ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

פרטיות וסודיות בנט-פרי

כללי
    מקומות עבודה משרדי ממשלה סינון מאובטח
    13
    25
    4930
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שלום על ישראל
      שלום על ישראל נערך לאחרונה על ידי

ישנם משרדים ומקומות עבודה המסרבים לחבר סינון למשרדם לעובדים שרוצים בכך, בטענה שהחברה עוסקת בחומר מסווג וכדו' ואם יהיה חיבור לחברת סינון תהיה אפשרות לצד שלישי להגיע לתכנים. דוגמה בשטח: עובד באחד ממשרדי הרווחה של אחת מהרשויות המקומיות ביקש סינון ומעסיקיו לא מרשים מהסיבה שנכתבה לעיל. האם זה נכון? האם חששם מוצדק? והכי חשוב: האם יש משהו שישכנע אותם שזה לא נכון...?
      @administrators אשמח לחוות דעתכם.

האינטרנט הורג אותך. נט - פרי. החופש לחיות.

מעמד S 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • magicode
        magicode נערך לאחרונה על ידי

בכל סינון יש "אפשרות לצד שלישי להגיע לתכנים" . ולכן אם זה הבעיה אין אפשרות לפתור אותה.

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
        חיתוך קבצי MP3 און-ליין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 957
          957 נערך לאחרונה על ידי

ובמידה מסוימת גם לכל ספק אינטרנט גם ללא סינון יכולה להיות גישה לתעבורת הנתונים של המשתמשים.
          ..................
          אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
          0_1479770461972_אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg

לפרטים במייל 000@955.co.il

שלום על ישראל נטפריס 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • שלום על ישראל
            שלום על ישראל @957 נערך לאחרונה על ידי

@957 אז איך יש לאותו משרד רווחה אינטרנט? רשת סגורה מיוחדת? מן הסתם יש איזו שהיא אבטחה...

האינטרנט הורג אותך. נט - פרי. החופש לחיות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • נטפריס
              נטפריס @957 נערך לאחרונה על ידי

@957 אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

ובמידה מסוימת גם לכל ספק אינטרנט גם ללא סינון יכולה להיות גישה לתעבורת הנתונים של המשתמשים.

אבל לא לנתוני גלישה באתרים מאובטחים.

ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • מעמד
                מעמד @שלום על ישראל נערך לאחרונה על ידי

@שלום-על-ישראל אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

ישנם משרדים ומקומות עבודה המסרבים לחבר סינון למשרדם לעובדים שרוצים בכך, בטענה שהחברה עוסקת בחומר מסווג וכדו' ואם יהיה חיבור לחברת סינון תהיה אפשרות לצד שלישי להגיע לתכנים.

אפשר להסביר לחברה שבנטפרי העובדים שם לא נכנסים לכל מקום שהמשתמשים גולשים וגם אין להם זמן לזה
                הרי לנטפרי יש אפשרות לראות את כל המספרי כרטיס אשראי של המשתמשים והקודים בבנק ולא ראיתי שמישהו חושש מזה פה !

magicode תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • magicode
                  magicode @מעמד נערך לאחרונה על ידי magicode

@מעמד אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

ישנם משרדים ומקומות עבודה המסרבים לחבר סינון למשרדם לעובדים שרוצים בכך, בטענה שהחברה עוסקת בחומר מסווג וכדו' ואם יהיה חיבור לחברת סינון תהיה אפשרות לצד שלישי להגיע לתכנים.

אפשר להסביר לחברה שבנטפרי העובדים שם לא נכנסים לכל מקום שהמשתמשים גולשים וגם אין להם זמן לזה
                  הרי לנטפרי יש אפשרות לראות את כל המספרי כרטיס אשראי של המשתמשים והקודים בבנק ולא ראיתי שמישהו חושש מזה פה !

לא זה בכלל לא נכון.
                  מי שיכול לנתר את התקשורת מבחינה טכנית זה רק מי שיש לו שליטה על שרת הסינון ויש את זה רק למי שחייב את זה בנטפרי. שזה רק אני. ואנשי תחזוקה של הספק.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

מעמד chaimke 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • ק
                    קלוגר @נטפריס נערך לאחרונה על ידי קלוגר

@נטפריס אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

אבל לא לנתוני גלישה באתרים מאובטחים.

אתה בטוח?
                    הם הרי יכולים לנטר (ולהקליט) את כל הגלישה ולראות את כל הפעולות ובכללם את תוצאת הגלישה המאובטחת.
                    (אני לא מבין בתחום רק שואל).

נטפריס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • מעמד
                      מעמד @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

מי שיכול לנתר את התקשורת מבחינה טכנית זה רק מי שיש לו שליטה על שרת הסינון ויש את זה רק למי שחייב את זה בנטפרי. שזה רק אני. ואנשי תחזוקה של הספק.

כלומר שרק אתה יכול לראות פרטים אישים של חשבונות בנק וכו' של הגולשים ?

magicode תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • magicode
                        magicode @מעמד נערך לאחרונה על ידי magicode

כלומר שרק אתה יכול לראות פרטים אישים של חשבונות בנק וכו' של הגולשים ?

לא כתבתי שרק לי בלבד. כתבתי "רק אני. ואנשי תחזוקה של הספק."
                        היכולת היא תיאורטית. כי בשביל לבצע את זה צריך לפתוח תוכנות לשם כך.

