פורום בנושאים כלליים
-
רק שאלה
אם כבר יש כאן פורום מוצלח הבנוי מחומר איכותי כ"כ אולי תוכלו לתת כאן תיבה נפרדת לפורום מענייני דעלמא שאינם קשורים לנטפרי? כמו עזרה ותמיכה בשלל נושאים?למשל אני מעוניין להצטרף לקבוצה שרוצה לרכוש את אוצר החכמה בזול (מ5 אנשים 40% הנחה) ואני רוצה לפרסם את זה בתגית "מענייני דעלמא"
מה דעתכם? (ובלי קשר למשל אני באמת מעוניין )
ואל תשלחו אותי לפורום של פרוג כי אני לא מכיר
נ.ב. יש איזה הסבר מדעי לכך שהפורום הזה רץ הרבה יותר מהר מכל אתר?
-
ועוד הצעה שיתאפשר לשלוח הודעות בפרטי לאדם מסוים
-
2 הבקשות האלו חוזרות על עצמם והבעלים לא כ"כ מעונינים הם טוענים שבשביל זה יש את פרוג
-
@chaimke4 אמר בפורום בנושאים כלליים:
רק שאלה
אם כבר יש כאן פורום מוצלח הבנוי מחומר איכותי כ"כ אולי תוכלו לתת כאן תיבה נפרדת לפורום מענייני דעלמא שאינם קשורים לנטפרי? כמו עזרה ותמיכה בשלל נושאים?למשל אני מעוניין להצטרף לקבוצה שרוצה לרכוש את אוצר החכמה בזול (מ5 אנשים 40% הנחה) ואני רוצה לפרסם את זה בתגית "מענייני דעלמא"
מה דעתכם? (ובלי קשר למשל אני באמת מעוניין )
ואל תשלחו אותי לפורום של פרוג כי אני לא מכיר
העלו את הרעיון בעבר ו @magicode הנתנגד לזה נחרצות. אולי אם יהיה הרבה בקשות מהציבור הוא יסכים..
-
צ"ל: סייעתא דשמיא!
-
אז נשנה את שם הפנייה ל"עצומה למען פורום איכותי"
-
רבותי, אני לא מבין את הדיון הזה.
רוצים פורום איכותי? קחו אחריות ותקימו אותו.
אנחנו נשמח לתרום לכם מנסיונינו. -
@MacroShadow להרחיב גבולות הקדושה. לא ליצור אותם
-
@MacroShadow להרחיב גבולות הקדושה. לא ליצור אותם
במה זה קשור לנטפרי???, אולי אתה מצפה שנטפרי גם תציע שירותי טכנאות מחשבים, ואלי גם בניית אתרים חינם למשתמשים שלה...
-
-
אני מבין את @chaimke4 , הפורום כאן הוא בניראות עיצוב והנגשה מאוד נוחים וידידותיים, אולי פשוט אני רגיל לכאן אבל משום מה בפורומים אחרים אני לא מוצא ידיים ורגליים ולא מתחיל להבין איך וכמה. כאן, מיד כשניכנסתי שלטתי במגרש אם כי השתכללתי עם הזמן. אולי הייתי צריך לכתוב את זה ב"רשמים" ומן הסתם כבר כתבו...
-
@shraga @MacroShadow @ מחילה מכל הזועמים על הבקשה. לא מדובר פה בהשקעה מטורפת או במהלך יוצא דופן. לא טכנאים ולא אתרים ולא שאר ירקות. מדובר פה באפשרות להשתמש בדברים טובים שכבר קיימים לטובת הכלל.
לא רוצים?
לא מעוניינים?
מכל סיבה שהיא?זכותכם. אין שום בעיה. רק ביקשנו דבר שנראה בעינינו פעוט ביחס לכל הדברים העצומים שנטפרי עושים למען הכלל.
-
תכלס מה עם אוצר החכמה
-
@chaimke4 מה קשר אוצר החכמה???
באוצר החכמה אפשר לבקש פלפלים ועגבניות
או אולי לבקש שיפתחו תיבה נפרדת לעניני דעלמא? -
@דברים-בטלים אמר בפורום בנושאים כלליים:
@chaimke4 מה קשר אוצר החכמה???
באוצר החכמה אפשר לבקש פלפלים ועגבניות
או אולי לבקש שיפתחו תיבה נפרדת לעניני דעלמא?הם יותר בקטע של פירות הדר
-
-
@chaimke4
ה' ישמרנו מפורומים כאלו, פורום שכל כולו ליצנות וניבול פה, ובדיוק בשביל כך הוקם 'נטפרי' למנוע מאתנו אתרים תמימים כאלו.
נ.ב יתכן שהמצב היוםהשתנה שם, אבל כך היה בעבר הלא רחוק. -
@chaimke4
להקים פורום, זה אחריות עצומה וכבידת משקל, ועבודה אינסופית לפקח ולבדוק שלא יכתבו שם הבלים והבלי הבלים (במקרה הטוב). -
כמשתמש ממש כבד של פרוג, ומשתמש ממש חדש של פורום נכבד זה, אני רוצה לציין את השתאותי והתפעלותי מהרוח הישיבתית וה'שפראך' התורני פה, ומההקפדה והשמירה המעולה של המנהלים על קדושת ישראל. ולכן חושבני, אם יורשה לי להביע את דעתי כדייר חדש בשכונה, שאם יפתח כאן פורום לנושאים כלליים יהיה קשה עד מאוד לשמר את הרוח הייחודית לפורום חשוב זה. בפרוג כידוע המנהלים מנסים בציפורניים לשמור על גבולות הקדושה בפורום ובהצלחה לא מלאה למרבה הצער.
עלו והצליחו, חזקו ואמצו! -
אכן להקים פורום נקי זו משימה כבידת משקל, מורכבת ודורשת השגחה מתמדת,
אך עדין,אין זה אומר שאין בכך צורך, הצורך הוא לא רק ענין של נוחות, אלה יש צורך אמיתי בפורום נקי ושמור ברמה יותר גבוהה מהקים בשוק, מה גם שהרבה מהמשתמשים חסומים לכל השאר.
אם פורום כזה יקום, הוא יהיה לתועלת רבה להרבה אנשים.