תוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2
-
התוסף עודכן בהתאם לרעיון של @דברים-בטלים נוספה אפשרות ביטול שליחה של תמונות לבדיקה.
הפיתוח נעשה ע"י @אברהם-כהן -
@zvizvi כפיים
השאלה מי שהוריד את הקודם, אז מה הוא עושה עכשיו? -
@ww199ww מסיר את התוסף, ומתקין שוב
-
@אברהם-כהן, תעלה כאן איזה פוסט, רוצים לתת לך מוניטין...
-
@zvizvi אם אפשר להעלות למג'קוד לחסומים ?
תודה רבה
נוסף: תראו מה בקשה יכולה לעשות !
מישהו מעלה רעיון, ומישהו אחר אחר לוקח ומוציא אותו לפועל ! -
כל הכבוד!!!!
נצרך ביותר!!!
אולי כדאי לרכז המלצות לשינויים בגירסה הבאה כגון שיוכלו להחליט באיזה אתר יישלח באופן קבוע ובאיזה לא וכדו'
והכי חשוב אבל זה לא כ"כ קשור לתוסף, שתינתן עדיפות מסויימת בשעות העומס לאלו שיוכח שהם שולחים פחות תמונות באופן יחסי ומשתמשים באפשרות שבתוסף 'אל תשלח תמונות' דבר זה יגביר את המוטיבציה שלא לשלוח תמונות וממילא יוריד את העומס בבדיקת התמונות.
תודה רבה -
בדיוק רציתי לכתוב. שמי ששלח פחות תמונות באותו יום התמונות שהוא שולח נבדקות לפני מי ששלח הרבה תמונות.
-
@magicode כל מי ששולח פחות תמונות או דווקא מי שמשתמש בתוסף למניעת שליחת תמונות.
נפק"מ למי שמשתמש באינטרנט שעה ביום וממילא שולח פחות תמונות האם גם אז תהיה עדיפות או דווקא מי שהתקין את התוסף המונע שליחת תמונות? -
@ee
מי ששולח פחות תמונות. -
@zvizvi צריך גם להוסיף בתיאור, שזה גם נותן אפשרות לחסימת שליחת תמונות.
-
@magicode אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
@ee
מי ששולח פחות תמונות.זה משהו חדש, או שתמיד היה ככה?
-
@WWW
יחסית חדש. -
@magicode יש אפשרות לתת למי ששולח פחות תמונות דרך התוסף?
כי זה יגביר את ההשתמשות בתוסף וממילא פחות תמונות נשלחות וממילא פחות עומס וממילא נטפרי עובד יותר טוב.
כרגע במצב הנוכחי שכל מי שמשתמש פחות באינטרנט הבדיקה תהיה יותר מהירה זה לא גורם לאף אחד להשתמש פחות באינטרנט וממילא לא תהיה כל שינוי בכמות התמונות הנשלחות לבדיקה. -
@ee
מי שמשתמש בתוסף גם שולח פחות תמונות. -
@magicode אז מה שכתוב בתוסף המובנה 'כעת נבדקים התמונות שנשלחו לפני ... דקות' זה לא רלוונטי כי לכל אחד זה שמן שונה?
-
@magicode נכון, אבל זאת לא עדיפות מוחלטת כלפי כל המשתמשים.
-
נכון. זה לא כל כך משנה כי מי ששולח קצת תמונות אז גם התמונות שלו שנכנסות קודם לא כל כך מכבידות.
ואין לי עניין לקדם את התוסף. וגם איך דרך נכונה לבצע את זה. פשוט המנגנון עובד ככה כדי לתת הוגנות בין המשתמשים לגבי בדיקת תמונות. -
@magicode אמר
ואין לי עניין לקדם את התוסף
למה????????????????? -
@ee
אני לא מסכים עם הרעיון שהעלו פה לגבי מניעת שליחה.
עשינו את זה כי היה ביקוש לא בגלל שאני חושב שזה מה שנכון לעשות. -
@magicode אם מישהו מוכן להתנדב לתרום לנטפרי תמנע ממנו או לא תתמוך בו?!?!?