KosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל
-
@אבק יש כאלו שמפריע להם שהחברה שהם מאחסנים בה עובדת בשבת, גם אם מותקן תוסף באתרם שמונע גישה, עדיין ניתן שירות ללקוחות ותחזוקה על השרת בשבת מצד החברה. כשר-הוסט בא להביא מענה לאותם אנשים שרוצים שגם השרת וגם העסק בו האתר נמצא, לא יעבדו בשבת, ועד היום לא היה שירות כזה עם שרתים בישראל.
-
@LowcHost
ברור
גם לי מפריע שעסקים עובדים בשבת
אבל זה שעסק שעובד בשבת פותח מחלקה שומרת שבת מה זה הוסיף
כלומר, איזה חילול שבת אני מונע בזה שאני מאחסן בכשר?
כשהאתר שלי מושבת הוא דורש תחזוקה? -
זו אינה מחלקה, זה עסק נפרד, כמו מה שאל על עשו עם סאנדור בעניין השבת, וזה התקבל.
אף יהודי לא נוגע בשרת בשבת, בניגוד ללואוקהוסט, שאם יש צורך בתחזוקה, היא תבוצע .
ולא ניתן מענה בשירות הלקוחות בשבת - כאשר בלואוקהוסט כן ניתן מענה.
אם מתבצעת תחזוקה על שרת שנמצא בתל אביב בעסק אחר - איך זה משפיע על כשר-הוסט עם שרת שנמצא בפתח תקווה וכל הייעוד שלו זה שלא ייגעו בו בשבת?
אתה לא יכול לשלוט בהכל - אבל אתה כן יכול לשלוט בזה שתתאחסן בחברה שלא נותנת מענה ללקוחותיה בשבת, ולא מבצעת עבוודת תחזוקה על השרת בשבת.
אלו 2 עסקים נפרדים.כשהתאר שלך מושבת עדיין יכולות להתרחש תקלות ובעיות על השרת שידרשו מענה מידי, כגון תקיפות למניהן כנגד השרת, תוכנה שהתחילה להשתגע ועוד כל מי אשרויות. בכשר-הוסט ההודעה נשלחת לגוי אשר מטפל באירוע.
-
@LowcHost
אוקיי
אני בעד כל דבר שיחזק את השבת
אבל כל מה שכתבת בהתחלה
הוא פרסום על חשבון השבת ולא למענה
הדבר היחיד שמשכנע הוא שאם יהיו תקיפות על השרת זה ידרוש טיפול
כמה סיכויים יש למקרה כזה?ושוב כרגע הכסף שלי הולך לחברה מחללת שבת
מה שאל על התקבל זה מבחינת סטטוס קוו
ולא רק השקפתית צרופה, כמובן שהיינו מעדיפים שלא יהיו כלל חילולי שבת
חבל, כבר חשבתי שקמה כאן חברה שומרת שבת -
@אבק אני לא מנסה לשכנע אותך, אני נותן לך את העמדות שלי ושל החברה בנושא. גם מנכ"ל בזק לא שומר שבת, אבל בזק כחברה בעיקרון שומרת שבת. וגם מנכ"ל אל על לא שומר שבת, אך אל על כן, אין סתירה בין הדברים.
אני לא מתעסק בסיכויים, גם אם קלושים, דברים מהסוג הזה קורים, ייתכן והשירות לא מתאים לך וזה בסדר, אין צורך לשכנע.
יש הרבה יותר סיכוי שאח התוכנות על השרת תקרוס אם כבר מדברים על זה. -
@LowcHost
אין לי שום בעיה אישית איתך ועם השירות שלך
רק אם בחרת לפרסם בפורום חרדי
חשוב לחדד את הנקודות
וידע מי שהשבת חשובה לו
שבאחסון בחו"ל אין כלל חילולי שבת
ואילו בכשרהוסט הוא משלם תוספת כספית לגוף שבעצם מחלל שבתאבל אם הנקודה שאמרת על תחזוקת שרתים נכונה ייתכן וזה באמת פלוס רציני
על אף ששוב, לו יצוייר שהשרת של לוקהוסט יהיה מושבת לגמרי בשבת אני מאמין שהתקלות הם קטנות ואפסיות
רק שהוא לא מושבת בגלל האתרים שלא שומרים שבת, אז זה שאני מאחסן בו לא אומר שגרמתי לשום חילול שבת לא? -
@אבק כמספר האנשים כך מספר הדעות, וזאת זכותך יקירי, אך אל לך לקבוע עבור אחרים מה הוא חילול שבת בשבילהם. כי מראות עיניי, רוב האשים בפורום דווקא מאוד תומכים ומפרגנים. ויודעים בר' גלי שלואוקהוסט מחללת שבת, ושכשר-הוסא היא חברה נפרדת, לא טרחתי להסתיר את זה ופרסמתי אפילו תחת אותו המשתמש, אז לא חשפת כאן משהו שלא היה יודע.
