עוד פעם אוצר החכמה..
-
אני חושב שראוי שהמנהלים ינהגו בעין טובה ויאשרו כאן אשכול מיוחד לנושא אוצר החכמה ואולי מישהו מההנהלה שם יכנס כאן לראות את הפניות אליהם.
אף שאינם חייבים אך הלוגו של נטפרי להנות מסינון לא וגם בלי להתפשר על הרמה, טוב שסיננו {פשוט אל לא טועה, שם מצאו אנשים מקום לפרוק את דעתם בנושאים שנויים, מה להתגששויות לא נעימות, אך טוב יעשו אם יתנו כאן תחליף טוב, פשוט כל בר דעת מבין שציבור חרדי צורך/משתמש באוצר החכמה.. מה השאלה ואם אכן סגרו בגלל סיבות [צודקות, כנראה] אין זה אומר שלא יאפשרו כאן לפחות תחליף. מה גם שבאופן עקיף קשור לנט-פרי שהרי הם סגרו את זה. .ולמה ההודעות מערכת [הכרזות] שם גם כן נעולות. מה הבעיה על תיקון באגים, הוצאת גרסה חדשה?
לחלופין רעיון שאולי יפתור את הבעיה
אולי יגיעו להסדר שם שאחד מכאן יפקח שם גםלחלופין יותר ריאלי
שאשקול מסויים שם, ייועד למשתמשי נט-פרי ואשכול זה יאושר לנט-פרי למחוק סוררים..הרעיון האחרון לכאורה נראה הכי טוב שיפתור מכל הכיוונים וכלם יהיו מרוצים
-גם אוצר החכמה, שלא מתאים להם להתארח אצל אחרים כשיש להם לבד
-גם מסתדר אם זה שיש להם לקוחות פרופסורים ועוד שיכול להיות שמשפיעות על השיקול מטמים עסקיים
כיוון שהם יוכלו להמשיך כרגיל יסננו אותם, רק באשכול נט-פרי כולם ידעו שאי אפשר לעבור גבולות..
כאן יהיו מרוצים שניתן להם לסנן על-פי הכללים דפה
ושלום על ישראלפשוט פטור בלא כלום אי אפשי
-
@שלום-עולם
אני די חדש
מה מיוחד בפורום של אוצר החכמה שהציבור פה מתגעגע? -
פשוט מאוד מטבע הדברים עם הספר מתעניין באוצר הספר...
פשוט מאוד כאן מיועד 'רק' לנושאי נט-פרי
שם אפשר עוד נושאים. אלף.
בית. שם גם הנושאים שקשורים 'רק' לאוצר החכמה הוא מקיף הרבה דברים שמעניינים אנשים שמזוהים כ'חרדים' שיש שם הרבה דברי תורה מעניינא דיומא עם אפשרויות ציצוט ישירות מהאוצר המקוון - כאן יסננמו את זה -לא קשור לנט-פרי... נכון?! -
מי שמכיר את הפורום הנ"ל מתגעגע אליו, יש שם עוקרי הרים אחד אחד (בתקופה שהייתי מסתובב שם)...
-
@שלום-עולם אני מבין את הבעיתיות שלך אבל זה לא כל כך לענין,
יש המון תחומים שאולי יכול לעזור בהם פורום, אז בשביל זה יכניסו אותם לתוך פורום שיש לו נושא מוגדר?
ולגבי ההצעה שלך שיפתחו מדור מסונן באוצר החכמה אתה יכול לדבר איתם, אני מאמין שאם יהיה אתר שיעמוד בהגדרות של נטפרי הוא לא יהיה חסום, כמו עשרות אלפי אתרים אחרים שפתוחים.
בכל מקרה אני לא חושב שמנהלי הפורום הזה מחפשים ג'וב חדש לשבת לפקח על פוסטים באוצר החכמה. -
בכלל עד הינה לא העזתי להעלות כאן את זה,
השתא דאתינא להכא, אכתוב
נראה לי שמשהו יקח יוזמה ויקים 'הפורום של הציבור החרדי' [דרך אגב: ושיעמוד ברמת איכות הסינון של פה]
שם לא יוגבר 'רק לנטפר' ו'רק ל..' (כנראה יאלץ לקחת פרסומת שיהיה ממה להתקיים ושלום על ישראל) אגב מי שרוצה אוכל להוסיף לו רעיונות מכאן ועד ההודעה החדשה=======
רק שלא ישכח תמלוגים בשבילי... -
@6262 ראה הודעה אחרונה..
