KosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל
-
מקווה שאין בעיה לפרסם את זה פה - על אף ששיתוף הפעולה לא יצא לפועל - אם אסור נא למחוק, תודה!
שלום חברים,
בשעה טובה אנו שמחים להכריז על הקמת חברת אחסון אתרים בישראל - שומרת שבת!
עד היום, אדם אשר היה מעוניין באחסון אתרים שומר שבת היה חייב להתאחסן בחו"ל - דבר המשפיע לרעה על זמני טעינת האתר והדירוג בגוגל. לראשונה בישראל אנו שמחים להציג אחסון אתרים שומר שבת - שרתים בישראל ועם תמיכה בעברית.
אנו גם עוזרים ללקוחותינו להטמיע באתרם תוספים אשר לא פוגעים בדירוג גוגל מצג אחד, וסוגרים את האתר לתנועת מבקרים במהלך השבת מן הצד השני.האתר שלנו סגור מכניסת עד צאת השבת בעזרת תוסף גם כן.
מבחינת תחזוקה - במידה וישנו מקרה חירום המערכת שולחת התראה על כך לאדם שאינו יהודי שיטפל בבעיה, בשאר ימי השבוע השרת מתוחזק על ידי ישראלים יהודים.נשמח לראותכם בין לקוחותינו, וזמינים בכל שאלה 24/6 :
טלפון:
077-2024872אתרנו:
https://kosherhost.co.ilמייל:
support@kosherhost.co.ilבברכה,
צוות KosherHost -
נשמח לראותכם בין לקוחותינו, וזמינים בכל שאלה 24/5 :
24/5?
24/6?! -
מה השאלה פה?
24 שעות 5 ימים בשבוע + עד שעה לפני כניסת השבת בשישי + החל משעה אחרי צאת השבת.
זה לא נראה טוב כמו 24/5. דומני שהבינו את כוונתנו. -
בשבוע יש 7 ימים,
שבת זה יום אחד
נשאר 6 ימי עבודה,
וזה השאלה למה זה רק 24/5, אם אתם עובדים גם בשישי.? -
@LowcHost תום היקר!
אני עוד זוכר את הפוסט ההוא שהסבירו לך על ה24/7...
ממש מרגש לראות את ההודעה שלך עכשיו!! חזק ואמץ!!
שבת היא מקור הברכה ויה"ר שתשרה הברכה וההצלחה בכל מעשי ידיך, בזכות שמירת שבת המלכה.
ירבו כמותך בישראל. -
@meir אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
בשבוע יש 7 ימים,
שבת זה יום אחד
נשאר 6 ימי עבודה,
וזה השאלה למה זה רק 24/5, אם אתם עובדים גם בשישי.?זה עניין של תחביר, ה24 שעות תקף ל5 ימים בשבוע, במהלך יומיים בשבוע (שישי + שבת) אנו לא פעילים 24 שעות במהלך כל הימים האלה), לכן 24 שעות במשך 5 ימים בשבוע = 24/5
אם ארשום 24/6 זה לא יהיה נכון, כי אנו לא עובדים 6 ימים בשבוע 24 שעות, אלא 5 ימים בשבוע. מי שמעניין אותו רשום את שעות הפעילות שלנו בתוך האתר.בברכה,
תום יושעי - KosherHost -
@LowcHost למרות הרצון החזק שלך להצמד לאמת וכל הכבוד על זה, בפועל בעולם המושג 24/6 אומר תמיכה בכל ימי השבוע לבד משבת.
24/5 זה משהו לא מוכר ומדליק נורות אדומות.
זה בסדר לגמרי לכתוב 24/6 כולם מבינים את הכוונה. -
@6262 בכל העולם לא שומרים שבת, ושהם מתכוונים 24/6 זה אומר שהם עובדים עד יום שישי בשעה 00:00
אין אצלהם את עיניין של כניסת השבת באמצע יום שישי. זה אומר שהם עובדים עד שישי ב23:59 ומיום ראשון ב00:01.
אם היינו עובדים על התאריך העברי הייתי יכול לרשום כך, כי על פי התאריך העברי אני עובד 24/6, אך לפי התאריך הלועזי שבו משתמשים בישראל לצורכי מס וכדומה אלו שעות הפעילות שלנו.הערה נלקחה בחשבון, אתייעץ עם הגורמים המתאימים ונראה אם יש דברים בגו
לא על זה ייפול או יקום העסק בכל מקרה.בברכה,
תום יושעי - KosherHost -
@LowcHost
בהצלחה בהצלחה בהצלחה
!!!!!!!!!!!!! -
מרענן את הלב לראות מישהו שעושה גם פרנסה וגם בינתיים דברים טובים כמו כשרות השבת.