-
ממש לא התכוונתי לקבוע לאף אחד כלום
אלא לחדד
והנה חידדת
ויודעים בר' גלי שלואוקהוסט מחללת שבת,
וכל אחד יעשה כרצונו והשקפתו
אני פשוט קצת אלרגי לפירסומים מהזן הזה.... -
@אבק קצת ערכת את הודעתך הקודמת, שקבעת ואמרת לכולם שזהו חילול שבת ושיידעו מכך. אגב, באחסון בחו"ל לא מבטיחים לך שאהם לא מעסיקים יהודי חילוני שעובד, כך שגם שם זה לא 100%, אלא פשוט יותר נוח לך לקבל את זה ככה. 80% עדיפים על כלום. אך 100% זה הכי טוב.
לא צוייר שהשרת של לואוקהוסט יהיה מושבת בשבת, אלא השרת של כשר-הוסט. והוא לא יהיה מושבת, הוא יהיה פעיל ויתוחזק במקרה הצורך על ידי אדם שאינו יהודי.
גם שרת שלא רץ עליו אף אתר יכול להיתקל בבעיה שדורשת תחזוק, אלה אופיים של מחשבים ושרתים.בקשר לשאלה שלך, אני לא רב, ולא מתיימר להיות אחד ולקבוע דברים כאלו. אני יודע מה אני מציע - כל אחד שיעשה עם הדבר כראות עיניו.
לא מבין מה הדגשת פה, לא חידדתי כלום כי זה היה ידוע לכל.
Haters gonna hate
וזה לא משהו אישי חלילה. -
@LowcHost
הי
שונאים תמיד ישנאו, מתחרים תמיד יתחרו
ואלה שכואבים את חילולי השבת תמיד יכאבו...ורק רציתי להבהיר לכל מבקרי הפורום שלא טורחים לקרוא את כל ההיסטוריה של כל משתמש
במה מדובר
הנה אני למשל ראיתי את הודעתך בהתחלה והערכתי
עד שבדקתי לעומק וקלטתי -
@אבק ניתן פה, בתוך האשכול הזה, קישור לכך שאני לא מבין מה הבעיה עם 24/7, אז לא צריך להיות חכם גדול להבין שלואוקהוסט עובדת 24/7, ושם המתשמש שלי הוא לואוקהוסט. 1+1 = 2
מזל שאתה פה לעשות לחברי הפורום את החשבון תהיה בטוח שאם הם יגיעו עד להארה שלך, הם כבר ידעו לבד שלואוקהוסט וכשר הוסט הם תחת אותם הבעלים, כחברות נפרדות, גם נידון על כך יותר מוקדם באשכול הזה.
לכן אני אומר Haters gonna hate, יצאת מגדרך לציין זאת, כאשר היה ברור לכל שזה כך.תכאב באמת את חילול השבת, תתחיל מכך שלא תשתמש בכל דבר שבזק נוגעת בו, כי המנכ"ל מחלל שבת, ומחזיק בטח בעוד 2-3 חברות שמחללות שבת. מעשים מדברים יתר חזק ממילים.
אם תכאב באמת את חילול השבת תישאר ללא שירותים כמעט במדינת ישראל. אז כשנוח לך אתה עושה את הפשרה, זה בעיניי אינו כאב אמיתי. -
@אבק אני חושב שהבהרת את עמדתך היטב מעל גבי הפורום,
ידידנו @LowcHost יזם וביצע הקמת שרת שומר שבת כך שמי שמשתמש בו יכול ללכת לישון בליל שבת בלי דאגה שהוא יגרום לחילול שבת ח"ו בביצוע עבודות תחזוקה על השרת וכדו', ואין ספק שזו בשורה, זה שיש לו גם שרתים מחללי שבת זה כבר עניין אחר... וכמו שכתב @LowcHost :תכאב באמת את חילול השבת, תתחיל מכך שלא תשתמש בכל דבר שבזק נוגעת בו, כי המנכ"ל מחלל שבת, ומחזיק בטח בעוד 2-3 חברות שמחללות שבת. מעשים מדברים יתר חזק ממילים.
אם תכאב באמת את חילול השבת תישאר ללא שירותים כמעט במדינת ישראל. אז כשנוח לך אתה עושה את הפשרה, זה בעיניי אינו כאב אמיתי.יתכן ויהיו כאלו שהשקפתית כן יחזיקו מדעתך, כמובן שעדיף עסק ששומר שבת לגמרי,
אבל אין אחד כזה היום... וצריך להסתדר עם המצב הנתון ובמצב הנתון זה בהחלט בשורה ולו הייתי מחזיק בשרתים אין ספק שKosherHost היה הכתובת...
