נטפרי-הדרן
-
@ww199ww אמר בנטפרי-הדרן:
זאת אומרת שהדרן משווקים אופצייה להתחברות דרך נטפרי?
והאם מי שמתחבר לזה יכול להחליף?
והאם הדרן זה לא רק אפליקציות?הם מאפשרים גלישה עם סינון של נטפרי עם vpn דרך דפדפן מיוחד
-
@baruch אמר בנטפרי-הדרן:
נטפרי אינה קשורה לסינון על המכשיר.
רק על הדפדפן הייעודי.
וגם, לא לכך שהאפליקציה תעבוד או שתיהיה מחוברת לנטפרי.רק על סינון התוכן אחרי שהדרן ניתבה את התעבורה.
זה נראה שכל מילה כאן נכתבה בדקדוק רב ובשימת לב!
-
אם מישהו משתמש עם זה, שיתן כאן סקירה איך זה? המהירות וכו'?
-
עובד מצוין.
-
עדיין עובד מצוין היום ??
נתקלת בבעיות ?
הדפדפן עובד חלק ? -
@חכם אמר בנטפרי-הדרן:
עדיין עובד מצוין היום ??
נתקלת בבעיות ?
הדפדפן עובד חלק ?אני משתמש אכן המון זמן עם מכשיר של הדרן (גלאקסי s8+) בחודשיים הראשונים היו לי אכן בעיות בחיבור של הvpn לנטפרי (החיבור של הדרן לנטפרי) והיו לי לפעמים לכמה דקות אינטרנט לא מסונן כלל..
השירות שקבלתי מהדרן לתיקון התקלה הוא לא השירות של נטפרי... וזה היה נראה בהתאם.
נטפרי דוגלת באי מתן אינטרנט כלל ברגע שיש בעיות סינון, הדרן..
מאז עברו כבר הרבה זמן ואכן אין כבר תקלות.
שים לב: יש להדרן היום 'סים יעודי' שעובד רק עם הדרן, דהיינו לפי הבנתי אין סיכוי לאינטרנט שאינו מסונן, מקווה שזה עובד גם עם הדפדפן של נטפרי.
בהצלחה
-
@משה-זוכמיר אמר בנטפרי-הדרן:
שים לב: יש להדרן היום 'סים יעודי' שעובד רק עם הדרן, דהיינו לפי הבנתי אין סיכוי לאינטרנט שאינו מסונן, מקווה שזה עובד גם עם הדפדפן של נטפרי.
בהצלחה
זה עובד בלי בעיות גם בסים של הדרן.
כך נאמר לי -
פוסט זה נמחק! -
@baruch
האם רק נאמר לך או שאתה גם יודע ? -
@חכם אמר בנטפרי-הדרן:
@baruch
האם רק נאמר לך או שאתה גם יודע ?נראה לך שסתם הוא הוסיף את השורה:
@baruch אמר בנטפרי-הדרן:
כך נאמר לי
?
-
@WWW
השאלה נועדה לעורר אנשים נוספים להגיב
קח אותך כדוגמא... -
יש לי טאבלט שלהם טאב a2 וכל פעם עד שהוא מתחבר לוי פי אן לוקח די הרבה זמן וגם הגלישה עצמה לא בשמיים
אבל יתכן שהבעיה ספציפית אצלי רק לא היה לי רת הזמן לבדוק את זה מולם
ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקוע -
@shukiha אמר בנטפרי-הדרן:
יש לי טאבלט שלהם טאב a2 וכל פעם עד שהוא מתחבר לוי פי אן לוקח די הרבה זמן וגם הגלישה עצמה לא בשמיים
ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקוע@shukiha אמר בנטפרי-הדרן:
ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקועאכן ההתחברות לvpn לוקח זמן, הם מדגישים את זה בקניה, זה משתפר עם הזמן.
התמונות שאתה לא רואה קשור לסינון של הדרן שמתכנתים את המכשיר לסינון של האפלקציות -
ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקוע@shukiha אמר בנטפרי-הדרן:
ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקועאכן ההתחברות לvpn לוקח זמן, הם מדגישים את זה בקניה, זה משתפר עם הזמן.
יש לי את זה כבר שנה בערך ולא ראיתי שיפור זה לפעמים ככה ולפעמים
סתם בשביל הידע מה הסיבה לזה ?
לא בדקתי אבל מה קורה עם וי פי אן של נטספארק בהדרן זה גם אותו דבר או שזה דוקא עם הוי פי אן של נטפרי?התמונות שאתה לא רואה קשור לסינון של הדרן שמתכנתים את המכשיר לסינון של האפלקציות
אני מדבר על סינון בדפדפן לא באפליקציה או שהדפדפן זה גם אפליקציה שהם מסננים ואם הם מסננים את בדפדפן כמו באפליקציה אולי זה מסביר את הבעיה כי זה בעצם סינון כפול
-
יש לי את זה כבר שנה בערך ולא ראיתי שיפור זה לפעמים ככה ולפעמים
סתם בשביל הידע מה הסיבה לזה ?
לא בדקתי אבל מה קורה עם וי פי אן של נטספארק בהדרן זה גם אותו דבר או שזה דוקא עם הוי פי אן של נטפרי?לא יודע איך נטספרק עובד אבל אל תתקרב לזה.
התמונות שאתה לא רואה קשור לסינון של הדרן שמתכנתים את המכשיר לסינון של האפלקציות
אני מדבר על סינון בדפדפן לא באפליקציה או שהדפדפן זה גם אפליקציה שהם מסננים ואם הם מסננים את בדפדפן כמו באפליקציה אולי זה מסביר את הבעיה כי זה בעצם סינון כפול
כן אני יודע על מה אתה מדבר, אני מסביר שבגלל שהדרן מסננים את האפלקציות זה גם משפיע על פעילות הדפדפן, עוד דוגמה: באפלקצית ג'מייל לא תראה כלל תמונות.. עוד דוגמה: סרטוני יוטיוב המאושרים בנטפרי-ישנם שלא תצליח לראות טוב כל כך.