מחיקת קבצים בגוגל דרייב
-
אני מנסה למחוק קבצים בגוגל דרייב.
בתחילה מופיעה הודעה שהקובץ נמחק.
ומיד לאחריה מופיעה עוד הודעה שהשרת נתקל בשגיאה, והקובץ חוזר למקומו.
מישהו נתקל בבעיה הזו?
נראה לי שבגירסה הישנה של גוגל דרייב אין את הבעיה הזו. זה אפשרי לחזור לגירסה הישנה?
אשמח לכל תשובה.
בתודה מראש.
-
קורה לי גם המון
-
@yam גם לי הייתה את הבעיה הזו, פניתי למרכז הפניות.
ומג'יקוד הביא את הפתרון: הבעיה מתחילה מזה שכל קובץ שמשותף שלא באופן פרטי א"א למחוק אותו אפילו אם אתה הבעלים שלו.
לכן מה שצריך לעשות להגדיר את הקובץ שיהיה משותף רק עם מי ששיתפת [כמו שמגדירים שיהיה פתוח בנטפרי לשיתוף] ואז אפשר למחוק.
אגב אל תשכח אח"כ למחוק את האשפה [אם המטרה שלך לפנות מקום] רק ששם יש בעיה שא"א למחוק את כל הסל בלחיצה אלא צריך אחד אחד.
אולי @administrators יתערב לפתור את הבעיה הזו כי לפעמים יש יותר מדי פרטים וזה קצת מעצבן למחוק אחד אחד.
בהצלחה.
אשמח לעדכון אם זה עבד. -
@aiib אמר במחיקת קבצים בגוגל דרייב:
@yam גם לי הייתה את הבעיה הזו, פניתי למרכז הפניות.
ומג'יקוד הביא את הפתרון: הבעיה מתחילה מזה שכל קובץ שמשותף שלא באופן פרטי א"א למחוק אותו אפילו אם אתה הבעלים שלו.
לכן מה שצריך לעשות להגדיר את הקובץ שיהיה משותף רק עם מי ששיתפת [כמו שמגדירים שיהיה פתוח בנטפרי לשיתוף] ואז אפשר למחוק.
אגב אל תשכח אח"כ למחוק את האשפה [אם המטרה שלך לפנות מקום] רק ששם יש בעיה שא"א למחוק את כל הסל בלחיצה אלא צריך אחד אחד.
אולי @administrators יתערב לפתור את הבעיה הזו כי לפעמים יש יותר מדי פרטים וזה קצת מעצבן למחוק אחד אחד.
בהצלחה.
אשמח לעדכון אם זה עבד.תודה! עבד מצוין!
בקשר לאשפה, כשאני לוחץ על 'רוקן אשפה' [אליו מגיעים ע"י לחיצה על החץ שבצד התיבה 'אשפה' שבראש העמוד], הכל נמחק לי.
שוב תודה!
-
@yam מעניין, לא הופיע אחרי כמה שניות שגיאת רשת?
טוב אולי בזכותי טיפלו בזה... -
@aiib
יש לי גם כמה וכמה סרטונים בדרייב שלא נותן לי אפשרות מחיקה.
סמל הפח אשפה כהה ואי אפשר ללחוץ עליו
מה הפתרון? -
@גוט-גוט למה הקפצה ועוד אחרי 4 שנים
תפתח בבקשה נושא חדש