שימוש בבלוסטאקס
-
@ארז-מלבנון ראשית, תודה על ההפניה. שנית, ידעתי שיש כזה פוסט ועקבתי אחרי ההתכתבויות הראשונות שלו וכשראיתי שאני לא מוצא ידי ורגלי פשוט הבנתי שזה לא בשבילי ולא ראיתי את ההתפתחויות שם.
שלישית, אני אמשיך את השאלה הכמעט אחרונה שהוצגה שם:
ונכון לעכשיו?
אם אני בסים כשר אז אין דרך?
תודה. -
@שלום-על-ישראל יופי! עכשיו את ממש שואל את השאלה שאני מחכה לה גם אני כמוך ממתין ....
גם אני בסים כשר ונראה שכרגע אין מה לעשות -
@ארז-מלבנון היקר!! כשכתבתי את תגובתי חיככתי בראשי מי שאל שם את השאלה הזו, רציתי להביא ציטוט אבל הסתבכתי עם הקישורים והסוגריים...
התנצלויותי הכנות. כל האומר דבר... מביא גאולה לעולם [ואולי גם לבעיה שלנו? ] -
@ww199ww אני אסביר: ההודעה היתה שהכרטיס שלי לא מכיל את הצ'יפ ה"מיוחד" שמאפשר לטעון אותו ע"י הקורא הנ"ל שמודפס עליו "רב קו" לתשומת לב מי שמעוניין בזה שצריך לשדרג את הכרטיס...
-
@שלום-על-ישראל תודה אבל ממש לא התכוונתי רק סתם הגבתי בסרקזם ללא כל כונה להתרעם על משהו
-
@ww199ww תודה רבה על הקישור המחכים, כנראה שדברים השתדרגו מאז שאני התענינתי.
רבותי, ראו דברי שלמעלה [בנוגע לרב קו] בטלים ומבוטלים. רק 10 ש"ח ויש שתי נקודות נוחות יותר בבני ברק. רוצו לחנויות ותפסיקו לסחוב מזומנים בכל נסיעה... -
@שלום-על-ישראל למה אין אף אחד שעונה על וייז ועל הפקדת שקים
זה הרי חינם ולמחשב יש גם מצלמה
האם מישהו התנסה פעם במחשב דרך איזה סימולטור או בלוסטק??? -
אני ניסיתי הרבה ולא הצלחתי, מצלמה של מחשב נייד בדר"כ אינה מספיק איכותית בשביל לקלוט שיק כמו שצריך.
-
השבוע משרד התחהורה יצאו בבשורה מיוחדת רב קו אונליין - מזמינים וטוענים גם בכספונט
ולחסומים..
מזמינים ברב קו אונליין וטוענים בעמדות כספונט ברחבי הארץ- מזמינים טעינה באתר רב קו אונליין עם מספר כרטיס בלבד.
- מגיעים לאחת מעמדות כספונט ברחבי הארץ.
- מכניסים את הרב קו לכספונט ועוקבים אחר ההוראות.
למי מיועד השירות?
למי שרוצה לרכוש חוזה עבור מישהו אחר – ילדים, הורים, חברים עובדים או תלמידים.
משתמשי אייפון (iPhone) או מי שברשותם מכשיר שאינו מאפשר ביצוע טעינה.עמדות כספונט פזורות באלפי בתי עסק ברחבי הארץ.
לאיתור עמדה קרובה על גבי מפה כנסו לחיפוש המתקדם של רב קו אונליין
חיוב יבוצע רק לאחר השלמת הטעינה.
אם הטעינה נכשלה לא יבוצע חיוב.
אם תוקפה של ההזמנה פג ולא בוצעה טעינה ההזמנה תבוטל באופן אוטומטי ולא יבוצע חיוב.
לביטול ההזמנה או לצפייה במצב ההזמנה ניתן להיכנס לצפייה בהזמנה. -
@דברים-בטלים תוכל לראות בזה דיונים בקישור הזה ששלח לי ה@ארז-מלבנון כמה פוסטים אחורה.
-
@גלינג נפלא מאוד!
ניסיתי להביע את הערכתי ע"י הצבעה בעד הפוסט שלך, אבל כשנכנסתי לאתר רב קו והבנתי כמה זה קל ונוח אני חושב שצריך לידע את הציבור באיזושהי דרך, חבל שידיעה כזו תהיה 'תקועה' באיזה פוסט נידח על בלוסטאקס... -