ברור שהמניעים של @LowcHost הם כלכליים, והוא גם לא מסתיר ולא חושב להסתיר זאת,
אין שום עניין להמשיך בויכוח חסר התועלת הזה... -
@LowcHost
אני שומע מה שאתה אומר
ויש גם קצת צדק בדבריך
הלוואי והייתי יכול להתנתק מכל אלואבל לעניינו
מה שרצית להבין הוא
איזה רווח בשמירת השבת אני מרוויח בזה שאני מאחסן בחברה הכשרה שלך על פני החברה הלא כשרה שלך/ אחסונים בחו"לתשובה
א אחסונים בחו"ל הגיוני שהכל נעשה ע"י גויים ואם כן זו האפשרות הממולצת
ב החברה הכשרה שלך שמציעה פלוס אחד שבמקרה של נפילת/תקלת שרתים הבעיה מטופלת ע"י גוי
אז ככה, אם הנתונים הם כפי שאתה אומר ומדי פעם מתרחשים תקלות כאלה והם מטופלים בשבת ע"י יהודי, אז ייתכן ומעיקר הדין אסור לאחסן באף חברה ישראלית אחרת חוץ מזו, אבל אם זה לא בדיוק כך (והמושגים שלי בתפעול שרתים שואף למינוס ככה שאני באמת לא יודע), אז אין שום עניין לאחסן בשרת הכשר שלך ולשלם עליו יותר יקר.וזו בדיוק שאלתי במידה והשרתים של לוקהוסט מושבתים לגמרי בשבת, מה הסיכויים שיצטרכו תיקון/תחזוקה הכרוכים בחילול שבת?
-
השרתים של לואוקהוסט לא מושבתים בשבת, אני לא מבין מדוע אתה ממשיך לחזור על זה.
השרתים של כשר-הוסט גם כן לא מושבתים בשבת. העניין הוא פה גדול יותר מעבר לתחזוקת השרת.
זה גם העניין שאתה נמצא בחברה שלא נותנת שירות ללקוחות שלה בשבת, ושאף אדם בעסק שהוא יהודי לא מבצע עבודה מכל סוג בעסק בשבת, אז אמנם כרגע זה הכל אני, אך בעתיד העסקים יגדלו, וזה לא יהיה רק אני. אך הססטוס קוו של שמירת השבת ב KosherHost תישאר, והסטוס קוו LowcHost יישאר. וכך גם בעתיד חברת כשר-הוסט לא תעסיק אף עובד בשבת.לי אישית אין בעיה שתבוא להתאסחן בלואוקהוסט במחירים הזולים יותר אם עניין השבת הוא אותו הדבר בעינייך כך וכך... ובעניין במחיר של לואוקהוסט אין על מה להתווכח, הוא פשוט זול.
שים לב שגם בחו"ל יש סיכוי שיעבוד יהודי בשבת, אבל אתה בוחר להאמין בסיכויים, גדולים קטנים זה לא משנה. קיים סיכוי ואין לך ערובה מלאה שהאדם שעונה לך עכשיו בהודעת תמיכה הוא לא יהודי שענה גם בשבת למישהו אחד.
אבל הבנתי שאתה אוהב להעריך הכל בסיכויים, זה חזר כמה פעמים פה -
@אבק וענו שכן ישנן תקלות וזה קורה וזה אופיים של שרתים ומחשבים. זה אומר שיש פלוס גדול מאוד לשרת כשר.
ולעניין העסקים, אם זה שתי חברות נפרדות צ"ע אם יש בזה בעיה. אני חושב שאלו הן הלכות פסוקות, ומה שהיו סערות בציבור בעבר לגבי כל מיני חברות יתכן והיה בזה צורך למיגדר מילתא ולא דמי לכאן. -
ובנינו @אבק באיזו עוד חברת אחסון אתרים תוכל לדבר עם הבעלים ולקבל מענה בעברית בשעה 3 וחצי בלילה?
-
@LowcHost
עם זה אני מסכים
מתאים למשפחת נטפרי
הנה מתנהל פה דיון בין מנהל חברת אחסון, נציג של נטפרי, ועוד משועמם אחד.... -
@אבק אם אתה נציג של נטפרי תסדר לי סינון כללי על כל השרת, על תעוברה יוצאת ונכנסת, כמו שתכננתי בהתחלה, אז תקבל יתרון נוסף ואמיתי הרבה יותר ברמת השרת ולא רק ברמת החברה. לצערי מבחינה טכנית הבנתי שזה לא אפשרי כרגע.
-
-
@אבק חחח הרגת אותי, חזק אתה