זה דומה לזה שאם אתה גולש ב WIFI בלי הצפנה כל אחד שנמצא בסביבה יכול לקנות ציוד מיוחד ולדעת לאן אתה גולש. אם זה לא אתר מאובטח. וגם אם זה אתר מאובטח הוא יוכל לדעת לאיזה דומיינים נכנסת.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

י dLive 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • י
                          יעקב.ק @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode מה הכוונה וייפרי בלי הצפנה?
                          האם הנטסטיק שלנו נחשב בלי הצפנה?
                          וא"כ מה צריך לעשות?

• נטפריס
                            נטפריס @קלוגר נערך לאחרונה על ידי נטפריס

@קלוגר אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

אתה בטוח?
                            הם הרי יכולים לנטר (ולהקליט) את כל הגלישה ולראות את כל הפעולות ובכללם את תוצאת הגלישה המאובטחת.
                            (אני לא מבין בתחום רק שואל).

זה המטרה של התקשורת המאובטחת - הלקוח והשרת מסכמים על הצפנה, שלכל צד יש אפשרות רק להצפין ולא לפענח. מי שקורא את התקשורת בדרך, הן בתחנות הקרובות כמו רואטר וwifi והן בציוד של הספק, רואה רק כתובת IP וחירבוש בלתי מפוענח. רק נקודות הקצה - דפדפן הלקוח ושרת האתר יכולים לפענח את המידע שנשלח להם ע"י הצפנה במפתח שהם עצמם סיפקו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                            • S
                              SV @שלום על ישראל נערך לאחרונה על ידי

@שלום-על-ישראל
                              נראה לי שאם הסינון הוא באמצעות תוכנה על המחשב ולא באמצעות סינון על הספק אז אין אפשרות, כדוגמת נתיב או K9
                              אם אין אופציה אחרת אולי הסינונים האלו יתנו מענה

רחמים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • רחמים
                                רחמים @SV נערך לאחרונה על ידי

@SV נתיב יודעים בדיוק איפה גלשת, כשאתה מתקשר לתמיכה ואומר שיש לך בעיה הם אומרים לך תנסה כעת ומקליטים תעבורה ואז מסדרים ואומרים לך תנסה שוב.

תוכנות שפיתחתי: חיפוש בתוכן המסמכים, עימוד ספרי קודש, זיהוי תוים OCR
                                צפו יוונים נקבצו עלי

6262 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • chaimke
                                  chaimke @magicode נערך לאחרונה על ידי

לא זה בכלל לא נכון.

אתה יכול לומר לי כמה היתרה שלי בחשבון?😊 😧

• dLive
                                    dLive @magicode נערך לאחרונה על ידי dLive

@chaimke4

היכולת היא תיאורטית. כי בשביל לבצע את זה צריך לפתוח תוכנות לשם כך.
                                    זה דומה לזה שאם אתה גולש ב WIFI בלי הצפנה כל אחד שנמצא בסביבה יכול לקנות ציוד מיוחד ולדעת לאן אתה גולש. אם זה לא אתר מאובטח. וגם אם זה אתר מאובטח הוא יוכל לדעת לאיזה דומיינים נכנסת.

נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                                    יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!

• 6262
                                      6262 @רחמים נערך לאחרונה על ידי 6262

@רחמים אמר בפרטיות וסודיות בנט-פרי:

@SV נתיב יודעים בדיוק איפה גלשת, כשאתה מתקשר לתמיכה ואומר שיש לך בעיה הם אומרים לך תנסה כעת ומקליטים תעבורה ואז מסדרים ואומרים לך תנסה שוב.

זה לא מדויק, בנתיב בגלל שזו תוכנה שרצה על המחשב ולא סינון ברמת הספק הם לא יכולים להקליט כלום, מה שהם עושים כשמתחברים למחשב שלך מרחוק
                                      הם מפעילים הקלטה על המחשב עצמו ומשם יש להם נתונים לא משהו שנמצא אצלם.
                                      לכן מבחינת אבטחה זה לכאורה יותר בטוח.

אבל לרוב מוחלט של המשתמשים זה שיש יכולת כלשהי פוטנציאלית לכמה אנשים בנטפרי לגשת איכשהו למידע זה לא דבר שאמור להפריע.

כל בית עסק שמתקין תוכנות לסיוע מרחוק של טכנאי המחשבים שלו חשוף לפרצת אבטחה גדולה בהרבה.

וכמעט בכל מקום יש גישה כזו מרחוק לאיש שמתחזק את הרשת.

ו

WWW תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        WWW נקיפדיה @6262 נערך לאחרונה על ידי WWW

@6262 אז למה בדיוק צריכים להתקין תעודת אבטחה בנתיב?

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                                        מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                                        957 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • 957
                                          957 @WWW נערך לאחרונה על ידי

@WWW
                                          תעודת האבטחה בנתיב הינה תעודה וירטואלית מול שרת מדומה שמותקן על המחשב.
                                          עם זאת זה לא סותר את האפשרות לצפות בתעבורת הנתונים מרחוק
                                          ..................
                                          0_1479770461972_אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg

לפרטים במייל 000@955.co.il

WWW 6262 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            WWW נקיפדיה @957 נערך לאחרונה על ידי

תעודת האבטחה בנתיב הינה תעודה וירטואלית מול שרת מדומה שמותקן על המחשב.

מה העניין?
                                            שהתוכנה על המחשב תוכל לפענח נתונים?

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                                            מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                                            957 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון