בעיה בעכבר במקלדת במחשב נייד
-
אני לא יודע מה לעשות יש לי מחשב נייד וכשאני פותח היום את המחשב העכבר והלחצנים של העכבר במחשב לא עובדים ואני יכול להשתמש רק עם עכבר חיצוני השאלה היא אולי זה משהו בהגדרות כי לא היה לי שום דבר חריג שנעשה במחשב כגון מים או מכה ממש כלום פשוט סגרתי את המחשב בלילה ובבוקר זה הפסיק לעבוד
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי -
הסבירות הגבוהה ביותר לשגיאה זו נובעת מהתקני חומרה נמחקו \ נפגמו \ לא מתפקדים כראוי. אפשרות ראשונה היא לנסות ולשחזר את המערכת למועד שהכל תפקד בצורה תקינה. אפשרות נוספת היא, להסיר את כל התקני לוח האם ולהתקינם מחדש שוב מתקליטור ההתקנה. אפשרות אחרונה, אבל הכי סבירה, שתצטרך להחליף את משטח / מגע העכבר.
-
@גרפיקאי123 בכ"מ, פוסט זה מתאים לפורומים של תמיכה בחומרות מחשבים, לא לפורום פה שמטפל בענייני הנט של נטפרי.
בתקווה להבנה, עניתי לאות רצון טוב, ואיכפתיות מהזולת. -
@גרפיקאי123
לפעמים כשמכניסים עכבר חיצוני חדש הוא מבטל בהגדרות את עכבר המגע. תבדוק פשוט בהגדרות עכבר בלוח הבקרה. -
@גרפיקאי123 אמר בבעיה בעכבר במקלדת במחשב נייד:
אני לא יודע מה לעשות יש לי מחשב נייד וכשאני פותח היום את המחשב העכבר והלחצנים של העכבר במחשב לא עובדים ואני יכול להשתמש רק עם עכבר חיצוני השאלה היא אולי זה משהו בהגדרות כי לא היה לי שום דבר חריג שנעשה במחשב כגון מים או מכה ממש כלום פשוט סגרתי את המחשב בלילה ובבוקר זה הפסיק לעבוד
אשמח אם מישהו יוכל לעזור ליבמחשב נייד יש גם פונקציה לכבות את העכבר מגע בכפתורים של הF
-
@ayys613
לא הבנתי
אשמח שתסביר לי קצת יותר באיזה כפתורים אני צריך להשתמש
תודה רבה. -
@גרפיקאי123 אמר בבעיה בעכבר במקלדת במחשב נייד:
@ayys613
לא הבנתי
אשמח שתסביר לי קצת יותר באיזה כפתורים אני צריך להשתמש
תודה רבהכדאי שנעבור לפרוג בשביל זה