הצלצול של הנטסטיק החסיר לי פעימה
-
@יהודי-פשוט אמר בהצלצול של הנטסטיק החסיר לי פעימה:
@957 אמר בהצלצול של הנטסטיק החסיר לי פעימה:
@יהודי-פשוט
נושא מעניין לבדיקה.
הנמענים מקבלים את ההודעה בפועל ?
הם ב019?הנמען קיבל, והוא לא ב019 זה היה לרשת גולן.
אבל כמו שכבר כתבתי לעיל נראה לי שמצאתי את הפתרון
כי ניסתי לשלוח שוב, והיום אני כבר בחבילה חדשה בלי החריגה
ולא הצליח. אז כנראה שהתאוריה שלי נכונה.אז ככל הנראה התאוריה שלי לא נכונה או אולי נכונה בחלקה.
בדקתי שוב, ולשלוח אני לא יכול, אבל מקבל כן, גם היום שאני לא בחריגה.
@957 כמו שאמרת נתון מענין לבדיקה. -
@957
למי בעצם איכפת האם אפשר לקבל או לשלוח? sms דרך הנטסטיק? -
@ww199ww כי אז זה נהיה שימושי גם בסמארטפון (בסים כפול)
-
@ww199ww
בכל נט סטיק יש אפשרות לקבל ולשלוח sms
אני ב019 ואני יכול לשלוח ולקבל sms -
עד עכשיו דיברו על 019, אז אני בהוט מובייל וקיבלתי סמס "שלום, אני מחפש את המכשיר הזה אם תוכל לחזור אלי למספר..."....
ניסיתי להחזיר לו סמס ולא בדיוק עבד לי.
ואם כבר הזכירו פה, יש לי נוקיה סי2 כשר אורגינל מהחברה, והוא מקבל רק הודעות סמס של קוד אימות לגוגל [מופעל אצלי אימות כפול]. משום מה לאחרונה זה השתנה והפסקתי לקבל הודעות מגוגל, במקום זה התחלתי לקבל סמס לבחור בניסנקורן לראשות ההסתדרות... זה ממש שיגע אותי, איך אני משנה את זה?! -
@שלום-על-ישראל אם הוא מקבל הודעות sms אז איך הוא כשר ?
-
גם לי יש נוקיה c2 כשר אורגינל של חברת סלקום (יש סמל בתוך המכשיר)
ומקבל sms מכל מיני... -
@ww199ww
זה שיש סמל, לא אומר שהוא כשר אורגינלי.
במצב הזיופים של היום, הבדיקה המדוייקת היא, אם הוא מצליח לקבל SIM לא כשר, או לא. -
@ww199ww וחוץ מזה שסמל אפשר להכניס, כך שאם יש לך סמל בתוך המכשיר זה עדיין לא מוכיח שזה כשר
אמור להיות סמל על המכשיר, בנוסף למה ש @baruch כתב -
@מעמד אני חושב שעוד לפני שהכניסו סמל של ועדת הרבנים לענייני תקשורת לתוך הפלאפונים הלא כשרים, כבר היה את המושג של החלפת הכיסוי החיצוני.
-
@dLive נכון, אז זה היה באופנה, היום- זה יצא מהאופנה.
-
@מעמד אמר בהצלצול של הנטסטיק החסיר לי פעימה:
@שלום-על-ישראל אם הוא מקבל הודעות sms אז איך הוא כשר ?
אכן, יש כזה דבר גם בפלפונים כשרים אורגינל, עם מספר כשר אורגינל, בחלק מן המכשירים אפשר לקבל הודעה כתובה מגוגל.
-
@סופר זה פרצה מסוימת ?
איך ועדת הרבנים מאשרת זאת ?
אם אפשר לקבל הודעות מגוגל אז למה הודעות אחרות א"א ? איך המכשיר/הקו מזהה ממי ההודעה ולמי לאפשר ולמי לא ? -
@מעמד עצם העובדה שאי אפשר לקבל הודעות רק מגוגל ולא הודעות אחרות, מראה שאין זו פירצה, אלא זה בשליטה. מכל מקום אם אתה חושב שזה פירצה, תפנה לוועדת הרבנים שיטפלו בזה. וחזקה על הוועדה, שאם אכן זה פירצה, הם יטפלו בזה, מי לנו מחמירים יותר מהם.
-
@סופר למה מגוגל אפשר לקבל ומהשאר לא ??
-
@מעמד וועדת הרבנים לענייני תקשורת 025381858
-
@מעמד לפי דעתי זה משנה מהיכן זה נשלח, ממכשיר אחר או ממערכת ממוחשבת.נראה לי שזו אכן פירצה שתוקנה עם המהדורות הבאות. בכל מקרה הוכח שאת מכשירי נוקיה קשה להכשיר במאה אחוז, כמו המקרה הזה והדגמים הקודמים שהיו בהם יותר פרצות. ד' יצילנו. אולי שיהיו מכשירים של נטפרי....?
-
@baruch אמר בהצלצול של הנטסטיק החסיר לי פעימה:
@ww199ww
זה שיש סמל, לא אומר שהוא כשר אורגינלי.
במצב הזיופים של היום, הבדיקה המדוייקת היא, אם הוא מצליח לקבל SIM לא כשר, או לא.התכוונתי לסמל של חברת סלקום.
כידוע בc 2 יש בתוך המכשיר לוגו של כל מיני חברות למיניהם, אז שלי זה סלקום.
וכמובן כשר אורגינל. קניתי את זה מיד כשזה יצא לפני 4 שנים.
וכן אפשר לקבל sms מעוד חברות ולא רק מגוגל.
קיבלתי פעם מהידברות
, וכן לדוגמא אני מנוי פרטנר, וכהיום אין חיווי על הודעה קולית, אז אני מקבל הודעת sms על הודעה חדשה, וכתוב בה שיש לי הודעה חדשה וחייג *151
והכרתי גם איזה מישהי שפיתחה אתר לקניית כרטיםים לאירועים ושם היה אופצייה לשליחת sms וקיבלתי sms/
מה שכן, לא שייך שמור, לקרוא פעם נוספת את הוודעה.
אפשר לקרוארק ברגע שהגיע, וברגע שסוגרים את ההודעה לא ניתן לגשת כלל. ואי אפשר גם למחוק בשום צורה מהמכשיר. זה קבור איפשהו במכשיר.
אני מחכה לראות אם השבוע כשיהיה תרגיל רעידת אדמה אם אני יקבל הודעה. -
@ww199ww
אני יודע שיש סידרה של מכשירים C2 עם האפשרות המדוברת.
מעט זמן אחר כך, העניין טופל.אני רק התייחסתי לעובדה שסמל של סלקום או של חותמת, לא מעידה שהמכשיר כשר אורגינל.
-
@baruch לידיעתי יש אפשרות לקבל SMS במס' כשר כמובן בפלאפון שיש אפשרות להגיע לSMS כגון פלאפונים ישנים מאוד שעובדים עם כשר אפ' ללא חתימה הנוקיה הישן ההוא אם הסנייק
אבל ההודעות המתקבלות הם רק מחו"ל לא מהארץ כגון גוגל וכל מיני חברות למט"ח עולמיות אבל מבנק הפועלים ניסיתי ולא הולך