אפשר כבר לנסות את WiFree גירסה v2.7
-
מה השיפורים אם מותר לדעת?
-
@magicode התקנתי
-
@magicode אמר באפשר כבר לנסות את WiFree גירסה v2.7:
בלינק הזה.
https://netfree.link/pc/windows/WiFreeSetup.v2.7.exe
אם יש בעיות תעדכנו.
אם יהיה בעיות לא נוכל לעדכן
-
@magicode שדרגתי ובינתיים עובד טוב
-
@magicode ובאמת איזה שדרוג עשיתם שם ?
(אם מותר לשאול) -
@מעמד
בעיקר תיקוני באגים. -
@magicode זה באמת יותר מתוקן !
בגרסה 2.6 כל פעם אחרי ההדלקה של המחשב משולש אדום עם סימן קריאה בפנים, עכשיו זה נראה לי שהסתדר -
הייתה לי בעיה מאז ההתקנה של הגירסה הקודמת של וויפרי בעיה בחומת האש התקנתי את הגירסה החדשה וראו זה פלא הבעיה הסתדרה!!!!
-
@magicode מאז שהתקנתי את הגרסה הזאת הערב אני מרגיש שנהיה לי הרבה יותר איטי מתמיד אפילו שיש לי דור 3 אבל עדיין- בשבועות האחרונים היתה הגלישה שלי והטעינה של הדפדפן מהירה, עכשיו - ארוכה כאורך הגלות !
יכול להיות שיש קשר ? -
@מעמד
לדעתי אין קשר. -
@magicode בסוף נראה לי שהיה לי איטי בזמן שהעלתי למג'יקוד קובץ כבד.
זה אמור להיות כך שההעלאה לוקחת כזה הרבה כח מהגלישה ?
ובדור 4 גם הגלישה איטית כתוצאה להעלאה של קובץ כבד ?? -
@magicode כדאי אולי לעשות שכשמעדכנים את ווייפרי, שזה לא ימחוק את נקודות השחזור, מספיק שזה מוחק בפעם הראשונה שמתקינים ווייפרי.
-
@סופר
אם יש פרצה מסוימת בגרסה הנוכחית והיא מתוקנת בגרסה הבאה, אם לא ימחקו נקודות שחזור תוכל לשחזר לגרסה הקודמת, הבעייתית. -
@dLive לא בכל גירסה יש חסימות פריצות כמו שכתב מג'יקוד שהפעם יש בעיקר תיקוני באגים
צריך לעשות כשאין חסימת פריצות לא יהיה מחיקה של נקודת שיחזור קודמת -
@ee אמר באפשר כבר לנסות את WiFree גירסה v2.7:
@dLive לא בכל גירסה יש חסימות פריצות כמו שכתב מג'יקוד שהפעם יש בעיקר תיקוני באגים
צריך לעשות כשאין חסימת פריצות לא יהיה מחיקה של נקודת שיחזור קודמתנכון, ומכיון שלפעמים שחזור מערכת חשובה בהרבה מקרים, חשוב מאוד לקחת את זה בחשבון.
-
@magicode לפני כמה דקות פתאום הוויפרי התנתק מהגלישה ונחסם וכשעשיתי בודק בעיות הוא כתב "יש בעיה בוויפרי יש להתקין גרסה חדשה" אפילו שזה הגרסה הכי חדשה.
אולי יש בו בעיות.
לא פתחתי פניה כי עשיתי התקנה מחדש ונפתח לי אז לא ראיתי צורך. -
שוב קרתה תקלה ופעם שניה שאני מתקין מחדש !
פתחתי פניה מספר #143639 -
@magicode יש לי חסימות בגוגל Google Search Console לא מציג נתונים פניה #143713 בטיפול של @MacroShadow
וכן שאני נכנס למערכת של icredit אני מקבל מסך שחור בלי כלום פניה #143745
נראה לי שזה מאחרי העדכון של הוויפרי
יכול להיות שזה יוצר חסימות באתרים מסוימים
עוד מישהוא כאן נתקל בסוג של חסימה כזאת שאין הודעת חסימה אבל זה לא מציג נתונים? -
@magicode הפסים בסמל אדומים גם כשהגלישה פתוחה [כגון בשנית כתיבת שורות אלו]. לא מפריע כל כך, אבל ביקשו לעדכן...