-
@6262 אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
איזה בעיתיות?
-
@שלום-עולם אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
איזה בעיתיות?
בזה שהאתר הנ"ל חסום.
-
איזה בעיתיות?
בזה שהאתר הנ"ל חסום.
זה שהאתר הנ"ל חסום זה מעלתי, שים לב למה שכתבתי (קראת בשימת לב את ההודעה, אני בעד החסימה, רק חיפשתי פתרון, ותחליף טוב לדברים הטובים שכן יש שם.!
-
בדיוק בשביל זה פרוג פתוח.
לגבי העוקרי הרים.. עד כמה שזכור לי, זה היה חלק מהבעיות שם, עקרו שם גם הרים אמיתיים ויסודות בדת.. -
@למדן-וידען האמת שפרוג לא מתאים לחרדיים שמרניים ואני לא דורך שם!
-
@שלום-עולם ומה רע בפורום לתורה??
-
@גלינג אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@שלום-עולם ומה רע בפורום לתורה??
יש שם עיכונים והודעות על תיקוני באגים ועוד של אוצר החכמה???
-
אולי יגיעו להסדר שם שאחד מכאן יפקח שם גםכשהחליטו הרבנים שליט"א לסגור את אוצר החכמה, היה מגעים איתם לנסות להגיע להסדר, אבל לצערנו הם לא היו מעוניינים לשתף פעולה, ועל כן החליטו לחסום את זה לחלוטין בלי שום הוראות היתר כלל, ואף החמירו בזה יותר מהרבה אתרים אחרים שמוגדרים כבדיעבד.
ברור הדבר שאם היה שם פיקוח, היה זה מהאתרים הראשונים שהיו פותחים בנטפרי. אדרבה אם יש לך כושר שכנוע, לך אליהם ותשכנע אותם לפקח.
בהצלחה -
@סופר אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
אולי יגיעו להסדר שם שאחד מכאן יפקח שם גםכשהחליטו הרבנים שליט"א לסגור את אוצר החכמה, היה מגעים איתם לנסות להגיע להסדר, אבל לצערנו הם לא היו מעוניינים לשתף פעולה, ועל כן החליטו לחסום את זה לחלוטין בלי שום הוראות היתר כלל, ואף החמירו בזה יותר מהרבה אתרים אחרים שמוגדרים כבדיעבד.
ברור הדבר שאם היה שם פיקוח, היה זה מהאתרים הראשונים שהיו פותחים בנטפרי. אדרבה אם יש לך כושר שכנוע, לך אליהם ותשכנע אותם לפקח.
בהצלחהמובן. תודה רכה!
{מסתבר שהם נפגעו ולכן לא רצו לשתף פעולה, אך אין ברירה זה לא מועיל לאף אחד לאשר אתר שמשמש מגרש התגוששיות שכל מחזיק מקלדת כבר מרגיש שווה בשווה לחוות דעה בנושאים הנתונים למנהיגי הדור וגם אם אלו ואלו דא"ח אין תירוץ לדון ולהשמיץ, אם אני לא טועה זה הבעיה שם, לא?!] -
לא שמוחקים, מה שנראה להם למחוק, מזיז לי, רק יש לי תחושה שעיקר השואלים היו המנהלים עצמם והפצירו בי חזור והפצור ב שאשיב להם בשביל מה שאח"כ הם בעצמם ימחקו. שלום שלום, תמשיכו להנות בלעדי.
-
@שלום-עולם
אשכול פרידה? -
-
@שלום-עולם
תשמע ידידי.
אני מאוד מבין אותך
גם אני אוהב לכתוב וכו'
אבל יש איזו הרגשה שלא היה פה סבלנות ולא היה כיבוד מספיק.אפשר להתחיל לגשש לפי מה עובד הסינון אפשר להביא ראיות
אבל להתקיף על ההתחלה ?
ובפרט שכבודו חדש כאן? בכל אופן בניק הזה