בזק חסמו לי את הראוטר
-
עזבתי את בזק כדי להצטרף ל019 ובהתחלה נשארתי עם הבזק של ראוטר [כי אני מעוניין להצטרף גם לנטווזיון לכן לא קניתי ראוטר] היום עברו 21 יום התקשרתי לבזק ואמרו לי שתוך חוד שקונסים אותי ואחרי 21 יום הראוטר עלול להפסיק לעבוד או שמדי פעם תקפוץ לי הודעה.
בפועל אחרי שעה התנתק לי הראוטר [מסתבר בגלל השיחה שלי] הטכנאי מנטוזייון יבא רק ביום רביעי. יש מה לעשות S כדי שאני לא יהיה תקוע בלי אינטרנט עד יום רביעי?!
תודה מראש
@957 -
@aiib
זה לא התרחש בהפתעה .
עדכנתי אותך שעליך להתארגן בתוך פחות מ21 יום.
תנסה להתקשר אליהם ולבקש שישחררו לך את זה.
גם כל טכנאי של בזק יכול לשחרר את זה עד לפעם הבאה שזה יתפס.(יש להם רובוט שעובר על כל המכשירים שלהם וברגע שמזהה "ציוד אבוד" זה נחסם- למען האמת נטפרי יכול לחסום את הרובוט אם נדע את הכתובות שלו).
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 אני עכשיו עם נציגת שירות בטלפון והיא טוענת שטכנית לא ניתן לשחרר את החסימה.
אולי בשביל לגלות את הכתובת של הרובוט צריך שמישהו יפעיל ביום ה21 הקלטת תעבורת רשת עד שהרובוט יקלט..... -
סיפור דומה קרה אצל חבר שלי שעבר ל019 וקיבל התראות מבזק באמצעות הפניית לדף התראה, עד שהגלישה נחסמה.
החלפתי גרסה לראוטר מראוטר אחר ולא עזר, החלפתי ראוטר פיזי אחר ולא עזר, מה שכנראה שהחסימה שבזק מבצעים זה ברמת התשתית (adsl), התקשרנו ל019 וניסו לפתור את הבעיה אך לא הצליחו ועד ש019 התקשרו לבזק, ולמרות שבבזק טענו שזה לא חסימה מצידם (כי מסבתבר שזה לא חוקי) אך משום מה באותה רגע זה התחיל לעבוד רגיל, ורק אמרו בבזק שחייבים להחזיר את הראוטר!.
(אגב עוד טריק מבזק, הם התקשרו אחרי שבועיים ואמרו שהם חוזרים עקב פנייה של הלקוח שביקש לחזור לבזק עקב תקלות שיש לקו בחב' הנוכחית... אז ענו להם שב"ה אין שום תקלות והכל עובד חלק ללא בעיות ואף אחד לא פנה שרוצה לחזור לבזק... פירושים מיותרים!!).
הארכתי כי יתכן מאוד שעוד יפגשו בתופעה, וידעו את אשר לפניהם.
-
@abc
הם חוסמים את זה לפי כתובת mac של הראוטר החלפת גרסה לא תעזור.
לאחר שהבקרה של 019 התרו בהם שזה לא חוקי בם שחררו (למרות שזה חוקי לגמרי מכיוון והחסימה היא ברמת הציוד שהוא שייך לבזק).
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 ולכן רציתי להוסיף את המקרה שהבאתי, שלמרות שהחלפנו גם ראוטר אחר שאז כמובן גם הכתובת mac שונה, ואם כל זאת הייתה אותה חסימה, ורק אחרי ש019 דיברו עם בזק, זה הסתדר מיד.
כלומר שבאפשרותם גם לחסום גם ברמת התשתית, שמסתבר שזה לא כ"כ עולה בקנה אחד עם החוק, הראוטר שייך לבזק אך התשתית שכורה ל019.