אנדרואיד בנטפרי
-
@chaimke4
באופן כללי האנשים שהם בנטפרי הם יותר חרדים מאלה שהם בסינונים אחרים.
שזה אומר שאנשים בנטפרי הם עם השקפות יותר סוגרות.
ולכן יש אנשים שלא חושבים כמוני וכמוכם והם חושבים אחרת ממכם וזה לא אומר שבגלל זה הם צריכים לעבור לנטפרי בגלל שאתה סובר שהסינון שיש לו עכשיו אינו נקרא סינון. הרי מה עדיף שיגלוש ללא סינון?זה מאוד בקצרה.
-
@מיסטר-מ אמר באנדרואיד בנטפרי:
@chaimke4
באופן כללי האנשים שהם בנטפרי הם יותר חרדים מאלה שהם בסינונים אחרים.
שזה אומר שאנשים בנטפרי הם עם השקפות יותר סוגרות.
ולכן יש אנשים שלא חושבים כמוני וכמוכם והם חושבים אחרת ממכם וזה לא אומר שבגלל זה הם צריכים לעבור לנטפרי בגלל שאתה סובר שהסינון שיש לו עכשיו אינו נקרא סינון. הרי מה עדיף שיגלוש ללא סינון?זה מאוד בקצרה.
יש לך במקרה אנדרואיד של נתיב? לצערי לי יש ואני אומר לך שבשימושים מסוימים הוא לא ממש מוצלח וד"ל. ולכן אני כ"כ רוצה שיהיה נטפרי באנדרואיד.
אגב חשבתי להציע לנטפרי לייצר משקפי מציאות מדומה שחוסמים כל ראייה לא צנועה ועם תוכנה שלא נותנת להוריד את המשקף
-
@סופר אמר באנדרואיד בנטפרי:
@משה-זוכמיר ולא סתם חלק מהרבנים הסתייגו מהאישור שנתנו (כביכול) למכשירים של נתיב, אחרי שראו את הפירצות.
אני לא מתכוון להכנס כאן לדיון בנושא זה באמת לא הפורום המתאים, אבל זה פשוט לא הוגן להשמיץ סתם בלי שום מצמוץ.
"הסתייגו מהאישור שנתנו כביכול"
נתנו אישור לא כיבכול... אישור כתוב וחתום, כולל אישור לווטסאפ במידה ואושר על ידי מפקח בית הדין.
אחרי שהראו להם כל מיני דברים שאפשר להגיע אליהם עם ווטסאפ הם חזרו בהם בנקודה מסוימת והחליטו שאת האישור שלהם הם מוכנים לתת רק למי שמוכן להתקין ווטסאפ עם כמה סייגים.
זה ותו לא!!!
לא הסתייגו מהאישור שנתנו לנתיב באופן כולל, והאישור לא היה כביכול.
חבל שנסחפים למקומות שאינם ממין הענין, אינם קשורים כלל לפורום המכובד הזה ועל הדרך גם משמיצים, מצטער על הבוטות אין לי פשוט מילה מתאימה יותר.
-
@6262 אמר באנדרואיד בנטפרי:
@משה-זוכמיר ולא סתם חלק מהרבנים הסתייגו מהאישור שנתנו (כביכול) למכשירים של נתיב, אחרי שראו את הפירצות.
אני לא מתכוון להכנס כאן לדיון בנושא זה באמת לא הפורום המתאים, אבל זה פשוט לא הוגן להשמיץ סתם בלי שום מצמוץ.
"הסתייגו מהאישור שנתנו כביכול"
נתנו אישור לא כיבכול... אישור כתוב וחתום, כולל אישור לווטסאפ במידה ואושר על ידי מפקח בית הדין.
אחרי שהראו להם כל מיני דברים שאפשר להגיע אליהם עם ווטסאפ הם חזרו בהם בנקודה מסוימת והחליטו שאת האישור שלהם הם מוכנים לתת רק למי שמוכן להתקין ווטסאפ עם כמה סייגים.
זה ותו לא!!!
לא הסתייגו מהאישור שנתנו לנתיב באופן כולל, והאישור לא היה כביכול.
חבל שנסחפים למקומות שאינם ממין הענין, אינם קשורים כלל לפורום המכובד הזה ועל הדרך גם משמיצים, מצטער על הבוטות אין לי פשוט מילה מתאימה יותר.
האישור שנתנו ודאי לא היה כביכול אך זה ברור שהם לא ידעו מה טומן בחובו הווצאפ ולזה גם @6262 יסכים (ומסתמא זו כוונתו של ר' @משה-זוכמיר ). כיום כשהם יודעים עדיין הם מאפשרים די בקלות לקבל ווצאפ פתוח.
