העברת מיילים מאוקיי מייל
-
חבר שלי עובר לנטפרי, והיות שהיה לו אוקיי מייל, הוא רוצה להעביר את כל המיילים למייל חדש בגי' מייל.
נודה למי שישתף אותי במידע איך עושים זאת.
והאם יש אפשרות לעשות שכל מי ששולח הודעה למייל הישן יקבל הודעה על הכתובת מייל החדש ?
תודה תודה.
מקווה שאני לא חורג מגבולות עזרה בענייני נטפרי. -
@סופר אמר בהעברת מיילים מאוקיי מייל:
והאם יש אפשרות לעשות שכל מי ששולח הודעה למייל הישן יקבל הודעה על הכתובת מייל החדש ?
לי היה פעם אוקיימייל
-
לגבי שאלה זו (שאלה 1) לא ידועה לי על דרך יותר קלה , רק שיפתח מייל בג'מייל (כי אוקימייל נמחק ברגע שאתה עוזב אותם) ויעשה 'העבר' להודעות שם. יכול להיות אם אני זוכר טוב (הרבה זמן אני לא שם...) שהוא יכול לבחור את כל ההודעות או כמות מרובה של הודעות ולעשות 'העבר אל' ולרשום שם את הכתובת החדשה - בקיצור זה נקרא שליחת הודעה רק במקום ללחוץ על 'השב' הוא לוחץ על 'העבר'
-
אפשר, שישאיר את המייל תקופה סבירה שבטוח כל האנשי קשר שלו יראו את ההודעה ויעשה כך:
יפתח את 'אפשרויות> שם יש אפשרות של הודעות אוטומטיות ושם הוא יכול להגדיר שכל מי ששולח לו הודעה יקבל הודעה בחזרה עם מה שהוא יכתוב בתיבה שם (אני לא זוכר בדיוק את כל הדרך בצורה מפורטת יותר, אם תעלה צילום מסך שם באפשרויות בבודאי אוכל לעזור יותר)
תוכל גם לשלוח לי למייל.
-
-
@מעמד אמר בהעברת מיילים מאוקיי מייל:
לגבי שאלה זו (שאלה 1) לא ידועה לי על דרך יותר קלה , רק שיפתח מייל בג'מייל (כי אוקימייל נמחק ברגע שאתה עוזב אותם) ויעשה 'העבר' להודעות שם. יכול להיות אם אני זוכר טוב (הרבה זמן אני לא שם...) שהוא יכול לבחור את כל ההודעות או כמות מרובה של הודעות ולעשות 'העבר אל' ולרשום שם את הכתובת החדשה - בקיצור זה נקרא שליחת הודעה רק במקום ללחוץ על 'השב' הוא לוחץ על 'העבר'
אמור להיות דרך קלה יותר.
@סופר נסה לחפש כאן בפורום. -
@WWW כלקוח אוקימייל כשנה + (בזמנו) לא ראיתי אפשרות אחרת, אוקימייל לא כזה משוכלל כמו ג'ימייל !
אפילו שליחת האנשי קשר לתיבה של ג'ימייל אין להם אפשרות כזו. וניסית דרך גימייל לטעון את האנשי קשר מאוקימייל ולא נתן !! -
@מעמד תודה רבה.
עכשיו אני חושב שבשביל לשמור את ההודעות אפשר להירשם באוטלוק, ואז הכל נשמר במחשב. -
@סופר רק קח בחשבון שהם לא מסתכרנים מהר ביניהם, רק כשאאוטלוק דלוק
-
@מעמד דרך אגב, אתה משתמש עם אותו נטסטיק ?
-
@סופר כן
-
@מעמד והצלחת לשנות את הגדרות APN ?
אני לא, וזה עובד איטי בצורה כרונית. -
@סופר מה זה הגדרות APN ?
זה שזה איטי, זה קשור לנטסטיק אם הוא דור 3 או דור 4. אני לא יודע בברור מה נתיב נותנים איזה נטסטיק, אבל אולי הם מוכרים במחיר ההוא רק דור 3, אולי אצלם דור 4 יותר יקר ! -
@מעמד אמר בהעברת מיילים מאוקיי מייל:
זה שזה איטי, זה קשור לנטסטיק אם הוא דור 3 או דור 4. אני לא יודע בברור מה נתיב נותנים איזה נטסטיק, אבל אולי הם מוכרים במחיר ההוא רק דור 3, אולי אצלם דור 4 יותר יקר !
אני גם הייתי באוקימייל ונשארתי עם אותו סטיק שכתוב עליו 3G, זה אומר שאם אני רוצה גלישה מהירה עלי להחליף נטסטיק?
-
@זהיר מסתבר שכן
-
@מעמד זה לא קשור לאיזו סוג רשת הספק משתמש (אני ב019)?
-
@זהיר
019 תומך בדור 4
כמובן שזה בתנאי שהנטסטיק שלך תומך ויש לך באיזור קליטה של דור 4 -
@957 מה השם של הרשת/ות בדור 4? (הסטיק שלי תומך בכמה רשתות, רק אינני יודע אם גם ברשתות דור 4)
-
@זהיר
אם כתוב על הסטיק שלך 3g פירוש הדבר דור 3. -
@957 זה לא כתוב על הסטיק רק על הקישור במחשב לאתר נתוני הגלישה שהסטיק התקין על המחשב, אבל למעשה הוא תומך בהרבה רשתות (הדגם של הסטיק הוא ZTEmf710m).
-
@זהיר
לא תומך בדור 4 -
@957 תודה על כל העזרה, תבורך!