בדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי
-
@WWW זה לא צריך להיות קורא מיוחד אלא קורא שרב קו בדקו שהוא עובד עם הכרטיס שלהם.
-
@קובי יש לי ניסיון לא טוב עם ההטענת רב קו.
המכשיר "עושה טובה" שהוא לפעמים קורא את הכרטיסים! -
@יעקב.ק גם באוטובוס זה אותו הדבר. כנראה הבעיה בכרטיס שלך, למשל כשהצי'פ משתפשף באופן חריג וכיוצא. בכל אופן בקורא הכרטיסים שלי [שיש עליו הדפס רב קו ועולה 10 ש"ח] הוא קורא יותר מהר ממני כשאני קורא ספר מתח...
-
@שלום-על-ישראל גם כרטיס חדש מאד הוא לא קורא...
-
@יעקב.ק כנראה שהוא לא ספר מתח...
-
@שלום-על-ישראל נטפרי פותח את אתר רב קו אונליין? ומה הכתובת.?
-
@קובי אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
@שלום-על-ישראל נטפרי פותח את אתר רב קו אונליין? ומה הכתובת.?
-
@aiib אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
לך קנה במרכז רב קו קורא כרטיסים מיועד לרב קו במחיר של 10 שקלים בלבד..דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו.
-
@ayys613 אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
@aiib אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
לך קנה במרכז רב קו קורא כרטיסים מיועד לרב קו במחיר של 10 שקלים בלבד..דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו.
מה צריך קורא לתעודת זהות ביומטרית?
אני לא ראיתי אף פעם עדיין את התעודה הזו.
אבל לאיזה שימושים זה נותן? -
נ.ב. לדברי 'רב-קו' אונליין הם עובדים עם כל החברות חוץ מ'דן'.
אני חושב שאם הציבור יפנה ל משרד התחבורה ולחברת דן ולבקשם להצטרף ל'רב-קו אונליין' זה יועיל לציבור גדול. -
@גלינג ראיתי את זה באתר, אבל אינני מבין את הנ"מ. למשל, אני רוצה להטעין 50 ש"ח. אני נדרש לבחור מפעיל ש'דרכו' אני רוכש. אין את דן ברשימה, נכון. אבל זה לא מונע ממני לעלות על כל אוטובוס של כל חברה שהיא כיון שהקוד לנסיעה עירונית הוא אותו הדבר בכל המקומות, גם בב"ב וגם בי-ם... עוד לא מצאתי איזה הבדל אם המפעיל שדרכו רכשתי הוא דן או לא דן ולכן לא מצאתי הבדל בין רכישה באוטובוס [שב"ב הם של דן] לבין רכישה באתר, אשמח אם תשכיל אותנו למנוע טעויות.
-
@גלינג הודעתך כוללת גם את חברות הבת של דן כמו דן בדרום, דן בבאר שבע, ודן בצפון ?
-
@שלום-על-ישראל באמת לא ברור זה עובד בפועל גם בקוים של דן מנסיוני למרות שאני בוחר מפעיל אחר.
-
@6262 נו ברור!
זה לא משנה אצל מי אתה מטעין, בערך צבור זה אמור לעבוד בכל החברות -
@מעמד אינני יודע מה גלינג התכוין, בכל אופן באתר לא מופיעות כל החברות שהזכרת.
-
@שלום-על-ישראל @6262 @מעמד ערך צבור אכן ניתן להשתמש בכל החברות.
הנפק"מ היא בחופשי יומי/חודשי. -
@גלינג אם החופשי הוא לפי האיזור, וכך זה ב"תוכנית התעריפים החדשה", אז גם אם טקנה חופשי חודשי ברכבת אוכל להגיע איתו הביתה באוטובוס כל עוד זה בתחום שהזמנתי עבורו את הטעינה, הלא כן?
-
@ww199ww אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו.
מה צריך קורא לתעודת זהות ביומטרית?
אני לא ראיתי אף פעם עדיין את התעודה הזו.
אבל לאיזה שימושים זה נותן?לא צריך, אבל זה עוזר להזדהות מול משרדי ממשלה וכדו', אני ראיתי לדוג' שאפשר להגיש בקשה להערת אזהרה בצורה הזאת.
-
@ayys613 אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו
איך הקורא כרטיסים קורא דברים נוספים מעבר לרב קו דרך איזה תוכנה?
-
@כולל אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
איך הקורא כרטיסים קורא דברים נוספים מעבר לרב קו דרך איזה תוכנה?
הקורא כרטיסים זה רק ה'חומרה'.
התוכנה משתנה בהתאם לאתר, וכמו שבאתר של 'רב קו' יש תוכנה להורדה, יש תוכנה באתר של משרד הפנים בשבילם.