-
@chaimke4 שוב אני לא רוצה להכנס לזה כאן, זה ממש לא לענין.
גם היום כל אישור של ווטסאפ מצריך אישור מטעם מפקח הכשרות, ומי שמעונין באישור מטעם בד"ץ בני ברק מחוייב להתקין ווטסאפ מוגן שיש בו כמה הגבלות שדרשו רבני הבד"ץ.מי שרוצה ווטסאפ ללא הגבלות מכל מיני סיבות מקבל אישור כשרות שונה.
אלה הן העובדות למיטב ידיעתי.
ומעבר לכך אינני מתכוון להגיב כאן יותר בענין, מי שדחוף לו מוזמן לכתוב לי למייל... -
@chaimke4 אמר באנדרואיד בנטפרי:
אגב חשבתי להציע לנטפרי לייצר משקפי מציאות מדומה שחוסמים כל ראייה לא צנועה ועם תוכנה שלא נותנת להוריד את המשקף
והנה בחלומי יצאתי בבוקר לתפילה, לוח המודעות הקטן בכניסה לבניין היה ריק, ציור של מטוס נייר ופתק קטן בישרו על כך שנלקחו כל המודעות לבדיקה. הזמן המשוער לתליית המודעות המאושרות, כך נכתב בצד, 3 שניות, תוך כדי קריאתי בלי ששמתי לב, כבר תלה את המודעות אחד מחסידי אומות העולם מזיע ומתנשף.
הבניין הצמוד לבניין בו אני גר, תמיד ידעתי שיש עמו בעיות, עכשיו שער חדש ומבריק סגר הרמטית את הכניסה אליו. פעמון גדול מותקן במרכזו ועליו כתוב "שלח את האתר לבדיקה" רציתי ללחוץ, אבל אתמול נגמרו לי הנקודות. ילד צעיר שעמד לא הרחק מחזיק עיתון בידו ומבקש ממני יפה אם יוכל לקרוא בעיתון שלי כי הוא עבר מספר רב של עמודים, וחסמו לו את אפשרות השליחה לבידוק, למה לא, כל ישראל אחים. לאחר התפילה קניתי תוספת נקודות במכשיר בפינת הרחוב, כדי שאוכל להיכנס למכולת השכונתית בבטחה. לקחתי לחם וחלב לארוחת בוקר צנועה. כשבאתי לקופה הרגילה, חסמה אותי דלת עם הכיתוב: "אופס, הרובוט האוטומטי שלנו מצא פה דברים לא משהו" . לא הייתה לי ברירה עברתי לקופה השנייה שם עמד קופאי מאנ"ש שהריץ עניינים, תוך דקה הייתי בחוץ. היות ורציתי לעבור כביש עשיתי הקלטת תעבורה ושלחתי לבדיקה, פתחו לי בלי בעיות. עברתי. נכנסתי לחנות ספרים ושאלתי האם יש ספר קומיקס בדוק, שמחתי למשמע תשובה חיובית לקחתי את הספר, קצת כבד, ראיתי שצמוד אליו רובוט קטן רב זרועות. מה זה? שאלתי את המוכר, ששחק לתמיהתי. זה הדפדפן המותאם שלנו, קצת יותר איטי מהדיפדוף הרגיל, אבל עובד מעולה. כשהשרת ויפיאן מחברת אורי וירטואל התקשר אלי לומר לי שהוא לא יכול לעבוד היום, התעוררתי עם זיעה קרה.... -
@chaimke4 תחשוב פעמיים, החיים נראים מאוד מסובכים ככה...
-
כנראה התכוונת למציאות רבודה.
-
@6262 אכן בד"ץ בני ברק נתנו בתחילה אישור גורף כתוב וחתום לשימוש בווסטאפ, אבל יודעי דבר יודעים שזה היה מתוך הכרח של אינטרסנטים (ההיפך מצוות נטפרי), ולאחר תקופה כשראו את החורבן, ניסו למזער נזקים, ויצא מכתב מהדיינים הרב סילמן והרב שריאל רוזנברג שהסתייגו מההיתר בשימוש בווסטאפ, ואחר כך יצא מסלול חדש של ווטסאפ מוגן. (וחבל על דאבדין - על אלה שכבר נפלו בדרך).
