התחזקות רגעית
-
ראיתי כאן: הצורך שיש למשתמשים רבים במניעת שינוי בהגדרות הסינון האישיות שלהם כתוצאה מדחף רגעי וכדו', נוצרה האפשרות של פיקוח קהילתי על חשבונות משתמשים.
הבעיה בנעילת הגדרות לפיקוח הקהילה הינה שזה נועל הכל וגם לא ניתן להתחזק בדחף רגעי.. שכן הכל נעול.
עצם העניין של פרופילי השעות לדוגמה(במקרה שלי) לא אמור להיות קשור לקהילה, אלא במקרה שמעוניינים שהם יפקחו על זה.ולענייננו אני נעול לקהילה ב"ה עכשיו אני רוצה לנסות גם להגביל את עצמי לשעות מסויימות כדי לעבוד על עצמי וכדו'
עניין הנעילה ממש לא קשור כרגע וממש מפריע עד בלתי אפשרי, כי לך תטריד את האחראי העסוק בלאו הכי שישחרר ואח"כ ינעל שוב והשעות לא יסתדרו וכדו' ושוב תיקונים ושינויים.לדעתי צריך שגם אחרי נעילה לקהילה ניתן יהיה לשנות לחומרה ועל השינוי הזה יהיה ניתן לבחור בנעילה באמצעות סיסמה (חצי אני וחצי מישהו אחר) או להוסיף את זה לנעילת הקהילה (רלוונטי אחרי ששיניתי והגדרתי ואני מרוצה ורואה שזה לא תוקע אותי בעבודה וכדו').
כבר קרה לי כמה פעמים שרציתי להתחזק והבנתי את הפרוצדורה שאני הולך לחוות ו.. הצטננתי.
עכשיו קצת יותר התחזקתי אז החלטתי לקחת את זה קדימה ולפנות אליכם @administrators היקרים לפני שאני שוב מצטנן.
מקווה שבפעם הבאה שאני יתחזק שוב, עד אז זה כבר יהיה מסודר.
תודה על הכל. -
לפי מה שהבנתי זה הולך להיות ככה. בע"ה.
-
אני כבר פניתי בעבר לנטפרי על כך, וכן על נעילת כל ההגדרות של המערכת בהצטרפות לקהילות, ואמרו לי שיטפלו בכך, אבל עדין לא טיפלו בכך...