העתקה והדבקה / יצוא ויבוא של הגדרות פרופיל
-
למה זה נצרך?
א. בניתי בעמל רב פרופיל הכל סגור וכולל בתוכו איזה תגיות יהיו פתוחות, וכן רשימה של אתרים שישארו פתוחים, ועכשיו אני רוצה שאותו פרופיל ישאר מלבד אתר אחד שאני יחסום אותו במספר שעות קבועות ביום (נניח הפורום הזה - גם סיבה בשבילכם למה הרעיון טוב), אין דרך לעשות זאת מלבד יצירה של פרופיל חדש עם ההגדרות של הפרופיל הרגיל והשמטה של האתר המדובר, זה מסובך קשה וארוך, לו יהיה העתקת הגדרות והדבקתן לפרופיל אחר זה יהיה פשוט וקל.
ב. יש לאדם אחד 2 חיבורים [אחד בבית אחד במשרד / אחד קווי אחד נטסיק], וכנ"ל רוצה להעביר את ההגדרות מחיבור לחיבור, לו יהיה יצוא הגדרות ויבוא זה יהיה פשוט וקל. -
אני כתבתי על זה בצורה קצת שונה "יצוא הגדרות משתמש לקובץ, כך שיוכלו להגדיר בקלות את אותם ההגדרות על חשבון אחר"
-
@shraga זה הסעיף ב' אצלי
אני כדרכי מאריך מה שבטוח בטוח -
@יהודי-פשוט @shraga לחלק ב', יש פתרון, קצת מאולתר...
להכנס לחשבון שממנו רוצים להעתיק, להכנס בטאב נוסף לדף ההגדרות, ל'התנתק' מהחשבון בטאב הראשון ולהתחבר לחשבון השני, וללחוץ על 'שמור' בטאב השני...
בהצלחה!
מקווה שהובנתי... -
@WWW חזק!!
-
@WWW נכון אני מכיר, אבל הפעולה הזאת מעתיקה את כל הגדרות החיבור כי בעצם הוא משייך את שני החיבורים שלו לאותו מקום.
בעוד שהוא רוצה לקחת נניח 2 פרופילים מתוך שלש.
וכמו שאמרת זה קצת מאולתר -
@יהודי-פשוט אמר בהעתקה והדבקה / יצוא ויבוא של הגדרות פרופיל:
@WWW נכון אני מכיר, אבל הפעולה הזאת מעתיקה את כל הגדרות החיבור כי בעצם הוא משייך את שני החיבורים שלו לאותו מקום.
בעוד שהוא רוצה לקחת נניח 2 פרופילים מתוך שלש.לכן כתבתי רק לחלק ב'.
-
@WWW אמר בהעתקה והדבקה / יצוא ויבוא של הגדרות פרופיל:
@יהודי-פשוט אמר בהעתקה והדבקה / יצוא ויבוא של הגדרות פרופיל:
בעוד שהוא רוצה לקחת נניח 2 פרופילים מתוך שלש.לכן כתבתי רק לחלק ב'.
אף אני כתבתי את הנ"ל על חלק ב' זה מגדיר את כל ההגדרות במלואם והוא רוצה רק חלק.