ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

בדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות

דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי
    18
    33
    6106
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • א
      אפשוטער יוד נערך לאחרונה על ידי

הייתי רוצה להציע שאם מישהו רוצה לשלוח קובץ המשותף בדרייב לרשימת תפוצה יוכל לשלוח קודם את הקובץ במערכת הפניות כדי שהבודקים של נטפרי יאשרו את הקובץ שהוא טוב ויאשרו את הקישור שיהיה פתוח בנטפרי,
      כדי שלא יהיה עומס על מערכת הפניות ויגרום לנטפרי הוצאות מיותרות ניתן לעשות שכל בדיקה כזו של קובץ מנצל 3 או 5 נקודות כך שרק במקרה של צורך גדול ישתמשו באופציה הזו,
      נראה שזה מאוד יקדם את רמת החוויה בשימוש בנט פרי ויגרום לרבים נוספים לעבור להשתמש עם הסינון המיוחד הזה,
      נו חברה מה אתם אומרים על הרעיון הזה?
      אשמח לשמוע

רחמים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
      • רחמים
        רחמים @אפשוטער יוד נערך לאחרונה על ידי

@אפשוטער-יוד אם כבר אז שכל כתובת של הורדה מהדרייב שנבדקה שתהיה פתוחה לכולם כמו אתר שנבדק.
        אלא שהבעלים שהוא המעלה לדרייבר יכול לשנות את החומר המשותף בלי שהכתובת תשתנה ויש סכנה שהחומר החדש כבר לא יהיה נקי.

תוכנות שפיתחתי: חיפוש בתוכן המסמכים, עימוד ספרי קודש, זיהוי תוים OCR
        צפו יוונים נקבצו עלי

zvizvi תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
        • למדן וידען
          למדן וידען נערך לאחרונה על ידי למדן וידען

נשאר רק האופציה של גוי של אינטרנט של הקובץ הנוכחי בזמן הבדיקה..

מחשבים רבותיי, מחשבים חדשים בהתאמה אישית ומקצועית!
          שירותי טכנאות והתקנות גם בשליטה מרחוק!
          lamdan.yadan@gmail.com

shraga תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • shraga
            shraga @למדן וידען נערך לאחרונה על ידי

@למדן-וידען אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

זה כבר קיים...
            מה שנשאר זה לזרז את ה"גוי"...

למדן וידען תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • למדן וידען
              למדן וידען @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga

@shraga אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

@למדן-וידען אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

זה כבר קיים...
              מה שנשאר זה לזרז את ה"גוי"...

1. ידוע.
              2. אוי כמה שאתה צודק.

מחשבים רבותיי, מחשבים חדשים בהתאמה אישית ומקצועית!
              שירותי טכנאות והתקנות גם בשליטה מרחוק!
              lamdan.yadan@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • zvizvi
                zvizvi @רחמים נערך לאחרונה על ידי

@רחמים אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

שנבדקה שתהיה פתוחה לכולם כמו אתר שנבדק.
                אלא שהבעלים שהוא המעלה לדרייבר יכול לשנות את החומר

לא בהכרח. אם הפתיחה תהיה על הקובץ עצמו ובאמצעות hash (בדומה למה שבתמונות), כי אז כל שינוי יחייב משלוח לבדיקה מחדש.

https://zvizvi.xyz

רחמים קלונימוס 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • רחמים
                  רחמים @zvizvi נערך לאחרונה על ידי רחמים

@zvizvi צודק, עם שיטת הגיבוב של התמונות אפשר לעשות המון דברים חדשים שיפתחו בנטפרי כמו סרטונים באתרים תורניים כמו הידברות. וגם סתם הורדה שגוי של אינטרנט הוריד מאתר שכולו חסום.

תוכנות שפיתחתי: חיפוש בתוכן המסמכים, עימוד ספרי קודש, זיהוי תוים OCR
                  צפו יוונים נקבצו עלי

• קלונימוס
                    קלונימוס @zvizvi נערך לאחרונה על ידי

@zvizvi אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

@רחמים אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

שנבדקה שתהיה פתוחה לכולם כמו אתר שנבדק.
                    אלא שהבעלים שהוא המעלה לדרייבר יכול לשנות את החומר

לא בהכרח. אם הפתיחה תהיה על הקובץ עצמו ובאמצעות hash (בדומה למה שבתמונות), כי אז כל שינוי יחייב משלוח לבדיקה מחדש.