-
@6262 אכן בד"ץ בני ברק נתנו בתחילה אישור גורף כתוב וחתום לשימוש בווסטאפ, אבל יודעי דבר יודעים שזה היה מתוך הכרח של אינטרסנטים (ההיפך מצוות נטפרי), ולאחר תקופה כשראו את החורבן, ניסו למזער נזקים, ויצא מכתב מהדיינים הרב סילמן והרב שריאל רוזנברג שהסתייגו מההיתר בשימוש בווסטאפ, ואחר כך יצא מסלול חדש של ווטסאפ מוגן. (וחבל על דאבדין - על אלה שכבר נפלו בדרך).
מה זה וואצאפ מוגן?
מה מוגן בו?
-
@משה-זוכמיר כפי שאמרתי אני לא אמשיך לדבר על זה כאן אם זה מאוד מענין תוכל לשלוח לי מייל.
@סופר תודה על ההבהרה שהיה אישור, כל מה שכתבת אחר כך מתוך דברי "יודעי דבר" הוא לא יותר מהוצאת שם רע, דברים ללא שום בסיס.
והמסלול של ווטסאפ מוגן יצא הרבה לפני המכתב ההוא למי שרצה, המכתב המדובר רק הסיר את אחריות הרבנים ממי שמעונין בשימוש בווטסאפ הרגיל. -
@6262 מה האינטרס שלך?
-
@משה-זוכמיר אמר באנדרואיד בנטפרי:
מה זה וואצאפ מוגן?
מה מוגן בו?
נדמה לי שפתוח רק לקבוצות מסויימות.
וכפי שאמר 6262 , עדיף לא להרחיב בענין, כי זה נושא כואב מאוד. -
פוסט זה נמחק! -
מה זה וואצאפ מוגן?
מה מוגן בו?
נדמה לי שפתוח רק לקבוצות מסויימות.
וכפי שאמר 6262 , עדיף לא להרחיב בענין, כי זה נושא כואב מאוד.אם זה נושא כאוב אני לא מתקרב
ובטוחני שלא אפסיד מכך.בהלכה נפסק ואין בזה שום שיטות מחלוקות וכדו'
שאם כתוצאה מהתעסקות בפרנסתו עובר על איסור מההלכה אפי' רק פעם בכמה שנים הוא רואה תמונה פרוצה וכדו'-צריך הוא לעזוב את פרנסתו וליישב באהלה של תורה ולהאמין שלא העבודה היא ההשתדלות שלו.
לכן אם לפי המחזיקים במכשירים המוגנים ישנם מכשולות שנוגדות את ההלכה, אין ליהודי כשר וירא שמיים להתקרב לזה, נקודה.
-
@משה-זוכמיר אתה צודק במאה אחוז, ולכן זה נושא כאוב. אם נטפרי היה קם לפני כמה שנים, יכלו לפתור הרבה בעיות בנושא זה.
והעיקר התפילה ובקשה 'שלא נבוש ולא ניכלם ולא ניכשל. -
איך אבל איך מצליחים אנשים בעלי האינטרסים 'לעבוד' על הרבנים שיאשרו את זה.
או שהם סבורים שזה הרע במיעוטו בדור פרוץ כמו היום, מחליטים ברוחב דעתם שיש לאשר גם אם יש מכשולות ברורים.
-
איך אבל איך מצליחים אנשים בעלי האינטרסים 'לעבוד' על הרבנים שיאשרו את זה.
או שהם סבורים שזה הרע במיעוטו בדור פרוץ כמו היום, מחליטים ברוחב דעתם שיש לאשר גם אם יש מכשולות ברורים.
כאן זה ממש לא המקום לדון בנושא, זה עלול לגלוש לערוצים לא רצויים.
בקצרה, בעולם השפל שלנו שכל כולו רדיפה אחר הבצע והכבוד, צריך הרבה סייעתא דשמייא להצליח, ורק מי שהולך עם 'ראש בקיר' לפי הוראות המדויקות של גדולי הדור, יש לו עזר וסייעתא מן שמיא. -
@6262 מה האינטרס שלך?
אין לי שום אינטרס, מלבד זה שמקומם אותי שאנשים בלי שום ידיעה מלבד שמועות יודעי דבר... יכולים לכתוב ולהשמיץ ללא הצדקה, וברור להם שאנשים עובדים על הרבנים וכו' ועוד מסוגי הביטויים שנכתבו באשכול זה.
רק להזכירך פרשת השבוע שעבר הסתיימה בעוון לשון הרע ופרשה זו עוסקת בחלקה הראשון בהוצאת שם רע.
אם להבנתך כתיבה כנגד כל הנ"ל חייבת להיות מונעת מאינטרס כספי כלשהו להוי ידוע לך שאין הדברים כך.
-
אני לא מנהל, אבל כולכם יודעים כמה המנהלים אוהבים את השיחות האלו...
אז למה לחכות לנזיפה מ @baruch ?