כניסת חשבון גוגל
-
כידוע כשחשבון הגוגל רשום כבר, בכל פתיחת דף מהדפדפן שבו מופיעה שורת החיפוש יש בצד שמאל את תמונת הפרופיל, גישה מהירה לג'ימייל וכן ארבע ריבועים קטנים ששם יש הפניה לאפליקציות, מפות,תרגום, ועוד.
לפעמים זה מופיע לי ולפעמים זה לא. מישהו יודע איך אני מחזיר את זה כל פעם? [והחשבון כן רשום כי מייד כשאני מגיע לג'ימייל ע"י חיפוש "ג'ימייל" וכניסה הוא מייד נכנס למייל שלי בלי להרשם].
הקשר לכאן הוא, שלפעמים אני משתמש באניוור והחיבור שלי משום מה מתאפשר רק דרך נטפרי בצרפת, ואז כמובן שאין לי את כל זה. כשאני חוזר בחזרה לחיבור הסלולארי זה לא מופיע.
כדי לחדד כמה שזה מציק, אין לי בעצם דרך להגיע לגוגל מפות רק לעשות חיפוש גוגל מפות וכו' ולפעמים זה מאריך את הדרך [תרת"מ]...
תודה לכולם.
[ליתר ביאור מצורפת תמונה] -
@שלום-על-ישראל אמר בכניסת חשבון גוגל:
שלפעמים אני משתמש באניוור והחיבור שלי משום מה מתאפשר רק דרך נטפרי בצרפת, ואז כמובן שאין לי את כל זה.
למה אין לך?
-
@WWW כנראה הצרפתים לא בעד... האמת שלפעמים יש כמובן בצד ימין ובאנגלית. א"כ אז זה אותה בעיה, שפעם יש ופעם אין. בכ"מ שמתי לב שתמיד מופיע לי בחיבור עברית, עד שאני מתחבר לאניוור וזה משתבש.
-
לא מכיר את הבעיה
זה יכול לנבוע מזה שברגע טעינת הדף לא היה חיבור.
אבל למה שלא תוסיף את גימייל בתור מועדף בסרגל למעלה. -
@שלום-על-ישראל אני גם חווה את זה מידי פעם.
אם אתה לא מבצע מחיקת היסטוריה באופן קבוע ויומיומי פשוט תכתוב בשורת הכתובות מפות ויופיע לך מיד מתחת לזה את הכתובת של המפות, אותו דבר עם המייל.
ואם זה משהו שאתה משתמש באופן קבוע, תשים בסימניות ואז תמיד כשתתחיל להקליד בשורת הכתובת זה יעבוד כנ"ל (גם אם תמחק את ההיסטוריה).
-
@קלונימוס נשמע מעניין. כי באמת לסטיק לוקח כמה שניות להתחבר. אבדוק את זה. תודה לכולם.
-
@שלום-על-ישראל
אם הבנתי נכון, אין אצלך שום בעיה,
התמונה שהבאת אינה של חיפוש גוגל אלא של פתיחת כרטיסיה חדשה בכרום
אצלי עכ"פ מעולם לא הופיעו שם לחצני הגישה המהירה, רק בדף החיפוש של גוגל (נראה קצת שונה).
המלצתי, כמו @קלונימוס להוסיף למועדפים את דף החיפוש של גוגל, שם תמיד יופיעו הלחצנים. -
@קלוגר התבלבלתי ממש. קלונימוס דיבר על להוסיף את דף הכניסה לג'ימייל לסימניות, אבל מדבריך אני מבין משהו אחר, שיש דף חיפוש גוגל ויש כרטיסיה חדשה.
כרטיסיה חדשה זה מוכר, אבל מהו הדף החיפוש? במה הוא שונה? איך אני יכול לדעת שאני בדף החיפוש ולא בכרטיסיה חדשה? -
@שלום-על-ישראל
הדף הראשון שאתה פותח בכרום תמיד יהיה דף חיפוש גוגל שזה דף בכתובת www.google.co.il.
כרטיסיה חדשה היא דף ריק ללא כתובת שהחיפוש בו ירוץ למנוע החיפוש שמוגדר כברירת מחדל.
לדוגמא בדפדפן אקספולרר שבד''כ מוגדר בו מנוע חיפוש בינג תוכל לחפש במנוע חיפוש גוגל ע''י כניסה לכתובת הנ''ל.
אבל לדעתי עדיף להוסיף למועדפים בסרגל שזה מביא אותך ישר לגימייל במקום להגיע לדף חיפוש ומשם לגימייל. -
@קלונימוס אמר בכניסת חשבון גוגל:
@שלום-על-ישראל
הדף הראשון שאתה פותח בכרום תמיד יהיה דף חיפוש גוגל שזה דף בכתובת www.google.co.il.לא מדויק. תלוי איך הוגדר לחצן דף הבית.
כרטיסיה חדשה היא דף ריק ללא כתובת שהחיפוש בו ירוץ למנוע החיפוש שמוגדר כברירת מחדל.
לדוגמא בדפדפן אקספולרר שבד''כ מוגדר בו מנוע חיפוש בינג תוכל לחפש במנוע חיפוש גוגל ע''י כניסה לכתובת הנ''ל.
אבל לדעתי עדיף להוסיף למועדפים בסרגל שזה מביא אותך ישר לגימייל במקום להגיע לדף חיפוש ומשם לגימייל.אתה צודק אם הוא צריך ג'ימייל, אני חשבתי שהוא צריך דוקא מפות למשל, או שהוא רוצה את האופציות, אבל זה באמת לא משנה כי גם שם זה יופיע.
-
@שלום-על-ישראל תשנה בהגדרות הדפדפן שמנוע החיפוש יהיה הקישור הזה והכל יסתדר https://www.google.co.il/?gws_rd=ssl
-
@קלוגר
בכרום תמיד מוגדר דף החיפוש גוגל כדף הבית אלא אם שינו את ההגדרות -
@מרדכי
לא יעזור לדעתי -
@קלונימוס אצלי זה עזר