אם כך הרעיון חוזר לקדמותו. למה שנט פרי לא יוכלו לאשר לינקים ספציפיים בגוגל דרייב

דעם גרעסטע זאך אויף דער וועלט איז, טועהן עמעצן א טובה...
                    (הדבר הכי גדול בעולם הוא, לעשות טובה למישהו אחר)

magicode תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • magicode
                      magicode @קלונימוס נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                      • א

נו נשאלת השאלה, למה לא מיישמים את הרעיון הזה בפועל???
                        לדעתי זה יגרום להרבה לעבור לנטפרי כשידעו שפתרו את הבעיה הזו,
                        אני אישית התעכבתי הרבה זמן מלעבור לנטפרי בעיקר בגלל הבעיה הזו,
                        חייבים לפתור את זה!

• magicode
                          magicode נערך לאחרונה על ידי magicode

אני יגלה לכם שמבחינה טכנית אפשר לפתוח כל לינק בגוגל דרייב.
                          רק שלפי איך שהממשק והמערכת בנויים. אי אפשר להכניס הרבה לינקים לפתיחה. כי אם נכניס הרבה זה יכביד על השרת של נטפרי וגם יקשה על הניהול.
                          אז שזה לא רק להחליט לאפשר לבודקים לבדוק. זה מצריך פיתוח שכבר נמצא באמצע. לפתוח לינקים בצורה חכמה ושיהיה אפשר הרבה לינקים בלי בעיה.
                          אני לא נותן לוחות זמנים. כדי לא לתת תקוות שוא. אבל עובדים על זה.

WWW הגוף והנפש שלום עולם 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 18
                            WWW נקיפדיה @magicode נערך לאחרונה על ידי WWW

@magicode אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

רק שלפי איך שהממשק והמערכת בנויים. אי אפשר להכניס הרבה לינקים לפתיחה. כי אם נכניס הרבה זה יכביד על השרת של נטפרי וגם יקשה על הניהול.
                            אז שזה לא רק להחליט לאפשר לבודקים לבדוק. זה מצריך פיתוח שכבר נמצא באמצע. לפתוח לינקים בצורה חכמה ושיהיה אפשר הרבה לינקים בלי בעיה.

סוף סוף!!!

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                            מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                            ששלום תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • ששלום
                              ששלום @WWW נערך לאחרונה על ידי

@WWW אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

סוף סוף!!!

כל הכבוד!!!

WWW תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                WWW נקיפדיה @ששלום נערך לאחרונה על ידי

@ששלום אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:

כל הכבוד!!!

אני התכוונתי על ה"יגלה לכם".

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                                מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • הגוף והנפש
                                  הגוף והנפש @magicode נערך לאחרונה על ידי

מה הפשט?
                                  למה זה מכביד על השרתים של נטפרי? האם זה כאילו עובר העתקה ושכפול?

האברך תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • האברך
                                    האברך @הגוף והנפש נערך לאחרונה על ידי

@הגוף-והנפש למאי נפ"מ? ואם לצורך ידיעה בעלמא, האם אין עוד דברים בתיכנות שאיננו יודעים כיצד הם פועלים?

הגוף והנפש תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                    • הגוף והנפש
                                      הגוף והנפש @האברך נערך לאחרונה על ידי

@האברך
                                      סתם לידיעה בעלמא
                                      הוא בא להסביר את הסיבה וזה עניין אותי.

• shraga
                                        shraga נערך לאחרונה על ידי

המערכת צריכה לעבור על כל הלינקים ולראות מה פתוח ומה סגור, ואם זה יהיה הרבה קישורים, כל נסיון הורדה תעמיס על השרת שיצטרך לסרוק התאמה של כל הקישורים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                        • שלום עולם
                                          שלום עולם @magicode נערך לאחרונה על ידי

אני רואה שנטפרי שומרת על העיקרון שעל פיה היא הולכת והיא למצוא פתרון ופתרון ולא רק לחסום ולחסום ולחסום (לחסום זה לא חוכמה אז בכלל לא נתחבר..😠 )
                                          והם כבר באמצע הפיתוח הבא.. תמשיכו ותצליחו גם אם לוקח זמן, לאט אבל בטוח!

"ה' לי לא אירא
                                          מה יעשה לי אדם"

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                          • א

אני אישית סבור שכדאי להעלות את התשלום של נטפרי ב- 5-10 ש"ח לחודש ולפתח את נטפרי יותר,
                                            ולדעתי אני כמעט בטוח שהדברים שעדיין דורשים פיתוח בנטפרי מעכבים הרבה יותר אנשים לעבור לנטפרי מאשר המחיר,
                                            אני אישית לא עברתי לנטפרי הרבה זמן בגלל שפחדתי בגלל כל מיני דברים ששמעתי שיש בעיות הרבה יותר ממה שחשבתי על העניין של הכסף

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון