך אני מבחין בעומס הרבה פעמים המשלוח לא מצליח האם זה עומס בקוים'' כי אח''כ זה כן מצליח האם להמתין - אחרי ההעתקת הקובץ -אולי צריך פה גמבומייל אינני יודע להשתמש -''חילוץ קובץ ''מה זה .?שחרור מrar- מכווץ איני יודע -זה בתשלום זה נותן לי הודעה -קניה --האם יש דרך לבדוק מדוע הלוכד מסך לא עובד -אולי לחצנים במקלדת התקלקלו לי יש דרך לאבחן זאת .? תודה על הכל אגוט'ן זומר
שמסתיים .exe ) למשלוח במייל למישהו והמייל עוד לפני גמר ההעתקה ולפני המשלוח נותן אזהרת הבטחה -האם ידועה לך הסיבה -האם
-
-
אכן אי אפשר לשלוח במייל קבצים בסיומת EXE. יש דרכים אחרות, כמו ג'מבו מייל, או מג'יקוד.
-
לגבי גודל הקבצים המצורפים במייל, בכל שליחת מייל אפשר לשלוח רק עד 25 מגה בייט'ס.
קבצים גדולים יותר מועלים ל"גוגל דרייב" שלך, והשני מקבל קישור להורדה. -
קובץ מכווץ הוא בסיומת RAR או ZIP, תוכל להשתמש בתוכנה הנקראת WINRAR (ווינראר) או 7ZIP כדי לחלץ את הקבצים לתיקייה רגילה.
-
-
@dLive תודה על הכל !כמה זמן לוקח לתכנית -ישום להתקין הסקייפ האם זה לא באג .או קובץ exe/להפעיל את הסקייפ זה כבר כמה שעות בהתקנה -איזו תכנית הכי מתאימה -כמה זמן המנהל התקנים יעבוד עד לזיהוי הפעלה -ההורדה לקחה שניות וההתקנה שניה
להפעיל זאת .2.האם הvlc פלייר מדיה מתאים להפעיל את הwaze זה המון שעות
-
@aiib ההתקנה של סקייפ לא מזהה את השרת -כך מתריע לי האם יש עיצה .?כמה זמן לוקח ל55.2 מ''גבייט להתתקן .-הורד לי קובץ בשם setupfull שזה פי כמה מהרגיל מה ההבדל ביניהם -אני מקווה שהאתר אמין ואין קבצים חשודים!!!!!!!!!1האם יש מהדורה שלספר במחשב -כמו עיתון שאפשר לדפדף -שמלמד מחשבים -יש קבצים של מדורי מחשב -לימוד מעיתונ יתד נאמן ?רק אם יש חיפוס פנימי נושא זה יעזור לי בתודה על הכל וסליחה על ההטרחה
-
@אמיתי אני לא יודע איזה קובץ הורדת תנסה אבל את הקובץ הבא: https://magicode.me/send-file/file/ab1858c8b65d67801ede0425623d23cdd49db3b4/view
-
@aiib תודה -להוריד למחשב הצלחתי את הקובץ אבל התקנה לא הולך ובכלל שלב 3 שם איני ידע ה''פסאוורד''וואיזה שם להכניס ''הבאיאוס'' שלי אבוד האם זה לא מכשול להתקדם ..
-
@אמיתי אמר בסקייפ-האם יש בחינם לא נסיוני אלא לתמיד -היכן ואיך מתקינים -נא הדרכה פרטנית -אני ''מתחיל '':
@aiib תודה -להוריד למחשב הצלחתי את הקובץ אבל התקנה לא הולך ובכלל שלב 3 שם איני ידע ה''פסאוורד''וואיזה שם להכניס ''הבאיאוס'' שלי אבוד האם זה לא מכשול להתקדם ..
אתה צריך לעשות שם רישום כדי שיהיה לך יוזר ופאסוורד אם לא נרשמת אין לך מה להכניס...