הגבלת גלישה לפי שעות
-
@אבק בשלב זה יש רק אפשרות של הגבלת שעות מסויימות
-
-
@אבק אמר בהגבלת גלישה לפי שעות:
@ezra אמר בהגבלת גלישה לפי שעות:
@אבק בשלב זה יש רק אפשרות של הגבלת שעות מסויימות
תודה
אולי באמת תוסיף את הרעיון הזה באשכולל שיכלולים בנטפרי. גם לי זה נראה רעיון גאוני לצמצם את השיטוט מחוץ לעבודה גרידא.
(אני פשוט חדש בפורום ועוד לא מספיק יודע איך לרשום ואיפה. תודה)אולי באמת
-
@אבק בחלונות 10 ניתן להגדיר בן משפחה בתור ילד ומכאן ואילך תוכל לשלוט לאיפה הוא יוכל לגלוש ולאיפה וכן כמה שעות ביממה וכן הלאה.
לא התנסתי בזה אבל ככה הם כותבים תבדוק זאת.
בהצלחה!!!
עריכה: ישנם תוכנות לדבר כגון זה: http://www.surfingintime.com/download.asp
וכן תעשה חיפוש באינטרנט הגבלת זמן גלישה וכדו'. -
יש לציין, שהגדרת גלישה במצטבר (בשונה מגלישה לפי שעה) זה משהו הרבה יותר מורכב.
זמן הגלישה (לפחות ברמת רשת) מסתכמת למשך זמן פתיחת הדף.
לדוגמא, אם אתה פותח דף אינטרנט וקורא בו 10 דקות, זמן הגלישה הוא בד"כ מקסימום מס' שניות.
ומה תעשה עם מישהו שפותח 50 דפי אינטרנט בבת אחת, וישב 3 שעות לקרוא אותם?! עדיין הוא בס"ה גלש 3 דקות.אז איך ניתן לבנות גלישה לפי שעות?
אני לא אומר שאין דרכים לעשות את זה, אבל זה קשה לחישוב ויהיה מאוד לא מדוייק.
-
@aiib אמר בהגבלת גלישה לפי שעות:
@אבק בחלונות 10 ניתן להגדיר בן משפחה בתור ילד ומכאן ואילך תוכל לשלוט לאיפה הוא יוכל לגלוש ולאיפה וכן כמה שעות ביממה וכן הלאה.
לא התנסתי בזה אבל ככה הם כותבים תבדוק זאת.
בהצלחה!!!
עריכה: ישנם תוכנות לדבר כגון זה: http://www.surfingintime.com/download.asp
וכן תעשה חיפוש באינטרנט הגבלת זמן גלישה וכדו'.בווינדוס זה קשה ומסובך להגביל את עצמך, זה מיועד להגביל ילדים
ותוכנות לא מצאתי משהו יעיל -
@baruch אמר בהגבלת גלישה לפי שעות:
לדוגמא, אם אתה פותח דף אינטרנט וקורא בו 10 דקות, זמן הגלישה הוא בד"כ מקסימום מס' שניות.
ומה תעשה עם מישהו שפותח 50 דפי אינטרנט בבת אחת, וישב 3 שעות לקרוא אותם?! עדיין הוא בס"ה גלש 3 דקות.אז איך ניתן לבנות גלישה לפי שעות?
אין אפשרות לנטר לפי זמן פעולת הדפדפן?
-
@אבק דווקא אני בעבר התנסתי בתוכנה שצירפתי לך נראה לי שהיא עושה את העבודה.
-
@baruch אמר בהגבלת גלישה לפי שעות:
אבל אני חושב שרוב האנשים לא עושים את זה, וגם המשועממים, הם פותחים דף שנותן להם קישור למקום פלוני ואז הם נזכרים עוד משו שהם רוצים.
אז אפשר לכאורה לעשות לפי תחילת הגלישה הראשונה?
או לעשות סוג של רענון כל דקה ואז אחרי שעבר הזמן הוא יכתוב על הדף אופססס משהו פה התפספס.
אלא אם כן אתה אומר שאם השליטה שלכם היא ברמת הרשת אז אתם לא יכולים לנטר כל הזמן כמה הוא גולש? -
יש תוכנה "גולשים בזמן" היא בעברית ועשתה (בשבילי לפחות ) עבודה די טוב.
הזכירו אותה קודם
הלינק שלהם הוא http://www.surfingintime.com/index.aspאבל נכון לעכשיו יש להם בעיה טכנית שהם לא מצליחים להתגבר עליה -
אם אתה מתקין את התוכנה על המחשב שלך , לא תוכל להשתמש בשום אפליקציה של ווינדוס כמו תמונות, מחשבון. וכו' . ותצטרך למצוא חלופות לזה במרחבי הרשת.דיברתי עם התמיכה הטכנית שם והם אמרו לי שהבעיה מוכרת ואין להם לזה כרגע פתרון .
מצד שני התוכנה הזאת יש בה הרבה אופציות שיכולות מאוד לסייע למי שרוצה ללמוד ולשנות את אופי השימוש שלו במחשב. שזה משהו ממש עצום.
(אולי הגאונים של נטפרי יוכלו לעזור להם לפתור את הבעיה ... )
(יש לציין כי ההתקנה הבסיסית היא חינמית אבל בשביל לפתוח שם את האופציות הרציניות יותר ולהוסיף משתמשים צריך תשלום חד פעמי של 75 ש"ח)