יד 2 סינון תמונות
-
שלום רב!
כמובן שאין על נטפרי וכו וכו ואכמ"ל
רציתי לבקש עזרה / לברר לגבי סינון התמונות באתר יד 2. כל מי שקצת משתמש יודע כמה זה קשה לחכות לסינון ל התמונות וכמה שזה מעצבן...
למיטב ידיעתי 99 אחוז מהתמונות ביד 2 הם ללא בעיה. ורציתי לברר האם שייך שיהיה איזשהו מנגנון לתמונות שלא צריכות בכלל סינון?
כמובן שהכל על טהרת הקודש והדברים פשוטים אך באתר יד 2 למשל בחיפוש דירות למכירה והשכרה וכן רכבים וכל מיני סוגים של מוצרים לכאורה אין צורך בסינון תמונות.
בברכת יישר כח עצום לכל העוסקים במלאכה
-
@chaimke4 קצת קשה לומר כ"כ בביטחון, כשאני נכנס לחפש ואני רואה שבתוצאה הסופית לא מעט תמונות נחסמות, אני דווקא חושב שמזל שיש שם סינון תמונות.
נטפרי כידוע שואפים לשלמות בסינון, ושאיפה לשלמות לא כ"כ מסתדרת במקרה שסומכים על זה שאין שם הרבה, מה גם שאם יש תמונה אחת גרועה שתיפתח, כמה נזקים היא יכולה לגרום. ובכלל ההשקפה החרדית היא שכל ראיה הכי קטנה היא בעיה רוחנית גדולה. -
@chaimke4 תודה רבה על הפוסט, רק כך ידעתי שיד 2 פתוח סוף סוף...
מנסיון ביד 2 בסינונים אחרים, הייתי בטוח שהוא אתר בסדר גמור כמו שציינת, עד שפעם הייתי אצל קרוב משפחה שחיפש עבורי משהו בפתוח [לא כ"כ הסכמתי אבל זה מה שהיה בסוף] ופשוט ברחתי מהמחשב. לא ידעתי שיד 2 הוא עד כדי כך בכל עמוד. לא קשור לתמונות המשתמשים אלא לפרסומות של האתר והתמונות שהם שמים. אז 99 אחוז זה ממש לא בדיוק... -
@שלום-על-ישראל ברור שבכל עמוד יש שם בעיות אבל אני מדבר על התמונות של המוצרים עצמם.
אגב אני התכוונתי למוצרים מסוימים בלבד כגון דירות ורכבים ששם אני בטוח ב99 אחוז שאין שום בעיה -
@chaimke4 ראשית, 99 אחוז בטחון שהתמונה בסדר, ממש לא מספיק.
שנית, גם במוצרים הכי תמימים יש לעיתים בעיות (לשם המחשה, אנשים העומדים בסמוך לו, או המצלם משתקף במראה). -
אולי שנטפרי יעשו סינון מקדמי לאתרים ש99% מגיעים על ידי הציבור לסינון
כמו אתרי קניות מסויימים או קטגוריות מסויימות
או אפילו לעשות אלגוריתם ששולח אוטומטית תמונות בזמן שאין עבודה לגויות או שיש תגבור, יבדקו בנתיים את זה? -
@ww199ww ,
רעיון אדיר
כדאי שתכתוב אותו באשכול הזה http://forum.netfree.link/topic/1463/מה-הייתי-רוצה-לשפר-בנטפרי -
@ww199ww נראה לי שמציאות כזאת כמעט ולא קיימת...