ובפרט שלפי עדויות פה, השירות גם מאוד איכותי.
ונברך אותכם שתמשיכו גם בהמשך בכל המעלות שלכם.ואכן כמו שאמרו פה 24/5 משמעו הוא, שעובדים רק 5 ימים בשבוע כמו שירות הלקוחות של חברות האשראי שלא עובדים ביום שישי.
24/6 משמעו עבודה כל השבוע למעט שבת והנגזרות של שבת, כמו שעה לפני שבת ושעה אחרי. -
@הגוף-והנפש @6262 @meir בוצע תיקון ל24/6, תודה, אפשר לחזור לדיון המקורי
-
@LowcHost
נו, אז ממתי האתר נסגר לפני שבת? והאם לכאלה שניגשים מחו"ל גם סגור?
וצריך גם סמל "אתר זה סגור בשבתות וחגים"..... -
@הגוף-והנפש אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@LowcHost
נו, אז ממתי האתר נסגר לפני שבת? והאם לכאלה שניגשים מחו"ל גם סגור?
וצריך גם סמל "אתר זה סגור בשבתות וחגים".....האתר נסגר כ20 דקות לפני כניסת השבת ונפתח שוב כ20 דקות לאחר צאת השבת ע"י תוסף אוטומטי שאמור לדגאוכ לנעילה לפי אזורי זמן ממנו הגולש מגיע.
התוסף נקרא WP-Shabbat וניתן לראות בתחתית האתר הכי למטה את הקרדיט שבו רשום שאתר זה שומר שבת.
הכל קיים, רק צריך להסתכל. -
@LowcHost
מבחינת מחיר המחירים זהים לאחסון הרגיל? -
@LowcHost הקמתם אתר נפרד לזה.
האם הבידול הזה הינו לוגי או פיזי?
ובעברית, לקוחות קיימים יכולים להצטרף באותם תנאים שיש להם עד היום לקריאת טכנאי גוי בשבת? -
@למדן-וידען אמר בKosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל:
@LowcHost הקמתם אתר נפרד לזה.
האם הבידול הזה הינו לוגי או פיזי?
ובעברית, לקוחות קיימים יכולים להצטרף באותם תנאים שיש להם עד היום לקריאת טכנאי גוי בשבת?גם פיזי וגם לוגי.
אנו משתמשים בשרתים בחוות השרתים של בזק בפתח תקווה, ואילו לואוקהוסט פועלת על שרתים של בחווה של בזק בתל אביב, מבחינת קבלות ומיסוי הן תחת אותו העסק.
ברמה הלוגית KosherHost עובד על מערכת ניהול לקוחות עצמאית ונפרדת מלואוקהוסט.לקוחות לואוקהוסט שהצטרפו לפני הקמת KosherHost יכולים לפנות אליי ואעביר אותם ללא עלות נוספת לKosherHost - החידוש יתבצע מול KosherHost ובמחירים של KosherHost. כך שאם רכשת אחסון לשנה בלואוקהוסט עד היום - תזכה לעבור לKosherHost עד סיום החבילה שלך ללא כל עלות, לאחר מכן תוכל לחדש את החבילה במחיר של KosherHost.
@קלונימוס אתה מוזמן להכנס לאתרנו ולהתרשם מהתמחור, לטעמי הוא אינו יקר כלל ואף יותר זול מרוב מה שחברות אחסון עם שרתים בישראל מציעות בדרך כלל.
בברכה,
תום יושעי - KosherHost -
@LowcHost אשריך, גם אני עדיין זוכר את ההודעה הראשונה שלך ומרגש שהרמת כזה פרוייקט שאף אחד עדיין לא הרים.
אני כמובן מעוניין לעבור לשרת החדש, אבל המחיר צריך לרדת עכשיו ב30 אחוז! כבר לא משלמים על שבע ימים אלא על 5 ימים!
אני צוחק, אשלם כמה שצריך, כיף לעבוד איתך ואני ממליץ עליך לכולם. -
-
@שואף תודה רבה כיף לשמוע מילים כאלו תמיד, תרשם באיזור הלקוחות שלנו עם משתמש חדש.
ואעביר את חשבון האחסון שלך לשרת החדש -
@LowcHost
ומה באמת התרגום? "כשר" הבנתי והמילה השניה host בגוגל כתב לי "מארח"?