ווינדוס מובייל
-
@abc אתה צדקת. אני דיברתי על הדגם עליו דיבר @chayim5776 ולראשונה אני שומע לראשונה על טאבלט קטן עם ווינ' לא מובייל ודומיו המקבלים WIFREE.
-
@גלינג היה לך מקרה שבדקת על טאבלט עם וינדוס רגיל ולא עבד?
-
@abc
הבעיה שרוב הטאבלטים הם לא עם ווינדוס רגיל
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@abc הטאבלטים הקטנים אינם ווינ' רגיל.
האם תוכל להעלות את דגמי הטבלאטים שהתקנת WIFREE ? תודה מראש ! -
@957 אמר בווינדוס מובייל:
@abc
הבעיה שרוב הטאבלטים הם לא עם ווינדוס רגיל
..................
דבר עם נציגי אאוטנט, ושאל אותם כמה טאבלטים מגיע עם וינדוס רגיל וכמה עם RT, לדעתי יהיה לך הפתאות!
-
@גלינג אמר בווינדוס מובייל:
@abc הטאבלטים הקטנים אינם ווינ' רגיל.
האם תוכל להעלות את דגמי הטבלאטים שהתקנת WIFREE ? תודה מראש !אם אני לא טועה זה היה גם על טושיבה דגם WT7-C, 7 אינצ'
ושוב אני לא רואה שום סיבה שטאבלט איזה שיהיה והוא עם וינדוס רגיל שזה לא יעבוד. ויש מספיק בשוק.הבעיה מתחילה הטאבלטים שזה גם וינדוס רגיל ויש לו גם סים מובנה, זה באמת ממש שוק מצומצם.
-
@גלינג @957
חיפוש קצר בזאפ על טאבלטים, נא לספור כמה יש עבור RT לעומת כמה הם וינדוס רגיל.
ועד שהתמונה תיבדק https://magicode.me/send-file/file/08367e8bf4472d04708962f9300e1a545a4104d7/view
-
@abc לא מצוין שם הגודל. אולי תשלח את הקישור.
-
@גלינג http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-tabletpc&filter=2740405
לא עשיתי את החיפוש לפי גודל
-
@abc
אנחנו מדברים על טאבלט עם כניסה של סים יש דגמים בודדים
גם במה שכתוב ווינדוס 1 חלקם לא גרסה רגילה
..................
-
בדרך כלל, אם המעבד הוא מעבד אינטל, ויש 1 GB RAM או יותר, אין סיבה שזה יהיה RT, אלא אם כן כתוב במפורש.
פחות מזה אין אפשרות (בצורה רגילה) להתקין windows רגיל.
הקביעה שרוב הטאבלטים המריצים windows הם לא הגירסא הרגילה, היא שגויה לחלוטין לדעתי.
כניסה של סים זה עוד תכונה, שלא קשורה לגירסה בכלל, אבל אפשר לומר שמסורבל בעליל להשתמש עם נטסטיק, וזה מתאים בעיקר לרשת אלחוטית. -
@957
שמעתי שאתה אלוף האם תוכל להגיד בברור על דגם שמקבל סים וגם תומך ביוי פרי
תודה רמי -
@למדן-וידען
תוכל להגיד לי מהו בדיוק הטאבלט שאתה מדבר עליו וכמה הוא עולה -
בס"ד
ערב טוב, ראיתי שדיברו פה על טאבלטים שמריצים ווינדוס 10, אני מעוניין לקנות טאבלט 7 אינצ' שמריץ ווינדוס 10, ולנתקו לחלוטין מהאינטרנט, בדקתי בכמה חנויות ולכולם יש או רק אנדרואיד או 10 אינצ', האם יש פה מישהו שיודע היכן אפשר למצוא טאבלט ווינדוס 10 7 אינצ'?
תודה רבה! -
טאבלט מיקס 320 הוא טאבלט נחמד מאוד אני משתמש בו המון
לדברים מסובכים יותר יש לי מחשב רגיל ואם אני צריך בו אינטרנט אני מפעיל נקודה חמה בטאבלט
מחשבים אלו והם תומכים בסים
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-tabletpc&db135718=2734642&db53546=2740398&db2740405=4640865&db2740422=3237825&noidx=1 -
@דברים-בטלים ביקשתי של 7 אינצ', אני מעוניין בזה לדרכים וכדו', בנוסף למחשב.
-
@HP079 אין את כל התאוות ביחד
או 7 אינצ ומערכת וינדוס אבל ללא סים או אם אתה כן רוצה סים אז לך על הדרן בשילוב נטפרי ויהיה לך מערכת אנדרואיד -
איך מורידים אינטרנט לגמרי מטאבלט?
אני גם מחפשת של 10 אינץ כדי שיראה כמה שיותר כמו מחשב
ולכן גם מעדיפה עם מערכת וינדוס
מה מומלץ
(משהו טוב וחזק שלא קופא בדיוק ברגע המכריע) -
@ללי לגבי ניתוק
אאוטנט 0722-613-613 -
@דברים-בטלים אמר בווינדוס מובייל:
@HP079 אין את כל התאוות ביחד
או 7 אינצ ומערכת וינדוס אבל ללא סים או אם אתה כן רוצה סים אז לך על הדרן בשילוב נטפרי ויהיה לך מערכת אנדרואידמי אמר שאני רוצה עם סים? אני מעוניין בטאבלט ווינדוס 10 בגודל שנכנס לכיס, (7 אינצ'), ללא אינטרנט בכלל וללא סים אלא עם כרטיס מיקרו SD ובלוטוס בלבד.